Το Mandala είναι ένα πνευματικό σύμβολο στον Βουδισμό και τον Ινδουισμό που αντιπροσωπεύει το Σύμπαν.

Advertisement

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι τα μαντάλα αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα ενός ατόμου.

Επιλέξτε ένα από τα 6 μαντάλα που νιώθετε πως συνδέονται περισσότερο μαζί σας από την παρακάτω εικόνα, για να δείτε τι έχουν να πούν για εσάς και την προσωπικότητά σας!

1. Γενναιοδωρία και ηθική
Έχετε υψηλά πρότυπα και φιλοδοξίες, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα μαζί σας, είναι ακόμα πιο δύσκολο για εσάς να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Εργάζεστε σκληρά, αλλά δεν αποζημιώνεστε για αυτό απόλυτα. Δουλεύετε σκληρά για το κοινό καλό και ο στόχος σας είναι να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Δυστυχώς όμως λίγοι άνθρωποι εκτιμούν τα πράγματα που κάνετε.

2. Γοητεία και αλήθεια

Απλά απολαμβάνετε τη φροντίδα των άλλων. Όντας πολύ υπεύθυνος, αναλαμβάνετε σοβαρά την ευθύνη και την εργασία. Είστε ένας καλός άνθρωπος που εμπνέει τους άλλους και του οποίου ο χαρακτήρας λάμπει.

3. Το μυαλό και η σκέψη
Οι σκέψεις και οι ιδέες σας είναι λαμπρές και είστε σπουδαίοι. Ωστόσο, είστε ένας εσωστρεφής άνθρωπος που του αρέσει να περνάει αρκετό χρόνο μόνος του, αναλύοντας τις θεωρίες και τις πεποιθήσεις σας. Τα πάτε αρκετά καλά με ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μάθουν. Το σημαντικότερο είναι ότι πάντα προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο, ακόμα και όταν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συμφωνούν μαζί σας.

Μήν χάσετε:

4. Έμπνευση και φιλοσοφία
Είστε πραγματικά μοναδικοί και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με σας. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται περίεργο, είστε πολύ διαισθητικός και δημιουργικός. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είστε συναισθηματικοί και συχνά πληγώνεστε από άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Βλέπετε τα πράγματα καθαρά, τόσο τις καλές όσο και τις κακές πλευρές της ζωής.

5. Η αυτοπεποίθηση και η πίστη στον εαυτο
Είστε πολύ ανεξάρτητοι. Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τη ψυχική σας δύναμη. Γνωρίζετε πλήρως τα πράγματα που θέλετε από τη ζωή και είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για να τα αποκτήσετε. Η ειλικρίνεια είναι το μόνο πράγμα που ζητάτε από τους άλλους.

6. Ευγένεια και ευαισθησία

Έχετε έναν μεγάλο κύκλο φίλων καθώς είστε σπουδαίοι στην κοινωνική επαφή και οικοδομείτε υγιείς σχέσεις με άλλους. Έχετε μια φωτεινή αύρα και οι άνθρωποι αισθάνονται καλά στην παρουσία σας. Είστε ευγενής και ευαίσθητος άνθρωπος που σκέφτεται συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εαυτού του.©Ελεύθερη μετάφραση και επιμέλεια κειμένου: healingeffect.gr via lifecoachcode.com – Μόνο με έγγραφη άδεια επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!