Μπορεί να ξέρετε τα δυνατά σημεία του ζωδίου σας, αλλά τι ξέρετε για τις αδυναμίες σας;
Δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο. Κάθε ζώδιο αντιπροσωπεύει μια μοναδική προσωπικότητα, με θετικά και αρνητικά στοιχεία. Γνωρίζοντας τις αδυναμίες σας, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε δυνατά σημεία.

Advertisement

Διαβάστε τα δύο πρόσωπα κάθε ζωδίου:

1. Κριός
Πρόσωπο 1: Ο Κριός είναι παθιασμένος, ενθουσιώδης και φιλόδοξος. Έχει την ικανότητα να φωτίζει ένα δωμάτιο όταν μπαίνει μέσα. Υπερασπίζεται πάντα τον εαυτό του και τους ανθρώπους που αγαπά.

Πρόσωπο 2: Ένας Κριός μπορεί να γίνει κυκλοθυμικός, νευρικός και επιθετικός με το παραμικρό. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει, μπορεί να θυμώσει και να απορρίψει τις γνώμες των άλλων.

2. Ταύρος
Πρόσωπο 1: Ο Ταύρος είναι πιστός, εργατικός και αξιόπιστος. Είναι προσγειωμένος και αξιαγάπητος, κάτι που κάνει τους άλλους να απολαμβάνουν την παρέα του.

Πρόσωπο 2: Ο Ταύρος μπορεί να γίνει πεισματάρης και ασυμβίβαστος σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Επίσης, έχει την τάση να είναι κτητικός στις σχέσεις του, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

3. Δίδυμοι
Πρόσωπο 1: Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι φιλικοί, ανοιχτόμυαλοι και εξωστρεφείς. Αναζητούν την περιπέτεια και δεν αφήνουν τίποτα να τους ρίξει.

Πρόσωπο 2: Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να είναι ανήσυχοι, κάτι που τους κάνει να παίρνουν παράλογες και παρορμητικές αποφάσεις. Όταν αγχώνονται, μπορεί να ξεσπάσουν.

4. Καρκίνος
Πρόσωπο 1: Οι Καρκίνοι είναι τρυφεροί, σπλαχνικοί και πιστοί. Είναι πολύ καλοί ακροατές, γιατί είναι ευγενικοί και συμπονετικοί.

Πρόσωπο 2: Είναι πολύ επιρρεπείς στο άγχος και την κατάθλιψη. Συχνά αισθάνονται ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει και αυτό τους οδηγεί στην απομόνωση και την αυτολύπηση.

5. Λέων
Πρόσωπο 1: Οι Λέοντες είναι αστείοι, εξωστρεφείς, γοητευτικοί και σίγουροι. Είναι γεννημένοι ηγέτες και απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Πρόσωπο 2: Συχνά δείχνουν να ασχολούνται πολύ με τον εαυτό τους, να είναι υπερόπτες και δραματικοί. Αν και φιλικοί, μερικές φορές δείχνουν επιφανειακοί.

6. Παρθένος
Πρόσωπο 1: Οι Παρθένοι είναι πολύ καλοί στην επίλυση των προβλημάτων, χάρη στην αναλυτική και λογική φύση τους. Ψάχνουν πάντα την λύση.

Πρόσωπο 2: Η υπερβολική ανάλυση μπορεί να κάνει έναν Παρθένο να πάρει την ζωή πολύ στα σοβαρά. Συχνά δυσκολεύεται να χαλαρώσει και να περάσει καλά, γιατί συνεχώς αναζητά ένα πλάνο ή μια ρουτίνα.

7. Ζυγός
Πρόσωπο 1: Οι Ζυγοί από την φύση τους αναζητούν την ηρεμία. Φέρονται σε όλους με ευγένεια και σεβασμό, ενώ προσπαθούν να έχουν μια ισορροπία στην ζωή τους.

Πρόσωπο 2: Συχνά παλεύουν με το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται πάντα σε ισορροπία. Έχουν την τάση να αποφεύγουν τις διαμάχες και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

8. Σκορπιός
Πρόσωπο 1: Η σπιρτάδα και το χιούμορ του Σκορπιού τον κάνουν πολύ διασκεδαστικό. Είναι παθιασμένος, επινοητικός και ανεξάρτητος.

Πρόσωπο 2: Αν φτάσετε έναν Σκορπιό στην άσχημη πλευρά του, γίνεται χειριστικός και εκδικητικός. Αν αισθάνεται προδομένος ή ότι τον προκαλούν, ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί.

9. Τοξότης
Πρόσωπο 1: Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος, διασκεδαστικός και εξωστρεφής. Η περιπετειώδης φύση του και η διασκεδαστική ιδιοσυγκρασία του τραβάνε τους άλλους. Συνήθως έχει πολλούς φίλους.

Πρόσωπο 2: Οι Τοξότες δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν. Χωρίς ξεκάθαρο στόχο, γίνονται νευρικοί και βαριούνται. Επίσης, ενοχλούνται και θυμώνουν εύκολα.

10. Αιγόκερως
Πρόσωπο 1: Οι Αιγόκεροι είναι πολύ εργατικοί. Έχουν μια ισχυρή επιθυμία να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να είναι επιτυχημένοι. Έχουν ισχυρό κίνητρο, είναι πρακτικοί και οργανωμένοι.

Πρόσωπο 2: Έχουν την τάση να γίνονται εγωιστές, ασυμβίβαστοι και αλαζόνες. Μπορεί να γίνουν κουραστικοί για τους άλλους.

11. Υδροχόος
Πρόσωπο 1: Οι Υδροχόοι λατρεύουν τα ταξίδια, να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Απολαμβάνουν ό,τι αποτελεί πρόκληση.

Πρόσωπο 2: Μπορεί να δείχνουν επιπόλαιοι και συναισθηματικά μη διαθέσιμοι λόγω της ανάγκης τους να ταξιδεύουν. Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε σχέση με έναν Υδροχόο.

12. Ιχθύς
Πρόσωπο 1: Οι Ιχθύες είναι πολύ συναισθηματικοί, τρυφεροί και ευαίσθητοι. Είναι συμπονετικοί με τους άλλους και πάντα πιστοί στους αγαπημένους τους.

Πρόσωπο 2: Συχνά αναζητούν τρόπο να ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Πολλοί Ιχθύες έχουν την τάση να διώχνουν τους άλλους, λόγω της επιθυμίας τους να μένουν μόνοι τον περισσότερο καιρό.

fanpage.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!