Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από όσο πιστεύεις
Τι είναι η rebound σχέση και πώς θα καταλάβεις αν είσαι σε μία τέτοια;

Advertisement

Υπάρχουν πολλών ειδών σχέσης όπως υπάρχουν πολλών ειδών ζευγάρια και πολλών ειδών άνθρωποι. Ένας όρος που άρχισε να αποσαφηνίζεται τώρα τελευταία, είναι και αυτός της rebound, ή σε ελεύθερη μετάφραση της σχέσης ανάκαμψης. Με απλά λόγια, είναι η σχέση που δημιουργείται αμέσως μετά από ένα χωρισμό. Και τώρα το βασικό: Μήπως η σχέση σου είναι τέτοια; Μήπως εσύ θέλεις να πάει κάπου, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι μην πάει πουθενά; Και τελοσπάντων, πώς θα το καταλάβεις, για να λάβεις και τα μέτρα σου;

Κάτι παίζει με την ταχύτητα

Έχεις μία εντύπωση ότι όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα ή πολύ αργά. Ο τύπος στο δεύτερο ραντεβού σου είπε ότι είσαι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, και αμέσως μετά κανόνισε την πρώτη σας εκδρομούλα. Στο τρίτο ραντεβού σου είπε ότι σε αγαπάει ενώ κάνει ήδη σκέψεις για συγκατοίκηση. Προφανώς και έχει τεράστια ανάγκη να είναι σε σχέση και προφανώς κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Υπάρχει όμως και το άλλο σενάριο που είναι οι ρυθμοί χελώνας. Το πάει πιο αργά από ακόμα και από το επιτρεπτό, και δε φαίνεται και πολύ πρόθυμος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Αν με ρωτάς, η δεύτερη περίπτωση είναι και η πιο φυσιολογική.

Όλα μένουν στην επιφάνεια

Συζητάτε συνέχεια και ακατάπαυστα για οποιοδήποτε άλλο θέμα, εκτός από τη σχέση, το μέλλον σας ή τις προσωπικές σας βλέψεις. Μπορεί να αναλύσετε επί ώρες τη σκηνοθετική ματιά του Park Chan-wook ή ακόμα και το πόσο αρμονικά έδεσε η κανέλα με το τζίντζερ και το tomato juice στο τελευταίο κοκτέιλ που απολαύσατε, αλλά για κάτι πιο προσωπικό ούτε λόγος. Εγώ αυτό δεν το λέω σχέση, αλλά ομάδα συζήτησης. Μπορείτε να κανονίσετε δύο συνεδρίες την εβδομάδα και να τα λέτε όλα χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να λέτε ότι έχετε σχέση.

Όλα για το σεξ

Το βασικό που χαρακτηρίζει τη σχέση σας είναι το σεξ. Σεξ το πρωί, σεξ το μεσημέρι, σεξ και το βράδυ. Δεν πολυβγαίνετε, και κυρίως δεν μιλάτε. Από την μία το πολύ σεξ δεν το λες και κακό. Από την άλλη, όταν υπάρχει μόνο αυτό και τίποτε άλλο, μάλλον θα πρέπει να προβληματιστείς. Κορίτσι μου λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Τα γούστα τα διαφορετικά

Είσαι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη έχει βγει. Μεταξύ μας, όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ ανθρώπου που μας τραβάει. Εσύ όμως είσαι έξω από τα γούστα του και από όσα έχει συνηθίσει. Φίλη μου, κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Είναι ξεκάθαρο ότι μάλλον εσένα βρήκε και είπε να περάσει την ώρα του.

Φόβος για δέσμευση

Μπορεί να περνάτε τέλεια, να είστε όλη μέρα μαζί, αλλά να μην έχετε σχέση. Δεν έτυχε ή ίσως δε χρειάστηκε να πείτε κάτι γιατί πολύ απλά πίστευες ότι αυτό θα ήταν αυτονόητο. Ωστόσο, τη στιγμή που επιχειρείς να κάνεις συζήτηση εκείνος φρικάρει και κάνει λες και τον απειλείς να δίκανο. Όχι αλήθεια, δεν έκανες κάτι τόσο κακό, απλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί. Μαζί σου…

Μήν χάσετε:

 

Μιλάει για την πρώην και… με αυτή!

Μα να χωράει σε κάθε σας συζήτηση; Μα να του στέλνει μήνυμα μέρα παρά μέρα; Μα να μιλάει περισσότερο με αυτή απ’ ότι με σένα; Μα είναι δυνατόν; Κι όμως είναι. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις γιατί είναι ξεκάθαρο ότι σε θέλει για τις ώρες που η πρώην του ψάχνει καινούριο γκόμενο.

ΓΩΓΩ ΦΟΥΝΤΑ – queen.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!