Σας έχει τύχει πολλές φορές να βγαίνετε έξω με τις φίλες και οι άντρες να πλησιάζουν αυτές αλλά ποτέ εσάς; Δεν χρειάζεται να κατηγορείτε την εμφάνιση σας αλλά ούτε τους άντρες, διότι το λάθος προέρχεται από εσάς. Παρακάτω θα δείτε τους λόγους για τους οποίους δεν σας πλησιάζουν οι άνδρες.

Advertisement

Φαίνεστε εκνευρισμένη. Δεν είναι τυχαίο που όποια γυναίκα είναι χαμογελαστή περιβάλλεται από άντρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε τη χαζοχαρούμενη βέβαια αλλά ούτε να έχετε το ύφος που «σκοτώνει». Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν κουραστεί να βγαίνουν ψάχνοντας τον κατάλληλο, χάνουν την υπομονή τους και απλά κάθονται σε μια γωνία κατσουφιασμένες. Έτσι όμως δεν θα βελτιωθούν τα πράγματα. Το φλερτ θέλει χαμόγελο και ζωντάνια.

Μήν χάσετε:

Δεν «καρφώνετε» το βλέμμα σας. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνδρες είναι ντροπαλοί και δεν πλησιάζουν έτσι απλά μια κοπέλα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε κάποιον έντονα και να του χαμογελάσετε, έτσι θα του είναι πιο εύκολο να έρθει να σας μιλήσει. Όμως, μην «καρφώνετε» κάποιον με τις ώρες διότι το πιο πιθανό είναι να τρομάξει. Χρειάζεται μέτρο.

Φλερτάρετε πιο πολύ από όσο πρέπει. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όλα πρέπει να τα κάνετε με μέτρο. Το να παραείστε ερωτική με έναν άνδρα, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε, διότι θα φαίνεστε υπερβολική. Ο άντρας θέλει να είναι ο κυνηγός, συνήθως, οπότε όταν βλέπει μια γυναίκα που κυνηγάει περισσότερο από αυτόν, χάνει το ενδιαφέρον του.

Είστε περικυκλωμένη από τους φίλους και τις φίλες σας. Το να φλερτάρετε με κάποιον, όταν βγαίνετε έξω με μεγάλη παρέα είναι δύσκολο έως απίθανο, εκτός αν είναι φίλος φίλου. Ειδικά άμα βγαίνετε με τους άντρες φίλους σας τότε τα πράγματα είναι χειρότερα, διότι οι υπόλοιποι θα νομίζουν ότι είστε «πιασμένη».

Αναθεωρείστε λοιπόν και ετοιμαστείτε να βγείτε απόψε!

olagiatingunaika.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!