Δε σε θέλει κοριτσάκι μου.

Advertisement

Να μπορούσα να ανοίξω το κεφαλάκι σου και να βάλω αυτήν την ιδέα μέσα.
Ναι, ξέρω δε γίνεται.

Τέλος. Δε σε θέλει. Τελεία και παύλα. Πάμε παρακάτω.
Πόσες δικαιολογίες θα βρεις ακόμα; Δε σκέφτεσαι πως ίσως έρθει η στιγμή να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου και να μουτζωθείς; Βέβαια άνετα το έκανα κι εγώ σε περίπτωση που δεν έχεις τα κότσια.

Δε σε θέλει γιατί αν σε ήθελε δε θα γράφαμε αυτή τη στιγμή αυτό το κείμενο. Δε σε θέλει γιατί δεν μπορεί να σε θέλει και να μη το έχεις καταλάβει.
Αν σε ήθελε τώρα εσύ θα χαζογελούσες και θα έκανες σχέδια. Ή μπορεί και όχι.

Αν σε ήθελε θα ερχόταν απροειδοποίητα από τη δουλειά να σε πάρει για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Μήν χάσετε:

Αν σε ήθελε θα γέμιζε τον χρόνο του με σένα. Θα έφτιαχνε στιγμές να έχετε να θυμάστε.
Δε σε θέλει μάτια μου ξύπνα, αυτοχαστουκίσου και φώναξέ το δυνατά.
Τον δικαιολόγησες λέγοντας πως θέλει χρόνο. Πίστεψες κι εσύ αυτή τη μπούρδα. Τι χρόνο μωρέ; Όποιος θέλει φοβάται τόσο πως θα σε χάσει που δεν επιτρέπει στον καιρό να περνάει. Αυτό που λένε, αρπάζει και πάει στο άγνωστο.

Έβαλες μέσα σου και την άλλη την βλακεία των ψυχολογικών. Άντε και εγώ να σου πω πως όντως έχει. Είναι πράγματι πολύ σημαδεμένος από ένα άσχημο παρελθόν. Δυσκολεύεται να πείσει τον εαυτό του πως μπορεί να πάει παρακάτω. Φοβάται να ξαναδοθεί ψυχή τε και σώματι. Νομίζει πως θα αποτύχει. Ε όχι! Όταν θες και όταν, όπως σου λέει βέβαια, αγαπάς, κάνεις ότι σου είπα και παραπάνω. Αρπάζεις και πας στο άγνωστο. Δίνεις και την ευκαιρία στον άλλο να σε γιατρέψει. Γιατί εγώ έτσι ξέρω.

Πως έρωτας είναι δύο κατεστραμμένοι που προσπαθούν να γιατρέψουν ο ένας τον άλλον.
Και βρε μάτια μου δε σε θέλει αφού δε σε ψάχνει. Εσύ που τον λαχταράς δεν αναρωτιέσαι συνεχώς πού είναι και αν περνά καλά; Από εκείνον γιατί δε το ζητάς; Γιατί τον στολίζεις με επίθετα όπως αναποφάσιστος και ανασφαλής; Γιατί δεν μπορείς να πεις πως απλά είναι αδιάφορος και να πάμε μπροστά;

Ξέρω δεν μπορείς να ξεχάσεις και ούτε να σβήσεις από την ψυχούλα σου έτσι εύκολα έναν άνθρωπο. Αλλά θεωρείς πως αξίζει; Αν άξιζε κορίτσι μου, θα ήταν αυτός εδώ κι εγώ θα καθόμουν να χαζέψω στην τηλεόραση αντί να σου γράφω, να στα πω. Δε σε θέλει και δε φταις εσύ γι αυτό.

Της Έφης Μπαμπούρη – anapnoes.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!