Έχει περάσει πια η εποχή όπου περιμέναμε τον άντρα να κάνει το πρώτο βήμα. Έχουμε την δυνατότητα πια να κάνουμε εμείς οι γυναίκες την πρώτη κίνηση και να έχουμε τον έλεγχο της ερωτικής μας ζωής.

Advertisement

Όμως οι απόψεις των ανδρών διίστανται επί του θέματος. Κάποιοι άνδρες υποστηρίζουν ότι ευνουχίζονται με μια τέτοια κίνηση, κάποιοι άλλοι εκτιμούν ιδιαίτερα μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που δεν περιορίζεται από κοινωνικά στερεότυπα και διεκδικεί τον άντρα που θέλει.

Η ομάδα του astropedia.gr έκανε την έρευνα της και σας παρουσιάζει
10 τρόπους για να του τραβήξετε την προσοχή και να τον κάνετε να σας
ζητήσει να βγείτε έξω χωρίς να τον φέρετε σε δύσκολη θέση.

10. Χιούμορ
Όπως κι εμείς εκτιμούμε το χιούμορ σε έναν άνδρα, έτσι το εκτιμούν κι αυτοί. Οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά και μπορούν μέσα από το χιούμορ να φλερτάρουν. Αυτή η συμπεριφορά τους κάνει να νοιώθουν πιο άνετα στο να πλησιάσουν μια γυναίκα. Εκτιμούν ιδιαίτερα μια γυναίκα που δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να μπει σε δύσκολη θέση και θα “αμυνθεί” σε μια προσβολή με χιούμορ και χαμόγελο.

9. Μυρωδιά
Η όσφρηση είναι από τις αισθήσεις που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στον έρωτα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Οι έρευνες μιλούν για ορμόνες που ξεχύνονται στον έγκεφαλό μας όταν μας αρέσει η μυρωδιά κάποιου. Η μυρωδιά του σώματός μας είναι τόσο προσωπική όσο και τα δακτυλικά μας αποτυπώματα. Οι αισθητήρες της μύτης είναι τρομερά ευαίσθητοι και συνδέονται άμεσα με το κέντρο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την συναισθηματική μας κατάσταση. Όποτε κορίτσια φροντίστε πάντα την προσωπική σας υγιεινή και βρείτε ένα άρωμα που να σας ταιριάζει ιδιαίτερα. Μην ξεχνάτε πως ένα από τα πιο ωραία κομπλιμέντα που μας κάνουν οι άνδρες είναι ότι μυρίζουμε ωραία.

8. Μην λέτε συνέχεια “Ναι”
Το παλιό ρητό ότι όσο πιο δύσκολη είσαι τόσο περισσότερο σε θέλουν οι άντρες είναι ένας μύθος. Οι άντρες δεν θέλουν μια γυναίκα που τους κάνει την ζωή δύσκολη. Τα πράγματα είναι ήδη δύσκολα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και μια υποψήφια σύντροφος που τους κάνει την ζωή ακόμα πιο δύσκολη δεν είναι και πολύ ελκυστική. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως το να λέμε σε όλα “ναι” είναι η λύση. Οι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες με προσωπικότητα που ξέρουν τι θέλουν. Οπότε “ναι” σε ότι μας αρέσει αλλά “ΌΧΙ” σε ό,τι δεν θέλουμε!!!

7. Εμφάνιση
Εννοείται πως η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια. Δεν σημαίνει πως αν δεν έχετε τα χείλη της Αντζελίνας Τζολί, το στήθος της Σκάρλετ Γιόχανσον ή το σώμα της Μόνικα Μπελούτσι δεν έχετε καμία ελπίδα. Είμαστε πιο τυχερές από τους άντρες σε αυτό το θέμα. Βρείτε ρούχα που να κολακεύουν το σώμα σας, υπάρχουν πάντα λύσεις για όλους τους σωματότυπους και μην ξεχνάτε το μακιγιάζ σας. Διαβάστε περιοδικά μόδας και άρθρα ομορφιάς μέχρι να βρείτε τις νέες τάσεις της μόδας και τι ταιριάζει σε εσάς. Χρειάζεται εδώ να επενδύσετε χρόνο και όσο χρήμα αντέχει η τσέπη σας (υπάρχουν πάντα οικονομικές λύσεις).

6. Μάθετέ του κάτι
Τι πιο σέξυ από μια γυναίκα που μπορεί να βοηθήσει τον άντρα που της αρέσει στην προσωπική του εξέλιξη; Διδάξτε τον κάτι, από την φλογέρα που μάθατε να παίζετε στο δημοτικό μέχρι ένα άθλημα που σας αρέσει. Αυτό δημιουργεί μια κοινή δραστηριότητα για τους δυό σας και μια καλή αφορμή που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Μην αγχώνεστε αν δεν σας έρχεται κάτι στο μυαλό τώρα, μιλώντας μαζί του θα σας έρθει μια ιδέα, για παράδειγμα μπορείτε να του μιλήσετε για την μουσική που σας αρέσει και να του εξηγήσετε γιατί εκτιμάτε κάποιον καλλιτέχνη.

5. Κρατήστε την συζήτηση ζωντανή
Μην περιμένετε από έναν άνδρα να μιλάει συνεχώς, να κρατάει την συζήτηση ζωντανή ενώ εσείς απαντάτε τυπικά με ναι ή όχι. Μια γυναίκα ενδιαφέρουσα που μπορεί να έχει τεκμηριωμένη άποψη για πολλά και διάφορα θέματα συζήτησης ιντριγκάρει το μυαλό ενός άνδρα και το πνεύμα του. Ειδικά αν τα ενδιαφέροντά σας είναι πολύπλευρα και όχι μονοδιάστατα. Αν νοιώθετε πως δεν έχετε πολλά θέματα μπορείτε να ακούσετε αυτόν και να δείξετε ενδιαφέρον για όσα σας λέει αυτός και να προσπαθήσετε να κάνετε εύστοχες παρατηρήσεις.

4. Κάντε τον να ζηλέψει
Στους άντρες αρέσει να είναι κυνηγοί , οπότε δώστε του ένα θήραμα. Δείξτε του πως δεν είναι η μόνη σας επιλογή και υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι μνηστήρες. Μην το παρακάνετε όμως γιατί μπορεί να αποτρέψετε έναν άντρα από το να σας φλερτάρει αν δει πως ταυτόχρονα παίζετε και φλερτάρετε με πολλούς άλλους. Φλερτάρετε μαζί του έντονα ενώ ταυτόχρονα δείχνετε πως υπάρχουν κι άλλοι άντρες που σας περιτριγυρίζουν.

3. Μην συνωστίζεστε
Αυτό αφορά τις κυρίες που αγαπούν να βγαίνουν σε κλαμπς και μπαρ με μεγάλη παρέα. Προτιμάτε να βγαίνετε με τρεις τέσσερις κυρίες ακόμα. Είναι πιο δύσκολο για έναν άντρα να πλησιάσει μια γυναίκα που του αρέσει αμά βρίσκεται ανάμεσα σε μια παρέα είκοσι ατόμων. Είναι πολύ πιο προσιτό να σας πλησιάσει ένας άντρας όταν είστε με δυο τρεις φίλες σας ή αν είστε μόνη σας σε ενα καφέ και διαβάζετε το βιβλίο σας ή κάνετε δουλειά μπροστά στο λαπτοπ σας. Το λαπτοπ ή το βιβλίο παραμάσχλα και έξω!

2. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση
Είπαμε στην εισαγωγή του άρθρου πως μπορεί να μην το εκτιμούν πολύ άντρες αλλά υπάρχουν κάποιοι που όντως τους αρέσει όταν η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση. Αν βλέπετε πως ο άντρας που σας έχει τραβήξει την προσοχή είναι λίγο πιο ντροπαλός από ότι συνήθως, τότε θα πρέπει να αναλάβετε εσείς. Ίσως ο άλλος να μην είναι ντροπαλός αλλά να μην ξέρει να μεταφράζει τα μηνύματα που του στέλνετε. Αν νομίζετε πως ο άλλος ενδιαφέρεται, αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει την πρώτη κίνηση, βγάλτε τον από την δύσκολη θέση και ζητήστε του να βγείτε έξω. Αν παρ’ όλ’ αυτά δεν θέλετε να κάνετε μια κίνηση κατά μέτωπο, κάντε την πλαγίως. Πείτε του πως σήμερα το βράδυ δεν έχω τίποτα να κάνω, θα ήθελα πολύ να βγω έξω, θα ήθελα παρέα για να παώ στην συναυλία ή σινεμά. Πάντα υπάρχει λύση και αφορμή.

1. Να είστε η ψυχή της παρέας
Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να τραβήξετε το βλέμμα ενός άντρα από το να είστε η ψυχή της παρέας. Γελάτε αρκετά, χαμογελάτε και παίρνετε γλυκιές εκφράσεις. Ανάμεσα σε εκατό άτομα, θα μπορέσετε να τραβήξετε τα βλέμματα και να κάνετε τους άντρες να σας προσέξουν. Δείχνετε ανοιχτές, ευδιάθετες, φιλικές και διαθέσιμες για συζήτηση. Πάρτε αυτόν τον ρόλο στην παρέα σας και αφήστε τα αντρικά βλέμματα να μείνουν κολλημένα πάνω σας. Αν ανάμεσα σε αυτά δείτε κάποιον που σας αρέσει, χαμογελάστε του και κοιτάξτε τον λίγο πιο έντονα. Θα λάβει το μήνυμα!

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σας την παρουσιάσαμε.
Καλή επιτυχία κορίτσια!

astropedia.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!