Μπορεί να φαίνεται λίγο χαζό, αλλά αποδεικνύεται το μήκος του παράμεσου σας σε σύγκριση με τα άλλα δάκτυλα σας έχει κάποιες πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην προσωπικότητά σας.

Advertisement

Το μήκος του παράμεσου σας είναι συνδεδεμένο με την ποσότητα της τεστοστερόνης που εκτέθηκε στη μήτρα που επηρεάζει την προσωπικότητά σας. Αν είναι μεγαλύτερο, αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πιο αρρενωπή προσωπικότητα.

Μήν χάσετε:

Εάν το χέρι σας μοιάζει με εικόνα A:

Είστε πιθανότατα ο γόης με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορεί να φαίνεστε λίγο πιο επιθετικοί, αλλά είναι μόνο και μόνο επειδή έχετε περισσότερες πιθανότητες να αναλάβετε κινδύνους. Τέτοι τύποι είναι καλύτεροι στρατιώτες, μηχανικοί, ή και πλοίαρχοι.

Εάν το χέρι σας μοιάζει με την εικόνα Β:

Έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση και συνορεύεται με ναρκισσιστική έκφραση κατά καιρούς. Μπορείτε συχνά να λαμβάνετεν την πρωτοβουλία, όταν πρόκειται για ρομαντικά πράγματα.

Εάν το χέρι σας μοιάζει με εικόνα C:

Είσαι ένας πραγματικός λάτρης της ειρήνης. Δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, να πάρουν τουλάχιστον κάτι από αυτό που θέλουν. Είστε πιστός εραστής με φροντίδα και τρυφερότητα. και απαλή.

kavalarissa.eu via higherperspectives.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!