Δες ποια είναι για να μην μπορεί να σου “ξεφύγει”!

Advertisement

Σημάδια που αποδεικνύουν πως θα είναι άπιστος για πάντα

Ας το παραδεχτούμε, οι άνδρες απιστούν! Σε όποιο ροζ συννεφάκι και αν πετάς ήρθε η ώρα να πέσεις όσο πιο ομαλά γίνεται και να αποδεχτείς αυτήν την αλήθεια. Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις και βασικά ευελπιστούμε να υπάρχουν!

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, περίπου το 60% των ανδρών πρόκειται να απατήσει τη σύζυγό του.

Φυσικά και δεν έχω την πρόθεσή να σε αναστατώσω με αυτά τα ποσοστά απλά θέμα να γίνεται! Ούτως ή άλλως αν κοιτάξουμε πιο ρεαλιστικά αυτό το ποσοστό θα διαπιστώσουμε πως στους 10 άντρες ναι μεν οι 6 απιστούν αλλά υπάρχουν και αυτοί οι 4 άνδρες που θα είναι πιστοί … και αυτό δεν είναι τόσο κακό, έτσι δεν είναι; (!)

Όπως και να το κάνουμε όπως και να το θέσουμε είναι ένα γονίδιο αυτό που κάποιοι δεν μπορούν να το “ξεφορτωθούν” από πάνω τους. Δεν έχει σημασία πόσο όμορφος είναι, πόσο καλός είναι στο κρεβάτι ή πόσο νομίζεις εσύ ότι θα τον αλλάξεις από τη στιγμή που είναι μαζί σου, η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι θα το κάνει.
Τα καλά νέα είναι ότι oι άντρες που απατούν είναι προβλέψιμοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις σημαντικές ενδείξεις που προβλέπουν με ακρίβεια αν ένας άντρας πρόκειται να κάνει την απιστία του.

Μήν χάσετε:

1. Είναι μυστικοπαθής
Αυτοί που είναι “άτακτοι” ας το θέσουμε έτσι, συνηθίζουν να κάνουν διπλή ζωή και ξέρουν πολύ καλά να καλύπτουν τα ίχνη τους. Ένας τύπος που είναι μυστικοπαθής και δεν αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του ή τη ζωή του είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος cheater!
Αν ένας άντρας κρατά μυστικά από την αρχή τότε καλό είναι να έχεις τον νου σου!

2. Αν είναι εγωιστής σημαίνει ότι έτσι θα είναι και σε όλες τις πτυχές της ζωής του.
Αν θέλεις να καταλάβεις αν έχει ηθικό χαρακτήρα και ακεραιότητα μπορείς να το διαπιστώσεις από τον τρόπο που ζει τη ζωή του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους. Αν αρχίσεις να παρατηρείς ότι είναι μόνο για τον εαυτό του, και ο ίδιος προφανώς δεν νοιάζεται για τους άλλους και τις ανάγκες τους, πέρα ​​από το ό,τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι γι ‘αυτόν, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνεις … να τρέξεις!

3. Έχει μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά.
Ένα αποκαλυπτικό σημάδι ενός άντρα ο οποίος έχει κάνει κάτι ύποπτο είναι όταν αλλάζει ξαφνικά η συμπεριφορά του. Αυτό εμφανίζεται με πολλούς τρόπους. Θα μπορούσε να φανερωθεί με μια ξαφνική αλλαγή στην εμφάνιση του ή να αλλάξει ξαφνικά κάποιες διαδεδομένες συνήθειες. Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αλλάζει από το πουθενά. Ξαφνικά δουλεύει όλο και πιο αργά. Όμως, η πιο κοινή ένδειξη είναι όταν η σεξουαλική ζωή σας αλλάζει προς το χειρότερο και περιορίζεται δηλαδή όταν δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον για εσένα στην κρεβατοκάμαρα.

Το κλειδί, λοιπόν στην όλη υπόθεση είναι να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις έναν cheater από την αρχή της σχέσης σας.

m.followme.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!