Οι άντρες εξωτερικεύουν δύσκολα τα συναισθήματά τους. Δε μιλούν πολύ και προτιμούν να εκφράζονται με πράξεις. Ακριβώς επειδή οι γυναίκες είναι εντελώς διαφορετικές, συνέχεια αμφιβάλλουν για τα συναισθήματά των αντρών.

Advertisement

Αυτή η “ασυννενοησία” σχετικά με το κατά πόσον εκείνος γουστάρει εκείνη, είναι και ο νούμερο ένα λόγος ανησυχίας, που οδηγεί αρχικά στην ερώτηση ” Μ αγαπάς;” και εν συνεχεία σε καυγάδες και σε σκηνές ζηλοτυπίας.

Η αλήθεια είναι πως όσο περίπλοκα σκέφτονται οι γυναίκες, τόσο απλά αντίστοιχα σκέφτονται οι άντρες, μόνο που οι μεν δε μπορούν να καταλάβουν τους δε. Υπάρχουν όμως δυο πράγματα που αν κάνει ένας άντρας, τότε, δεν πρέπει να ανησυχούμε, μας αγαπάει πραγματικά, και έχουν να κάνουν με το σ∈ξ.

Advertisement

Όταν λοιπόν ένας άντρας κατά τη διάρκεια του σ∈ξ φιλάει στο στόμα τη σύντροφό του, τότε πραγματικά έχει συναισθήματα για εκείνη. Αν όχι, κι αυτό συμβαίνει συστηματικά, τότε εκείνη μπορεί να αρχίσει να αμφιβάλλει.

Επίσης, αν ο άντρας μετά το σ∈ξ αγκαλιάζει για να αποκοιμηθεί, τότε -αλήθεια κορίτσια- έτσι εκφράζει την τρυφερότητά του. Και οι δυο αυτές κινήσεις -το γαλλικό φιλί και η σφιχτή αγκαλιά- είναι οι δικοί του τρόποι να δείξει τα συναισθήματά του. Είναι ο δικός του κώδικας επικοινωνίας αφού όλα τα αρσενικά δυσκολεύονται με τα λόγια.

Αποκωδικοποιήστε τη συμπεριφορά του και απολαύστε τη σχέση σας.

Advertisement

marieclaire.gr