Από την Βιργινία Λεούση

Advertisement

Αμέτρητες φορές στη ζωή μας έχουμε αναρωτηθεί αν η μέρα που γεννηθήκαμε είναι τυχερή και πώς μπορεί να έχει επηρεάσει τη ζωή μας. Άλλες πάλι φορές αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερο τύχη! Η Βιργινία Λεούση μας αποκαλύπτει πώς μας έχει επηρεάσει η μέρα της γέννησής μας και μας δίνει tips για να κάνουμε την τύχη να μας χαμογελάσει και πάλι! Μόνο από το Oroskopos.gr!

Γεννημένοι ΚΥΡΙΑΚΗ
Αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, έχετε μια αισιόδοξη προοπτική για τη ζωή. Η τύχη σας που είναι γενικά αρκετά καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη εάν φοράτε πάνω σας ένα χρυσό κόσμημα. Εάν έχετε γεννηθεί Κυριακή και είστε στο ζώδιο Λέοντας, τότε στη ζωή σας θα γευτείτε μεγάλη τύχη και επιτυχία!

Γεννημένοι ΔΕΥΤΕΡΑ
Διαθέτετε ζωηρή φαντασία και αυτό κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας να σας βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικούς. Στην πορεία της ζωής σας, με τη δημιουργική σας σκέψη θα μπορέσετε να δεχθείτε εύνοια και καλοτυχία! Για αυτό λοιπόν μην σταματάτε ούτε στιγμή να ονειρεύεστε και να αφήνετε την φαντασία σας να σας παρασύρει σε σχέδια για το μέλλον, πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν και πραγματικότητα! Ένα κόσμημα σε σχήμα μισοφέγγαρο από ασήμι, ενισχύει ακόμα περισσότερο την τύχη σας.

Γεννημένοι ΤΡΙΤΗ
Ο ενθουσιασμός σας για τη ζωή δε σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ και έχετε τη δύναμη να ασκείτε μεγάλη επιρροή στους άλλους. Την τύχη την κρατάτε αποκλειστικά και μόνο στα χέρια σας και με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε υπέρ σας! Το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά σας, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε και την τύχη σας. Μεγαλύτερη εύνοια θα έχετε αν έχετε γεννηθεί Τρίτη στον αστερισμό του Κριού ή του Σκορπιού!

Μήν χάσετε:

Γεννημένοι ΤΕΤΑΡΤΗ
Όσοι γεννηθήκατε στα μέσα της εβδομάδας δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τους άλλους. Τα πάτε καλά με όλους τους ανθρώπους και όλοι αποζητούν την παρέα σας. Ένα ασημένιο κόσμημα με μπλε πέτρες μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την τύχη σας. Είστε ακόμα πιο τυχεροί αν έχετε γεννηθεί Τετάρτη στο ζώδιο του Υδροχόου, Δίδυμου ή Παρθένου.

Γεννημένοι ΠΕΜΠΤΗ
Σας εξιτάρει η δράση και η περιπέτεια και θέλετε να γεύεστε έντονα την κάθε στιγμή της ζωής σας! Η συνεχή σας αναζήτηση για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων δε σταματάει ποτέ. Λατρεύετε τα ταξίδια και οργανώνεται πολύ συχνά μικρές εξορμήσεις που γεμίζουν και πάλι τις μπαταρίες σας! Η τύχη είναι με το μέρος όταν δεν αφήνεται καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη! Ευνοείστε ακόμα περισσότερο αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη.

Γεννημένοι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Όσοι γεννηθήκατε αυτή τη μέρα θα έχετε στη ζωή σας πολύ μεγάλη τύχη στην αγάπη. Δώστε και πάρτε όση περισσότερη αγάπη μπορείτε, αφού δεν πρόκειται τα αποθέματα να τελειώσουν. Τα διαμάντια εκτός από πολύτιμα και ακριβά, είναι βέβαιο ότι θα σας φέρουν τύχη σε όλους τους τομείς! Η τύχη σας ενισχύετε ακόμα περισσότερο αν ανήκετε στο σημάδι του Καρκίνου, του Ζυγού, του Ιχθύ ή του Ταύρου.

Γεννημένοι ΣΑΒΒΑΤΟ
Η καριέρα είναι το Α και το Ω στη ζωή σας και θα δεχθείτε μεγάλη εύνοια και καλοτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μπορεί στη δουλειά σας να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, ωστόσο θα ανταμειφθείτε από τις προσπάθειές σας και θα προοδεύσετε! Αν έχετε γεννηθεί Σάββατο στον αστερισμό του Αιγόκερω, τότε η τύχη σας ενισχύεται ακόμα περισσότερο!

oroskopos.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!