ποθητή γυναίκα

Advertisement

Χαμογέλα περισσότερο. Θα αυξήσει τη γοητεία σου.

Μην καλύπτεις τη φυσική μυρωδιά του σώματός σου με έντονα αρώματα. Οι φερομόνες είναι ισχυροί φορείς έλξης.

Προσπάθησε να απελευθερωθείς από τα ανέφικτα πρότυπα για το τί είναι ελκυστικό και ερωτικό με τα οποία σε βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ.

Μάθε να σου αρέσει ο εαυτός σου– έτσι θα γίνεις ελκυστική και στους άλλους. Αυτό είναι πολύπιο σημαντικό από το να έχεις το πρόσωπο και το σώμα ενός μοντέλου. Εάν πιστεύεις πως είσαι ελκυστική, είναι πιο πιθανό ότι θα έλκεσαι επίσης από άλλους. Αναγνώρισε τα δυνατά σου σημεία και ενίσχυσέ τα κατάλληλα.

Εάν αποπνέεις σεξουαλική αυτοπεποίθηση, αυτό θα κάνει τους πιιθανούς σου συντρόφους να φαντάζονται ότι είσαι καλή στο κρεβάτι. Επίτρεψε στις ερωτικές σκέψεις και στα σεξουαλικά σου ενδιαφέροντα να αναπτυχθούν.

Όσοι νιώθουν καλά με το σώμα τους είναι πιο ελκυστικοί στους άλλους, γι’ αυτό σταμάτησε να βλέπεις τις ατέλειές σου και συμφιλιώσου με το σώμα σου.

Εάν έχεις βγει ραντεβού, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου. Ο πραγματικός σου εαυτός είναι αξιαγάπητος. Εάν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, ίσως θα σου έκανε καλό να μιλήσεις με κάποιο – είτε με ένα στενό φίλο είτε με ένα μέλος της οικογένειάς σου που σε αγαπά.

Σε έλκει πάντα ο ίδιος ίδιος τύπος άνδρα και η κατάληξη είναι πάντα κακή; Προσδιόρισε τον τύπο που σε έλκει, προσπάθησε να αναλύσεις τους αρνητικούς λόγους που κρύβονται πίσω από αυτή την έλξη και προχώρησε σε καλύτερες επιλογές.

Κάνε κοπλιμέντα στο αντικείμενο της επιθυμίας σου και δείξε το θαυμασμό σου: Θα σου ανταποδώσει τη χάρη. Αυτού του είδους η αμοιβαιότητα είναι ένα ισχυρό στοιχείο της αποπλάνησης. Με άλλα λόγια φλέρταρε!

Να είσαι σίγουρη πως για κάποιους άντρες που ίσως να μην στο έχουν πει ποτέ, είσαι το απόλυτο αντικείμενο του πόθου.

shape.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!