Όλοι μας έχουμε αμφιβολίες για τις σχέσεις μας, ωστόσο γνωρίζεις ποια είναι τα σημάδια ότι δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά ο σύντροφος σου;

Advertisement

Θα περάσουν πολλοί άνθρωποι από τη ζωή μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άλλοι θα μας αγαπήσουν, άλλους θα αγαπήσουμε και άλλοι θα μείνουν δίπλα μας για πάντα. Η κάθε σχέση ενός ανθρώπου διαφέρει από τη προηγούμενη και αυτό είναι η μαγεία στις σχέσεις, ανεξαρτήτως το πως θα αρχίζουν και πως θα τελειώσουν.

Όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μας δείχνουν, το τι θέλουν από εμάς και δεν είναι και τόσο ειλικρινείς με τον εαυτό τους. Μην ανησυχείς, γιατί τα σημάδια ενός ανθρώπου που δεν σε βλέπει σοβαρά, είναι εμφανή και κάνουν την εμφάνιση τους μέσα από πολύ απλές πράξεις.

Μήν χάσετε:

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε και εσύ ποια είναι αυτά τα έξι σημαντικά σημάδια.

1)Δεν σε γνωρίζει στους φίλους του
Όταν ένας άντρας είναι περήφανος για τη γυναίκα που έχει δίπλα του θέλει να τη γνωρίσει παντού και ειδικά στους φίλους του που τους θεωρεί κάτι παραπάνω από οικογένεια. Αν αποφεύγει αυτή τη συνάντηση όμως, κάτι δεν πάει καλά και δεν θέλει να σε φανερώσει στους κολλητούς του. Μήπως να το κοιτάξεις καλύτερα όλο αυτό;

2)Δεν σου αναφέρει τίποτα για εκείνον
Και δεν πρόκειται να σου αναφέρει αν δεν σε βλέπει σοβαρά. Όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος και νοιάζεται για σένα, τον πιάνει λογοδιάρροια και δεν σταματάει να μιλάει για τη ζωή του γιατί θέλει να σε εντυπωσιάσει και επειδή περνάει καλά μαζί σου. Αν όχι, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Για περισσότερες συμβουλές για σχέσεις δες εδώ

3)Ποτέ δεν σου λέει πρώτος να βγείτε
Περιμένει από εσένα να του πεις να βγείτε και δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το πότε θα σε ξαναδεί. Αν σε έβλεπε σοβαρά, θα ήθελε να σε έχει δίπλα του κάθε στιγμή της ημέρας και θα σου έλεγε συνέχεια το πόσο του λείπεις.

4)Κοιτάει συνέχεια το κινητό του όταν βγαίνετε και δεν σε ρωτάει τίποτα για σένα
Γενικά δεν ενδιαφέρεται για σένα σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα. Δεν θέλει να μάθει για τη ζωή σου, για τα ενδιαφέροντα σου και θα βρίσκει συνέχεια κάτι άλλο να κάνει την ώρα που του μιλάς. Θα δείχνει ότι σε βαριέται σε κάθε περίπτωση και δεν θα σου δίνει την απαιτούμενη σημασία.

5)Ξεχνάει να σε πάρει τηλέφωνο
Αν δεν κάνει αυτό που κάνουν όλα τα ζευγάρια, δηλαδή να μιλάνε ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο και ειδικά όταν είναι στην αρχή της σχέσης τους, τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν πολύ αγχώνεται για να μιλήσετε μέσα στη μέρα και δεν θα δώσει καμία σημασία στα προβλήματα σου. Ίσα ίσα θα τα αποφεύγει και θα λέει ότι έχει δουλειές.

6)Δεν θέλει να βγαίνετε στα μέρη που συχνάζει
Αυτό σημαίνει ότι σε κρύβει και δεν θέλει να σας δει κανένας γνωστός του. Σε πάει σε μέρη που δεν ξέρει σχεδόν κανείς, αλλά πίστεψε με δεν είναι και τόσο ρομαντικό όλο αυτό. Πιο πολύ ύποπτο είναι.

eisaimonadiki.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!