Για να μπορέσετε να βρείτε ταίρι (αγόρι – κοπέλα) και να κάνετε σχέση, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πραγματάκια, τα οποία πολλές φορές θεωρούνται αυτονόητα, όμως στην πράξη δεν είναι.

Advertisement

πως να κάνω σχέση
Ας μπούμε λοιπόν απευθείας στο ψητό!

Γίνετε πιο κοινωνικός/η !

κοινωνικόςΒγείτε, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε, ξαναβγείτε, γίνετε κοινωνικός/η (εντάξει, μην γίνετε και όπως τη φωτογραφία δίπλα…)
Είναι πολύ βασικό, μιας και για να βρούμε το ταίρι μας και να κάνουμε σχέση, θα πρέπει να βγούμε εκεί έξω, να το αναζητήσουμε, να το εντοπίσουμε και να το κυνηγήσουμε.

Μπορεί να βρούμε το μελλοντικό μας αγόρι -κορίτσι, είτε μέσα από παρέες, είτε από μια βραδιά που βγήκαμε για το ποτάκι μας.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως δεν θα το βρούμε αν καθόμαστε σπίτι μας!

Γι’ αυτό μην κάθεστε αδρανείς. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μόνο για ποτά και καφέδες, μπορείτε να πάτε χορό, γυμναστήριο, συναυλίες, να γνωρίσετε κόσμο στη δουλειά σας, κλπ κλπ!

Προσέχετε την εμφάνισή σας !

εμφάνισηΗ εμφάνιση μετράει κυρίως στην αρχή.
Ας δούμε πιο συγκεκριμένα.

1) Μήπως έχετε κάποια περιττά κιλά;
Καιρός να κάνετε ένα βήμα μπροστά! Χάστε μερικά κιλά να δείξει καλύτερο το σώμα σας.

2) Έχετε “ατσούμπαλο” σώμα ή κρεμασμένα “κρέατα”;
Καιρός για γυμναστήριο! Χτίστε, για να απολαύσετε στη συνέχεια!

3) Έχετε πχ αραιά μαλλιά και σας ρίχνει (για τους άντρες);
Κανένα πρόβλημα! Δεν είναι κακό. Μπορείτε να τα ξυρίσετε να δείξουν καλύτερα. Προσέξτε κι άλλα πράγματα στον εαυτό σας να τα βελτιώσετε και μην σας ρίχνει, μπορείτε να γίνετε πολύ καλύτερος από άλλους με πολλά μαλλιά!

4) Έχετε μήπως παραμελημένο τον εαυτό σας;
Μέγα λάθος! Να είστε καθαροί, περιποιημένοι, να πλένετε τακτικά τα δόντια σας, να είστε όμορφα ντυμένοι, κλπ. Μην το αγνοείτε αυτό ούτε και στη φάση που βρίσκεστε μόνος.
Αυτό γιατί είναι θέμα συνήθειας: απλά αλλάξτε συνήθειες και να συνηθίσετε να τις ακολουθείτε πάντα.

5) Φοράτε γυαλιά και αισθάνεστε άσχημα;
Λάθος! Αισθάνεστε άσχημα γιατί ίσως κάνατε λάθος επιλογή. Αλλάξτε τα. Υπάρχουν γυαλιά που μπορεί να σας κάνουν σέξυ. Επίσης, καλό θα ήταν να υιοθετήσετε και τους φακούς επαφής…

6) Φοράτε σιδεράκια και αισθάνεστε άσχημα;
Τα σιδεράκια είναι προσωρινά. Θα περάσει ο καιρός και θα τα βγάλετε. Οπότε η λύση; Μέχρι να τα βγάλετε(και μετά βέβαια), αναδείξτε… τα κάλλη του σώματός σας, ή του χαρακτήρα σας, μετράει πολύ!

Μήν χάσετε:

Τολμήστε!

αγόρι κοπέλαΤο σίγουρο είναι ότι αν δεν τολμήστε, ποτέ δεν πρόκειται να βρείτε αγόρι / κοπέλα.
Δεν χρειάζεται να διστάζετε για τίποτα, απλά σκεφτείτε:

1) αν δεν πάτε να μιλήσετε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Επίσης, γιατί να μην τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα;

2) σκεφτήκατε πως ο “στόχος”, μπορεί να περιμένει κι αυτός μια κίνηση από εσάς;

3) τι θα γίνει αν πάει στραβά το πράγμα; Απλά, τίποτα! Ίσα ίσα, μία ακόμα εμπειρία για εσάς!

4) ακόμα και “άκυρο” να φάτε, να ξέρετε πως η κίνησή σας αυτή, παινεύει τον άλλον και το νιώθει μέσα του… οπότε, δεν κάνατε κάτι κακό!

Έτσι, τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα και τολμήστε να κάνετε κινήσεις ώστε να προχωρήσετε!

Αν είστε αρκετά δειλός/η, που δεν είναι κατακριτέο αλλά φυσιολογικό, δουλέψτε την αυτοπεποίθησή σας λιγάκι…

Συμπεριφερθείτε σωστά και φυσιολογικά !

συμπεριφορά στη σχέσηΔεν πρέπει να είστε ούτε πολύ μαλακοί, ούτε υπερβολικά σκληροί. Μία φυσιολογική συμπεριφορά με λίγο μετρημένες κινήσεις, αρκεί. Να είστε λίγο ρομαντικός/η εκεί που χρειάζεται αλλά μην το παρακάνετε. Απλά καλό είναι να διαβάζετε τον άλλον και να κάνετε κατάλληλες κινήσεις (όχι φοβερά πράγματα), τις κατάλληλες στιγμές.

Όπου χρειαστεί, δείξτε τον ανδρισμό σας (ή για τις γυναίκες, βγάλτε θηλυκότητα), να νιώθει το υποψήφιο ταίρι σας ότι έχει δίπλα του έναν πραγματικό άνδρα -πραγματική γυναίκα.

Επίσης, σκεφτείτε ότι έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο σαν εσάς, ίσως και χειρότερο από εσάς! Δεν χρειάζεται πανικός, χαλαρά και όπως πάει… και ας μην καταλήξει σε σχέση, δεν πειράζει, πάμε γι’ άλλα!

Όπως αντίστοιχα, μπορεί να μην τραβάει το πράγμα. Σκεφτήκατε ότι μπορεί να μην τραβάει, όχι επειδή εσείς δεν το πάτε καλά, αλλά επειδή ο “στόχος” μας είναι ξενέρωτος και είναι πολύ λίγος για εμάς;
Φανταστείτε μέσα στη σχέση πως θα είναι…

Τέλος, στην συμπεριφορά σας να σκεφτείτε το εξής απλό:

αν δεν είστε σίγουρος/η πως θα πάρει μια σας κουβέντα το υποψήφιο ταίρι σας(θετικά, αρνητικά, αν θα θυμώσει, αν θα γελάσει, κλπ), φανταστείτε να σας την έλεγε αυτός/η. Πως θα αντιδρούσατε;

Με αυτό το τρικ μπορείτε να κρίνετε αν θα πρέπει να την πείτε ή όχι.
Αν αντιδράσει με τρόπο που δεν σας άρεσε, τότε ίσως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για σχέση μαζί σας…

πως να ρίξω αγόρι – κοπέλα

Γενικά, προσπαθήστε να κάνετε ότι μπορείτε για να ρίξετε ένα αγόρι – μια κοπέλα που σας ενδιαφέρει. Πολλές φορές νομίζουμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε, όμως στην πραγματικότητα, κάναμε πολύ λίγα.

Παραφουσκώσαμε στον εγκέφαλό μας κάποιες πολύ μικρές κινήσεις που κάναμε για τον άλλον, που δεν βρήκαν ανταπόκριση, και νομίζουμε ότι κατεβάσαμε τον ουρανό με τα άστρα.

Για να βρείτε ένα αγόρι – κοπέλα και να κάνετε σχέση, θέλει δουλειά, αλλά δεν θέλει φοβερά και τρομερά πράγματα. Συνήθως θέλει τα αυτονόητα, αλλά πολλές φορές δεν ξέρουμε ποια είναι αυτά.

Πολύ απλά… δώστε πόνο!! :p

Καλή επιτυχία! 🙂

coolweb.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!