Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά το ζώδιό σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Ακόμα και αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, η αστρολογία μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα του συντρόφου σας, αλλά και αν ταιριάζετε πραγματικά.

Advertisement

Εδώ σας δίνουμε τους καλύτερους ζωδιακούς συνδυασμούς!

Ζυγός & Λέων

Ο κοινός παρονομαστής για τον Ζυγό και τον Λέοντα είναι η αγάπη τους για κοινωνικοποίηση. Και οι δύο αγαπούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ιδιαίτερα οι Λέοντες, και τους αρέσει η διασκέδαση. Ο Ζυγός είναι σπουδαίος στο να παρέχει την προσοχή που χρειάζεται ο Λέων.

Δίδυμοι & Ζυγός

Αυτοί οι δύο έχουν φανταστική σεξουαλική σχέση, που κάνει τη ζωή τους πολύ έντονη. Και τα δύο ζώδια είναι καλά στην εξεύρεση τρόπων για την επίλυση των διαφορών τους.

Κριός & Υδροχόος

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν τη σχέση που θέλουν όλοι. Είναι περιπετειώδεις, ανεξέλεγκτοι και εξωστρεφείς.

Κριός & Καρκίνος

Ο Κριός είναι θαρραλέος και τολμηρός, κάτι που οι Καρκίνοι πραγματικά θαυμάζουν. Οι τελευταίοι συνήθως αιχμαλωτίζονται από την ενέργεια που έχει ένας Κριός.

Κριός & Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι συνήθως πιο παθητικοί και δεν ενοχλούνται να δώσουν τον ρόλο του ηγέτη στον σύντροφό τους τον Κριό, κάτι το οποίο απολαμβάνουν. Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν πραγματικά να είναι πολύ ταιριαστά.

Καρκίνος & Ιχθείς

Το ένα πράγμα που τα δύο αυτά ζώδια του νερού έχουν κοινό, είναι ότι χαρακτηρίζονται από λογική και ευαισθησία. Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μην πληγώσει ο ένας τον άλλον.

Ταύρος & Καρκίνος

Εκτός από την αμοιβαία κατανόηση αυτών των δύο ζωδίων, αγαπούν τα ίδια πράγματα – την οικογένεια, το σπίτι και τη σταθερότητα.

Ταύρος & Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως αγαπά την ευγενική και λογική φύση του Ταύρου, ενώ ο Ταύρος θαυμάζει την ηθική της εργασίας και την αίσθηση του χιούμορ στους Αιγόκερους.

Τοξότης & Κριός

Το χαρακτηριστικό που ενώνει αυτά τα δύο ζώδια, είναι η αγάπη τους για κοινωνικοποίηση. Αν υπάρχει κάτι που δεν αρέσει στον Τοξότη, αυτό είναι το δράμα, κάτι που κάνει τον Κριό έναν ταιριαστό σύντροφο.

Λέων & Τοξότης

Ο Τοξότης πραγματικά αγαπά την αυτοπεποίθηση του Λέοντα, αν και ο δεύτερος τείνει να είναι ιδιαίτερα δύσκολος κατά καιρούς. Αυτό που κάνει τον Τοξότη έναν ταιριαστό σύντροφο, είναι ότι θα βοηθήσει τον Λέοντα να βρει λογικές λύσεις στα προβλήματά τους.

Παρθένος & Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ πρακτικοί και ανταποκρίνονται καλά στην ειλικρίνεια μιας Παρθένου, αν και μπορούν να είναι αρκετά στοχαστικοί και να κλείνονται στον εαυτό τους κατά περιόδους.

Υδροχόος & Δίδυμοι

Ο Υδροχόος είναι δημιουργικός, κάτι που ο Δίδυμος πραγματικά θαυμάζει. Αυτό το ζευγάρι μπορεί πραγματικά να περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα με επιτυχία.

Λέων & Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έχει την αποκλειστική δυνατότητα να σταματήσει έναν Λέοντα από το να είναι πάρα πολύ παρορμητικός και αυτοί οι δύο συνήθως παραμένουν μαζί σε μια δια βίου περιπέτεια.

Σκορπιός & Λέων

Ο Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, ενώ ο Σκορπιός είναι αιχμηρός και συχνά ζηλεύει, γεγονός που προσθέτει κάποιες σπίθες στη σχέση τους.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!