Ήρθε η ώρα να ορθώσεις το ανάστημά σου

Advertisement

Χαλάρωσε: 7 πράγματα τα οποία ΔΕΝ είναι κέρατο (όσο κι αν κάποιοι θα διαφωνήσουν)

Το κέρατο είναι ένα από τα βασικά θέματα όσον αφορά στις σχέσεις, το οποίο σαφώς και δεν τελειώνει ποτέ, και το οποίο θα συνεχίσει να υπάρχει όσο και ο άνθρωπος. Βέβαια, στις μέρες μας, το τι ακριβώς θεωρείται κέρατο δεν έχει γίνει ακόμη σαφές. Και ενώ παλαιότερα ξέραμε, ότι το να κάνεις σεξ με κάποιον άλλο, είναι η ουσία και φυσικά το φάουλ, πλέον έχουν βγει διάφορα άλλα στη φόρα, τα οποία το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας γεμίζουν με κόμπλεξ. Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα μια και καλή, εδώ σου έχω κάποια πραγματάκια που δε θεωρούνται κέρατο, και καλά θα κάνεις να το χωνέψεις κάποια στιγμή. Όχι, δεν είσαι τόσο αναρχική τελικά.

Η αυτοικανοποίηση
Έλα σε παρακαλώ μη με ταράζεις. Η αυτοικανοποίηση μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ένα δώρο προς τον εαυτό σου. Από πότε τα δώρα λοιπόν είναι… αξιόποινα; Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις, ότι το συγκεκριμένο είναι κάτι φυσικό και σε πολλές περιπτώσεις ευεργετικό. Όχι, αν το κάνεις, δεν απατάς τον καλό σου. Χαλάρωσε.

Να έχεις φίλους οι οποίοι σε… έλκουν
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σηκώνει κουβέντα. Βέβαια, κατά τη γνώμη πολλών, το να συναναστρέφεσαι άτομα του αντίθετου φύλου που θεωρείς όμορφα, όχι μόνο δεν είναι κακό, αλλά έχει οφέλη ακόμη και για τη δική σου ψυχολογία. Στο κάτω κάτω, δεν κάνεις και σεξ μαζί τους.

Να κάνεις νέους φίλους οι οποίοι σε έλκουν
Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά επιλέγουμε τα άτομα τα οποία και έχουμε στη ζωή μας με βάση κάποια χαρακτηριστικά. Όπως θα επιλέξεις μία φίλη με την οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και περνάτε καλά μαζί, με τα άτομα του αντίθετου φύλου, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Πρώτα θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον ως άντρες-παρόλο που εσύ μπορεί να τα πηγαίνεις τέλεια στη σχέση σου-και μετά ως άνθρωποι. Έτσι πάνε αυτά.

Μήν χάσετε:

Η ανθρώπινη επαφή με έναν πρώην
Είναι και κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορείς να τους κόψεις μαχαίρι. Έχεις πολλές αναμνήσεις και αρκετά ωραία συναισθήματα να θυμάσαι. Το να επικοινωνείς μια στο τόσο για να μάθεις τα νέα του, δεν είναι σίγουρα έγκλημα και προφανώς όχι κέρατο. Από τη στιγμή φυσικά που σου έχει τελειώσει και το παραμικρό συναίσθημα.

Να θέλεις να μένεις μόνη
Ε ναι φίλη μου. Είναι και εκείνες οι στιγμές που δε θέλεις να δεις άνθρωπο. Θέλεις απλά να χαλαρώσεις, να δεις τη σειρά σου, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να χαζέψεις bloggers στο Instagram. Και προφανώς το ότι είναι αυτός στο οπτικό σου πεδίο, σε ενοχλεί. Όχι μη στενοχωριέσαι. Δεν τον αγαπάς λιγότερο. Απλά θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

Να βγαίνεις και να… μεθάς (καμιά φορά)
Χωρίς αυτόν. Συμβαίνει καμιά φορά να βγεις με τις φίλες σου και να έχετε όρεξη. Επίσης συμβαίνει να είναι στην παρέα και κάποιος που ίσως σου αρέσει ή σου την είχε πέσει παλαιότερα. Ωραία και τι να κάνεις; Να διώξεις τον άνθρωπο ή να μη διασκεδάσεις;

Να ντύνεσαι κάπως πιο… τολμηρά
Κορίτσι είσαι μωρέ δεν είναι κακό. Θέλεις να είσαι ωραία και επιθυμητή. Το ότι μπορεί η φούστα σου να είναι λίγο κοντή, ή το φόρεμά σου εξώπλατο, δε σημαίνει ότι θα βρεθείς στην αγκαλιά κάποιου άλλου στο τέλος της νύχτας. Να είμαστε και κάπου σοβαροί.

ΓΩΓΩ ΦΟΥΝΤΑ – queen.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!