Η ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΑΣ

Advertisement

Έχει μέλλον η σχέση μας;
Γιατί αυτός ο άνθρωπος με συναρπάζει;
Υπάρχει έντονη ερωτική επιθυμία, αλλά συχνά μαλώνουμε. Τι μας συμβαίνει;
Επειδή κάθε σχέση είναι μοναδική και ιδιαίτερη, για να πάρετε όλες τις απαντήσεις που αφορούν τη δική σας σχέση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα στοιχείων, με την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησης δύο ατόμων. Αν η ώρα γέννησης είναι άγνωστη, αφήστε το σχετικό πεδίο όπως είναι και συνεχίστε στο επόμενο.

Είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου; Ή είναι ένας απλώς ενθουσιασμός; Και πώς θα το καταλάβεις; Θα έχεις βέβαια υποψιαστεί ότι το γεγονός πως εσύ είσαι π.χ. Ταύρος και εκείνος Παρθένος, από μόνο του δεν αρκεί για να εξασφαλίσει ότι ταιριάζετε. Το πράγμα είναι πολύ πιο σύνθετο, καθώς όλοι οι πλανήτες στα δύο ωροσκόπια, με τις θέσεις τους και τις όψεις που σχηματίζουν, παίζουν ο καθένας τον ρόλο του.

Advertisement

Μήν χάσετε:

 

Όσο περισσότερη σύνδεση και αλληλεπίδραση υπάρχει ανάμεσα στα δυο ωροσκόπια, όπως φαίνεται από τη συναστρία τους, τόσο ενισχύονται οι πιθανότητες αυτά τα δύο πρόσωπα να δημιουργήσουν μια πραγματικά σημαντική σχέση. Ο συνδυασμός του γενέθλιου χάρτη σου με του ατόμου που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου δώσει αρκετές απαντήσεις, καθώς θα σου δείξει τι …παιχνίδι κάνουν οι πλανήτες σας με τις «εύκολες» και «δύσκολες» όψεις τους, και πώς οι πλανήτες του ενός μεταφέρουν την ενέργειά τους στο ωροσκόπιο του άλλου, παίρνοντας θέση σε σημαντικούς οίκους του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ!

Advertisement

astrology.gr