Μη φοβάσαι, δε θα μείνεις στο ράφι. Κάθε άλλο, θα ζήσεις κάτι ωραίο.

Advertisement

Είσαι single αρκετό καιρό. Εννοείται δε μετράνε τα “άσκοπα” βράδια με άτομα που δεν ήθελες τίποτα παραπάνω από το να φλερτάρεις ή να έρθεις σεξουαλικά κοντά. Single! Και όσο ωραία κι αν νιώθεις μερικές φορές, υπάρχουν κάποιες άλλες που σκέφτεσαι μήπως δε θα βρεις ποτέ τον άνθρωπο που θα περνάτε όμορφα μαζί, μήπως αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη…

Σίγουρα δεν είσαι η μόνη! Πολλές γυναίκες σκέφτονται ακριβώς το ίδιο με σένα, αλλά καλό είναι να μην. Ο λόγος; Πολύ απλά αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για την προσωπική σου ανάπτυξη, και να σου δώσει το χρόνο να βάλεις τα θεμέλια για μια πολύ ουσιαστική και σημαντική σχέση στο μέλλον.

Μήν χάσετε:

Είναι τώρα που…

#1. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου

Αναζητάς αυτό που είσαι, και αυτό που θες να γίνεις. Είναι σπουδαίο να μπορείς να μένεις μόνη με τον εαυτό σου και να παίρνεις αποφάσεις για εσένα. Σύντομα θα πατάς γερά στα πόδια σου, και οι εποχές που “δεν ήξερες τι ήθελες” θα είναι παρελθόν.

#2. Μαθαίνεις να περνάς μόνη σου καλά

Έχει μεγάλη σημασία να περνάς καλά με κάποιον, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ξέρεις ότι ο εαυτός σου είναι τέλεια παρέα επίσης. Δε μπορεί η απουσία κάποιου να σου καθορίζει τη ζωή. Δε μπορεί να ψάχνεις αλλού την ευτυχία. Πρέπει πρώτα να τη βρεις μέσα σου και μετά να προχωρήσεις σε μια σχέση.

#3. Έχεις χρόνο να κλείσεις πληγές

Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί τις σχέσεις για να κλείσει πληγές και αυτό δε μπορεί παρά να δημιουργεί άλλες. Τώρα, αυτή τη μεγάλη περίοδο που περνάς ως single, μπορείς να μετρήσεις τις πληγές σου, να συγχωρέσεις, να ξεκαθαρίσεις.

Όσο πιο πολύ καιρό είσαι μόνη, τόσο πιο πολύ καιρό έχεις χρόνο να σκεφτείς, να καταλάβεις τον εαυτό σου και να ετοιμαστείς για να χρωματίσεις μια ζωή με τα δικά σου πινέλα. Απόλαυσε αυτές τις μέρες και να είσαι σίγουρη πως όταν βρεις τον εαυτό σου, θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου. Δε γίνεται να μην είναι καλό όταν ξέρεις τι θες, κάνεις τις σωστές επιλογές και έχεις βρει το χαμόγελο μέσα σου.

allyou.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!