Γράφει η ©Ιωάννα Σουλελέ

Advertisement

Μπήκες στο βαγόνι του μετρό, σε αντίκρισα, σε παρατήρησα. Κάτι μου θύμισες, κάποιον μου θύμισες. Σε έχω ξαναδεί ;αναρωτήθηκα

Πάντως φαίνεσαι ένας άνθρωπος, σοβαρός, γοητευτικός, νιώθω να με ελκύεις, σαν να σε ξέρω από καιρό. Δεν σου μίλησα απλά σε κοίταξα..

Σε κοιτάω διακριτικά. Σε παρατηρώ πολύ σοβαρά .Κάποιον μου θυμίζεις .Μήπως από κάπου σε ξέρω; Δε νομίζω. Ισως κάποτε να μιλήσαμε ,ίσως ιντερνετικά να γνωριστήκαμε.

Ποτέ δεν θα το μάθω. Δεν μπορώ να σε πλησιάσω. Ίσως να απογοητευτείς από το παρουσιαστικό μου. Αλλιώς πλάθεις μια εικόνα στο μυαλό από την περιγραφή του άλλου .Ίσως να κάνω λάθος. Αλλά εγώ κάπως έτσι σε φαντάστηκα. Καπως έτσι σε έπλασα στο μυαλό μου.Κάπως έτσι θα ήθελα να είσαι…

Θαθελα να είσαι κάποιος που μιλήσαμε μια μέρα στο τσατ .Θα ήθελα κι εσύ να με κοιτούσες. Πραγματικά θα ήταν σουρεαλιστικό ,να ήσουν εκείνος που μίλησα ένα βράδυ, νιώθοντας τη μοναξιά να με πνίγει.

Μήν χάσετε:

Σε κοιτάω ακόμη, θαθελα να γύρναγες κι εσύ να με κοιτάς.
Τι ειρωνία; Να έχεις μιλήσει ή να μιλάς καιρό με κάποιον μη ξέροντας πως είναι εμφανισιακά. Και ίσως ποτέ να μη μάθεις ότι τον συναντάς έτσι αδιάφορα περαστικά στο διάβα σου καθημερινά πηγαίνοντας για δουλειά.

Πως γίνεται να σου αρέσει κάποιος που δεν τον έχεις γνωρίσει ποτέ; Πως γίνεται να θες κάποιον που δεν θα γνωρίσεις ποτέ; Γιατί κάνουμε άθελα μας εσφαλμένες επιλογές; Γιατί δεν τολμάμε;

Γιατί αφήνουμε να περνάει ο χρόνος μη εκμεταλεύοντας το;

Γιατί ματαιοπονούμε;

Γιατί ελπίζουμε σε κάτι ανέφικτο ;

Γιατί; Αφου…μια ζωή την έχουμε,κι είναι πολλή μικρή για αναπάντητα ερωτήματα και απορίες

Τόλμα, πάρε το ρίσκο και μίλησε του ή την επόμενη φορά που θα σου κάνει κλικ κάποιος συνομιλητής σου από το τσατ, βρες το θάρρος να του δώσεις εσύ μια μέρα τόπο συνάντησης. Μπορεί να μην είναι ένας επικίνδυνος και ανώμαλος τύπος, ίσως αυτή τη φορά να είναι ο γλυκός γείτονας που σε συναντάει τυχαία και δεν βρίσκεις το θάρρος να σου μιλήσει.

Πολλές φορές η ζωή μας και ο κόσμος είναι τόσο μικρός, δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει, γι αυτό λοιπόν εκμεταλεύσου το!!

©Ιωάννα Σουλελέ – healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!