Ναι, ναι η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι μία εντελώς ημίτρελη προσωπικότητα που υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα, το να αισθάνεσαι ότι ο καλός σου σού κρύβει κάτι, συμβαίνει επειδή όντως κάτι κρύβει!

Advertisement

Και μπορεί η φίλη επιστήμη να μας έχει προειδοποιήσει για τα κλασσικά συμπτώματα ενός ψεύτη όπως ο ιδρώτας, το να αποφεύγει τα μάτια μας ή το να κάνει πάρα πολλές χειρονομίες, το παρόν άρθρο κάνει ένα βήμα
παραπέρα!

Πώς θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά; Ιδού!

Μήν χάσετε:

Σύμπτωμα 1ο: Σου δίνει με το στανιό πάρα πολλές λεπτομέρειες;

Όταν λέμε «με το στανιό» εννοούμε το να λυσσάει ο άλλος να σου πει τα πάντα και μάλιστα με κάθε περιττή, μικρή και ανόητη λεπτομέρεια χωρίς να του έχεις κάνει εσύ ούτε μία ερώτηση! Αυτή η φλύαρη συμπεριφορά προκύπτει τις περισσότερες φορές από κεκτημένη ταχύτητα αφού από τη φόρα που έχει πάρει να σε πείσει για το αληθές των όσων λέει, το παρακάνει και «καρφώνεται»! Κανονικά οι άντρες όταν μιλάνε για κάτι, για οτιδήποτε εκτός πολιτικής και μπάλας, όχι απλώς δεν δίνουν πάρα πολλές λεπτομέρειες, αλλά βαριούνται να πούνε ακόμα και τα πάρα πολύ βασικά αν δεν τους τα βγάλεις με το τσιγκέλι! Τώρα το ότι έχει έρθει ο δικός σου και έχει αρχίσει να έχει τον «αμάζευτο» για να σου πει πού ακριβώς ήταν και τι ακριβώς έκανε, καλό δεν το λες σε καμία περίπτωση! Αν θες να σιγουρευτείς, άκουσε προσεκτικά τι έχει να σου πει και μετά από δυο –τρεις μέρες κάν’ του μια ερώτηση «μπλόφα» πάνω σε κάτι που δεν σου έχει πει! Τις περισσότερες φορές με τις τόσες λεπτομέρειες δεν είναι και οι ίδιοι σε θέση να θυμηθούν τι ακριβώς ψέμα είπαν…

Σύμπτωμα 2ο: Ξεροκαταπίνει ενώ σου μιλάει;

Σύμφωνα με τη φίλη επιστήμη, ένα από τα πρώτα και πιο ενδεικτικά σημάδια που εμφανίζει ένας άνθρωπος που κρύβει κάτι, είναι η ενόχληση στο λαιμό. Φαίνεται ότι η πίεση που μας προκαλεί ψυχολογικά η προσπάθεια να κρύψουμε κάτι σωματοποιείται –σχεδόν αντανακλαστικά-με ξηρότητα και ενόχληση στο λαιμό μας. Έτσι, λοιπόν, αν εκείνος σου κρύβει κάτι, το να ξεροβήχει, να δυσκολεύεται να καταπιεί ή το να «καθαρίζει» κάθε τόσο το λαιμό του μπορεί να τον προδώσει. Ακόμα δηλαδή και αν έχει καταφέρει να κρύψει όλα τα άλλα, η νευρικότητα του σωματοποιείται χωρίς να μπορεί να το ελέγξει καθόλου!

Σύμπτωμα 3ο: Σε θέλει πάρα, μα πάρα πολύ;

Όταν λέμε «μα πάρα πολύ» εννοούμε σε βαθμό καχυποψίας! Δηλαδή δεν σταματάει να σ ε φλερτάρει, να σου κάνει κομπλιμέντα και να θέλει να κάνετε συνέχεια σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο! Θα μου πεις πού είναι το κακό σε όλο αυτό; Το κακό, χρυσό και αθώο μου κορίτσι, βρίσκεται στο ότι όλη αυτή η διάθεση του έχει προκύψει τώρα, εντελώς ξαφνικά και από το πουθενά! Κατάλαβες; Κατάλαβες!

Πού καταλήγουμε; Κάτι κρύβει τελικά το αγόρι; Να σου φέρω τη μεγάλη τη λάμπα για την ανάκριση;

marymary.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!