Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ένας άντρας πάνω σου όταν θα σε δει για πρώτη φορά. Όχι δεν είναι το ντεκολτέ σου ούτε το καλογυμνασμένο σώμα σου, ό,τι κι αν λένε οι περισσότεροι άντρες!

Advertisement

1.Τα μαλλιά σου: Κι όμως σύμφωνα με μια έρευνα το 74% των αντρών προσέχουν τις γυναίκες χάρη στα μαλλιά τους ενώ το 44% των αντρών δήλωσαν ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν σε μια γυναίκα είναι το χτένισμα!

2.Τα ρούχα: Το 26% των αντρών πρώτα κοιτούν τα ρούχα σου και μετά τα… πόδια σου ή το μακιγιάζ. Τόσες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σου πριν το ραντεβού άξιζαν τελικά!

Μήν χάσετε:

3.Το χαμόγελό σου: Οι άντρες γοητεύονται από μια γυναίκα με όμορφο χαμόγελο όπως αποδεικνύει μια έρευνα που έγινε από διαδικτυακό site που υποστηρίζει ότι το 88% των αντρών προσέχουν το χαμόγελο στο πρώτο ραντεβού.

4.Η προσωπική υγιεινή: Κακή αναπνοή, άσχημη μυρωδιά ή βρώμικα νύχια ξενερώνουν τους άντρες στο πρώτο ραντεβού. Στο δεύτερο δεν είναι αυστηροί, υποστηρίζει μια αμερικάνικη έρευνα.

5.Τα μάτια σου: Μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 100 άντρες αποκάλυψε ότι το 70% των αντρών παρατηρούν τα μάτια μιας γυναίκας πριν το στήθος ή το χαμόγελο!

joytv.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!