Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί εκείνος ο συνάδελφός σου ερωτεύθηκε μια συγκεκριμένη κοπέλα κι όχι τη φίλη σου με την οποία ταιριάζουν απίστευτα; Ένας άντρας μπορεί να γοητεύεται από δύο γυναίκες σωματικά αλλά συναισθηματικά… μία θα διαλέξει για να «φάει» κόλλημα.

Advertisement

Οι άντρες επιλέγουν γυναίκες όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και με βάση όσα αισθάνονται όταν είναι μαζί της. Εάν αισθάνεται τέλεια μαζί της τότε λογικά θα την ερωτευθεί. Αλλά μην νομίζεις ότι αισθάνεται τέλεια με τις γυναίκες που του κάνουν όλα τα χατίρια ή τον περιποιούνται! Όχι, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι άντρες αισθάνονται άνετα κι όμορφα όταν έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που μπορεί να ελέγξει και να καθορίσει την ευτυχία της!

Μήν χάσετε:

Καλά κατάλαβες! Οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι είσαι μαζί τους επειδή το επέλεξες κι όχι επειδή το έχεις ανάγκη. Επίσης, θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένη χωρίς η δική τους συμπεριφορά να επηρεάζει… τα συναισθήματά σου!

Με λίγα λόγια θέλουν ανεξάρτητες γυναίκες, που ελέγχουν τα συναισθήματά τους ό,τι κι αν συμβεί κι ό,τι κι αν κάνουν ο ίδιοι! Μια γυναίκα, δηλαδή, που… δεν υπάρχει. Γιατί μπορεί να κρυβόμαστε ορισμένες φορές, αλλά όπως κι εκείνοι έτσι κι εμείς θέλουμε άντρες που δεν εξαρτώνται από εμάς! Με τη διαφορά ότι εμείς θέλουμε να νιώθουμε ότι έχουμε βάλει το χεράκι μας για την ευτυχία τους ενώ εκείνοι δεν θέλουν… να αναλάβουν καμιά ευθύνη, ούτε καν για την ευτυχία μας!

joytv.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!