Καθώς σέρφαρα τις προάλλες στο Διαδίκτυο, διαπίστωσα κάτι που με ξάφνιασε απροσδόκητα! Είναι πολλά εκείνα τα sites που έχουν ασχοληθεί και καταπιαστεί με το θέμα «Γιατί οι γυναίκες δείχνουν ενδιαφέρον για τους δεσμευμένους άντρες;», ενώ κανένα δεν έχει εξετάσει τους λόγους που ένας άντρας έλκεται από μια δεσμευμένη κοπέλα.

Advertisement

Και για να λέμε την αλήθεια, όλες μας λίγο πολύ έχουμε περιστατικά να διηγηθούμε για αγοράκια που ενώ τους έχεις ενημερώσει για την ερωτική σου κατάσταση, εξακολουθούν να σε πολιορκούν με σθένος! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

1. Αντιγραφή επιλογής συντρόφου
Στους ανθρώπους παρατηρείται συχνά το φαινόμενο του μιμητισμού, δηλαδή να βλέπουν οτιδήποτε σε κάποιον συνάνθρωπο του και αμέσως να θέλουν να το αποκτήσουν και οι ίδιοι. Στην προσπάθεια ενός ελεύθερου άντρα λοιπόν, να επιλέξει την καταλληλότερη σύντροφο, αναζητά τα καλούπια-χαρακτηριστικά της κοπέλας που επιθυμεί τη συντροφικότητα, κάτι το οποίο διαθέτει ως χαρακτηριστικό μια κοπέλα …σε σχέση.

2. Ανδρικός ανταγωνισμός
Κακά τα ψέματα είτε πρόκειται για αυτοκίνητα είτε για γυναίκες, εσείς τα αγόρια μπορείτε να ανταγωνιστείτε μέχρι και τον αδερφό σας. Θα κάνατε τα πάντα για να κερδίσετε μια κοπέλα ενός άλλου τύπου, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείτε ότι ο δικός σας «ανδρισμός» είναι μεγαλύτερος από του άλλου τύπου.

Μήν χάσετε:

3. Οι δεσμευμένες κοπέλες δείχνουν πιο συνειδητοποιημένες και ξέρουν τι θέλουν
Οι άντρες έλκονται από γυναίκες με K κεφαλαίο, γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν, που δεν αναλώνονται στα εφήμερα ειδύλλια χωρίς τη θέληση τους. Μια κοπέλα που θα της την πέσεις ψυχρά στο κλαμπ και θα σου ρίξει Χ με άμεσο τρόπο, όχι μόνο δεν θα σε κάνει να ξεκολλήσεις, αλλά θα σε καρά-κολλήσει στο μυαλό και θα την «κυνηγάς» για το υπόλοιπο της βραδιάς. Είναι το γνωστό «όσο τον φτύνεις, τόσο κολλάει»…

Να σημειωθεί ότι για την εξέλιξη αυτή δεν ευθύνεται η κοπέλα. Μη βιαστείς δηλαδή να τη χαρακτηρίσεις ως ανήθικη, δεν έχει έρθει στο κλαμπ με σκοπό να σε αποπλανήσει!

4. H ευτυχία δεν κρύβεται
Μπορεί οι σχέσεις να έχουν κάποιες εντάσεις και προβληματάκια, όμως κατά βάση μια σχέση υπάρχει για να κάνει ευτυχισμένους και τους δύο συντρόφους, το οποίο φυσικά ακτινοβολεί στους γύρω. Και μαντέψτε ποια γυναίκα βγαίνει κερδισμένη από τη μονομαχία χαμογελαστή vs σκυθρωπή…

Και τέλος, ένα μήνυμα προς τον αντρικό πληθυσμό: όταν λέμε «δεν ενδιαφερόμαστε για γνωριμίες» το εννοούμε, δεν χρειάζεται να γίνεται κολλιτσίδα μας… Κάποιο λόγο θα έχουμε που το λέμε!

thatslife.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!