Θα ξέρεις ασφαλώς για τον προσωπικό αριθμό του πεπρωμένου σου, που προκύπτει αν προσθέσεις όλα τα ψηφία της ημερομηνίας και χρονολογίας της γέννησής σου και τα μετατρέψεις σε ένα μονοψήφιο νούμερο.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά όμως αυτό το τελευταίο, ο προσωπικός σου αριθμός κρύβει κι άλλα μυστικά, αν αναλυθεί στα νούμερα που τον αποτελούν. Υπάρχουν συνδυασμοί αριθμών ενσωματωμένοι στην ημερομηνία της γέννησής σου, που αποκαλύπτουν πόσα δώρα μπορεί να σου φέρει η ζωή. Μάθε ποιοι είναι, ώστε να ξέρεις πως έχεις την τύχη με το μέρος σου, ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ όσο νομίζεις. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όσο περισσότερο θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό, τόσο πιο ευνοϊκά σου έρχονται τα πράγματα, καθώς με ένα μαγικό τρόπο το όμοιο προσελκύει το όμοιο (αυτό ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση, οπότε σκέψου το διπλά, αν συνηθίζεις να προμαντεύεις μελλοντικές αναποδιές ή να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου γκαντέμη).

Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Τα αριθμολογικά χαρακτηριστικά σου δείχνουν μόνο τη δυνατότητα να συμβεί κάτι. Από εσένα εξαρτάται αν θα το πετύχεις ή αν θα εκδηλώσεις την αρνητική πλευρά του. Όλα τα ενδεχόμενα στη ζωή είναι ανοιχτά, γιατί άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτή την περίφημη ανθρώπινη βούληση, το μεγαλύτερο δώρο στην ύπαρξή μας!
Ανάλυσέ το!

Για να ανακαλύψεις τους κρυφούς αυτούς συνδυασμούς, ακόμα κι αν ξέρεις τον αριθμό του πεπρωμένου σου, θα πρέπει να μπεις στον κόπο να ξανακάνεις τον υπολογισμό, κρατώντας κατά μέρος ξεχωριστά τα αθροίσματα ημερομηνίας, μήνα και χρονολογίας, πριν κάνεις την τελική πρόσθεση που σου δίνει τον μονοψήφιο προσωπικό σου αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 24/10/ 1979, θα έχεις 2+4=6 για την ημέρα, 1+0=1 για τον μήνα, 1+9+7+9= 26, 2+6=8 για τη χρονιά. Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Γιατί έτσι θα ανακαλύψεις αν μέσα στο άθροισμά σου κρύβεται ένας τυχερός συνδυασμός αριθμών, στην προκειμένη περίπτωση η τριάδα 1-6-8 που θεωρείται προδιάθεση επιτυχίας στη ζωή, όπως θα δεις πιο αναλυτικά παρακάτω.

Και τι θα κάνεις αν ανακαλύψεις ότι έχεις ορισμένα τυχερά νούμερα ή συνδυασμούς στον αριθμό του πεπρωμένου σου; Παρακολούθησε πώς εμφανίζονται στη ζωή σου, σε ημερομηνίες που μπορεί να αποδειχθούν σημαδιακές για σένα, σε ώρες της ημέρας όπου κάτι σημαντικό συμβαίνει, θεώρησέ τους τυχερούς σου αριθμούς, παίξε τα στο λότο, βρες να μείνεις σε μέρη που να τα έχουν στη διεύθυνσή τους, οτιδήποτε. Με άλλα λόγια, ενεργοποίησέ τα.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ποια είναι τα καλά αυτά νούμερα.
Τα «διπλά» 11 και 22

Το 11 μπορεί να το έχεις και αυτούσιο, αν έχεις γεννηθεί στις 11 του μήνα ή τον Νοέμβριο. Επίσης αν γεννήθηκες στις 29 (2+9=11) οποιουδήποτε μήνα, αλλά και αν η ημέρα γέννησής σου συν τον μήνα βγάζει άθροισμα 11, όπως 10 Ιανουαρίου (10+1) , 3 Αυγούστου (3+8) κ.λπ. Ισχύει και για τα άτομα που γεννήθηκαν το 2009. Μπορεί επίσης και το άθροισμα ημερομηνίας, μήνα και χρονολογίας σου να βγάζει 11 ( που μετά με την τελική πρόσθεση δίνει προσωπικό αριθμό 2). Τι σημαίνει να έχεις το 11 κρυμμένο στον προσωπικό σου αριθμό;

Αυτό δείχνει μεγάλη ψυχική δύναμη και την ικανότητα να υλοποιείς στην πραγματική ζωή εκείνα που ονειρεύεσαι και σχεδιάζεις, σχεδόν σαν να έχεις μαγικές ικανότητες. Στην ουσία όμως το μεγαλύτερό σου χάρισμα είναι να διαθέτεις μια μεγάλη δύναμη αυτοσυγκέντρωσης που σε βοηθά να αξιοποιείς στο έπακρο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, ώστε να σου φέρουν χρήμα, φήμη, αίσθηση ολοκλήρωσης και ό,τι άλλο επιθυμείς.

Μήν χάσετε:

Επίσης συχνά τα άτομα με αυτόν τον αριθμό όσο μεγαλώνουν δείχνουν ένα ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα, όχι στενά με την έννοια της θρησκευτικότητας αλλά ασχολούνται με τη μεταφυσική, τη φιλοσοφία, τον εσωτερισμό, την αστρολογία. Μπορεί να κάνουν και τις ανάλογες σπουδές ή μελέτες, ακόμα και σε μεγάλη ηλικία.

Το 22 μπορεί να το έχεις αν γεννήθηκες στις 22 του μήνα ή να προκύπτει στο άθροισμα της χρονολογίας σου, π.χ. 1975 (1+9+7+5=22) ή και πάλι σε ένα άθροισμα ημέρας+μήνα, π.χ. 19 Μαρτίου (19+3). Μπορεί επίσης και το άθροισμα ημέρας, μήνα και χρονολογίας σου να βγάζει 22 ( που μετά, με την τελική πρόσθεση, δίνει προσωπικό αριθμό 4). Το 22 είναι ο αριθμός της εκπλήρωσης και φανερώνει άτομο που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει πραγματικότητα όσα σχεδιάζει. Και αυτά που σχεδιάζει είναι χειροπιαστά έργα, όπως να στήνει μια δουλειά, να οργανώνει μια ομάδα ανθρώπων ή να ασχολείται με κατασκευές. Αν έχεις γεννηθεί στις 22 του μήνα ίσως να διαπιστώνεις ότι συνήθως σε αυτή την ημερομηνία, ανεξάρτητα από μήνα, σου συμβαίνουν σημαντικά πράγματα. Επίσης είναι πιθανό, παρόλο που μπορεί να πλουτίσεις στη ζωή σου, μεγαλώνοντας να μην ενδιαφέρεσαι πια για τον υλισμό και να διοχετεύεις την ενεργητικότητά σου σε έργα που ωφελούν τους άλλους, χωρίς να σε απασχολεί το προσωπικό σου όφελος.
Το 10 το καλό

Το 10 είναι για την αριθμολογία ο τέλειος αριθμός. Αν στην ημερομηνία και χρονολογία της γέννησής σου υπάρχουν τα ζευγάρια 1+9, 2+8, 3+7, 4+6, 5+5, αυτά αν προστεθούν δίνουν το 10, που σαν μονοψήφιο γίνεται 1, ο αριθμός της επιτυχίας.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις γεννηθεί στις 19 ή 28 του μήνα, ή στην 1/9 ή 7/3 κ.ο.κ, ή τον Απρίλιο του 1986 (4ος μήνας, 1+9+8+6=24, δηλαδή 6, 4+6=10). Όταν έχεις το 10 κρυμμένο στον αριθμό του πεπρωμένου σου, είναι ένας καλός οιωνός για να κερδίζεις την πρωτιά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις.
Τα ζευγάρια της καλοτυχίας

Πρόκειται για τους συνδυασμούς:
1 και 6
2 και 7
3 και 8
4 και 9.
Μπορεί για παράδειγμα να έχεις γεννηθεί στην 1/6, ή στις 8 του μήνα μιας χρονιάς με άθροισμα το 3 (π.χ. 1974, 1+9+7+4=21, δηλαδή 3), ή τον Σεπτέμβριο του 1984 (9ος μήνας, 1+9+8+4=22, δηλαδή 4. Σε αυτό το τελευταίο παράδειγμα μάλιστα η τύχη είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς υπάρχει και ο αριθμός 22 στο έτος γέννησης).
Οι γούρικες τριάδες

Πρόκειται για τις ακόλουθες τριάδες, ανεξάρτητα από τη σειρά με την οποία τις βρίσκεις σε ημέρα-μήνα-χρονιά που γεννήθηκες:
1,4,7
2,5,8
3,6,9
1,6,8

Για παράδειγμα, ως προς την πρώτη τριάδα 1-4-7, μπορεί να έχεις γεννηθεί την 1/4/ 1996 (1+9+9+6=25, δηλαδή 7), ή στις 4/7/1981 (1+9+8+1=19, δηλαδή 1). Και με τον ίδιο τρόπο τσεκάρεις αν έχεις κάποιον από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Οι τρεις πρώτοι συνδυασμοί θεωρείται ότι φέρνουν τύχη που δεν είναι προσωρινή, αλλά έχει διάρκεια και απτά αποτελέσματα. Αν ανακαλύψεις κάποιον στον προσωπικό σου αριθμό, τσέκαρε αν ο ίδιος συνδυασμός εμφανίζεται σε άλλες περιστάσεις της ζωής σου, όπως σε αριθμούς τηλεφώνων, τραπεζικούς λογαριασμούς, διευθύνσεις.

Η πιο ευοίωνη τριάδα είναι η τελευταία, το 1-6-8. Εδώ συνδυάζεται το 1, που είναι ο αριθμός του νικητή, το 6, που συμβολίζει την ουρανοκατέβατη τύχη και το 8, που συμβολίζει την ευημερία. Μαζί δίνουν τις προϋποθέσεις για πλούτο και ευτυχία που έρχονται στη ζωή με μια συνεχή ανοδική πορεία, αλλά εννοείται και πάλι ότι είναι στο χέρι εκείνου που έχει αυτό τον συνδυασμό το πώς θα αξιοποιήσει την τύχη του.

Μήν χάσετε:

Σημαντικός είναι και ο συνδυασμός 3-6-9, καθώς και τα τρία ψηφία του είναι πολλαπλάσια του 3. Το 3 συνδέεται με τη μεταδοτική θετική ενέργεια, το 6 είναι ο αριθμός της τύχης «εξ ουρανού» ενώ το 9 συμβολίζει τη μελλοντική ευημερία. Αν έχεις ένα τέτοιο συνδυασμό, μπορείς να τον ενεργοποιείς έχοντας πράγματα σε τριάδες, κι επίσης σου ενισχύουν την τύχη τα τριγωνικά σχήματα.

myastro.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!