ΚΡΙΟΣ

Advertisement

Το 2018 για τον Κριό αναμένεται να είναι μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, βίωσες αρκετές προκλήσεις. Η υγεία και η ενεργητικότητά σου δεν βρίσκονταν σε τόσο υψηλά επίπεδα όπως είχες συνηθίσει παλιότερα. Επίσης, έπρεπε να κάνεις υπερπροσπάθεια προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια. Αν και το 2018 θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες ακόμη παρόμοιες καταστάσεις, φαίνεται πως τα δυσκολότερα πέρασαν. Τώρα το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, διώχνοντας μακριά την πίεση και το άγχος που σου προκαλούσε μέχρι τώρα, δημιουργώντας πιο αρμονικές συνθήκες. Πρόσωπα και καταστάσεις που έρχονταν σε κόντρα μαζί σου, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κινηθούν στο ζώδιο σου, θα έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, πιο φιλική και βοηθητική, γεγονός που θα σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα! Ωστόσο μέχρι τις 15 Μαΐου που ο Ουρανός θα κινείται στο ζώδιο σου θα πρέπει να έχεις την πειθαρχία, το καθήκον και την τάξη σαν καλύτερούς σου φίλους με στόχο να ανταπεξέλθεις χωρίς προβλήματα στην καθημερινότητα.

Η χρονιά που πέρασε με τον Κρόνο να εισέρχεται στον Αιγόκερω τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ήταν σημαντική για την αισθηματική σου ζωή, καθώς το πιθανότερο είναι ότι έκανες το επόμενο βήμα. Είτε μπήκες σε μια σοβαρή δέσμευση, είτε παντρεύτηκες. Αν πάλι δεν υπήρξε το κατάλληλο πρόσωπο για να σε κρατήσει κοντά του, το 2018 κρύβει θαυμάσιες προοπτικές για σένα. Ο Κρόνος που επιμένει να κινείται στον Αιγόκερω για όλη την χρονιά προσφέρει την ιδιαίτερη εύνοιά του στον τομέα της αγάπης, γεγονός που κάνει τις συνθήκες κατάλληλες για να αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο.

Οι τομείς που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθήματα πέρασαν από δοκιμασίες την χρονιά που πέρασε και φαίνεται πως η τάση αυτή θα συνεχίσει και την επόμενη. Με τον τρόπο αυτό το σύμπαν σου στέλνει το δικό του μήνυμα, προκειμένου να σε βοηθήσει να αναδιοργανώσεις και να αναδομήσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τις περιόδους που θα σημειωθούν οι Εκλείψεις (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) θα είναι κατάλληλες για να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση με σκοπό την ψυχολογική σου ισορροπία και εξέλιξη. Καλό είναι να θέσεις ως πρώτη προτεραιότητα την αναζήτηση αυτή, αφού αυτή θα είναι η βάση για να χτίσεις το οικοδόμημά σου.

Όλη την προηγούμενη χρονιά δούλεψες πολύ για να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις την οικογενειακή αρμονία, γεγονός που θα συνεχιστεί και το 2018.

Τα οικονομικά σου δεν θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου. Φυσικά, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίζεις χρήματα, αλλά δεν θα είναι το πρωτεύον σου μέλημα.

Οι τομείς που θα δώσεις έμφαση το χρόνο που έρχεται είναι το σπίτι, η οικογένεια και ο συναισθηματικός σου κόσμος, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του χρόνου. Τα παιδιά, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση θα κυριαρχήσουν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα σου στέλνει τις θετικές επιρροές του από το ζώδιο του Σκορπιού ενώ από εκεί και πέρα θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου αλλαγή, στην αναγέννηση και τη μελέτη βαθύτερων εννοιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο το 2018 προβλέπεται να είναι μια θετική περίοδος σε γενικές γραμμές. Αλλά και πέρυσι πέρασες μια αρκετά ικανοποιητική χρονιά, παρά τις όποιες δυσκολίες είχες. Οι περισσότεροι πλανήτες που σε επηρεάζουν για μεγάλο διάστημα, είτε σε άφησαν στην ησυχία σου ή είχαν μια θετική επιρροή να σου ασκήσουν. Υπήρξε αρκετή προσήλωση στον τομέα της εργασίας και της καριέρας, γεγονός που μεταφράζεται σε επιτυχίες, ακριβώς όπως αναμένεται και το 2018. Οι θετικές επιρροές που δεχόσουν, φαίνεται να αλλάζουν και να μην είναι τόσο αρμονικές ήδη από τις αρχές του χρόνου. Η επιτυχία στην καριέρα προκαλεί περιορισμούς στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Με τον Ουρανό να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου από τις 15 Μαίου και μετά θα κληθείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στο σπίτι και με τα μέλη της οικογένειας.

Η υγεία ήταν λογικά καλή την περασμένη χρονιά και θα είναι στην ίδια κατάσταση και για το μεγαλύτερο διάστημα του 2018. Όμως, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τα αποθέματα δυνάμεων και ενέργειας. Θα πρέπει να διαφυλάξεις τα αποθέματά σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητές σου, ξοδεύοντας ενέργεια σε εκείνες που πραγματικά αξίζουν. Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι άσκοπα.

Η αγάπη δεν βρισκόταν ψηλά στις προτεραιότητές σου την χρονιά που πέρασε, αλλά αυτό πρόκειται να διαφοροποιηθεί το 2018. Ο Δίας που κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών σου, δίνοντας βαρύτητα σε έναν ικανοποιητικό και δραστήριο κύκλο επαφών. Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα είναι αισθητή, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις και το μεγάλο βήμα στη ζωή σου. Γενικότερα, η δέσμευση μπαίνει στη ζωή σου, είτε μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο, είτε επαγγελματικό με τη μορφή συνεργασιών που έχουν πολύ καλές προοπτικές.

Σε θέματα καριέρας, το 2018 σε βοηθάει να βρεις τον βηματισμό σου. Είσαι σε θέση να βρεις την εργασία της ζωής σου, ακολουθώντας μια μακροχρόνια καριέρα που θα σε ικανοποιεί και θα σε εκφράζει. Όχι μόνο θα καταφέρεις να επιτύχεις, αλλά θα νιώσεις και προσωπική ευχαρίστηση. Ο επαγγελματικός και ο αισθηματικός είναι δύο τομείς με την μεγαλύτερη εξέλιξη και επιτυχία για το 2018 με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Την προηγούμενη χρονιά ασχολήθηκες περισσότερο με την ανάπτυξη του μυαλού σου, μαθαίνοντας να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι. Αυτή τη χρονιά, στρέφεσαι πιο πολύ στον αισθηματικό σου κόσμο. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά προκειμένου να βρεις την αρμονία.

Τη χρονιά που έρχεται το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή απόψεων, ειδικά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουλίου που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην οικογένεια και την αισθηματική ζωή. Η προσωπική ανασυγκρότηση και αναγέννηση είναι κάτι που θα σε απασχολήσει, επίσης, σοβαρά. Η πνευματικότητα είναι μια έννοια που θα απαιτήσει από εσένα μια διαφορετική προσέγγιση, καθώς μέσα από αυτήν έχεις πολλά να μάθεις. Φιλίες και ομαδικές ενασχολήσεις θα παίξουν και αυτές το δικό τους ιδιαίτερο ρόλο.

Οι έννοιες που ζητούν ολοκλήρωση είναι η πνευματικότητα, η υγεία, η εργασία, η δημιουργικότητα, η αγάπη, ο ρομαντισμός και η κοινωνική σου δραστηριότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τον Δίδυμο το 2018 θα είναι σίγουρα καλύτερο από πέρυσι. Να ξέρεις πως το να διανύσεις την περασμένη χρονιά ανέπαφος ως προς τον τομέα της ψυχικής υγείας σου, θεωρείται κατόρθωμα. Το 2017 το πλανητικό σκηνικό έκανε πολύ γρήγορες και ουσιαστικές εναλλαγές για εσένα. Οι κρίσιμες και ξαφνικές αλλαγές παραμένουν το κεντρικό θέμα και της χρονιάς που έρχεται, αλλά και των επόμενων που ακολουθούν. Η καριέρα σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις μεταβολές, δεδομένου ότι έχει γίνει αρκετά δυναμική και συναρπαστική. Εξαιτίας της μπορείς να ακολουθήσεις νέες απρόσμενες κατευθύνσεις και να κερδίσεις νέες εμπειρίες. Θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου ωστόσο, πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός και να μην θεωρείς τα πράγματα δεδομένα. Η θετική επιρροή του πλανητικού σκηνικού με τον Ουρανό να παραμένει στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου, όσον αφορά τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου προσφέρει ένα διάστημα γεμάτο χαρά και διασκέδαση. Οι χαρές τις ζωής σου παρέχονται πλουσιοπάροχα και είναι σίγουρο ότι τις αξίζεις. Οπότε, φρόντισε να απολαύσεις τα δώρα που θα σου χαριστούν και να αφήσεις τη μιζέρια μακριά από τη ζωή σου. Ό,τι αφορά στα παιδιά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου και στον ζώδιο του Καρκίνου, από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 14 Ιουνίου. Είτε θα εκφράσεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου παιδιά, είτε θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αυξήσεις τα μέλη της οικογένειάς σου. Μην αποκλείεις, λοιπόν, μια εγκυμοσύνη που θα φέρει περισσότερη ευτυχία στο σπιτικό σου. Οι μακροχρόνιες σχέσεις ή σοβαρότερες δεσμεύσεις, είχαν γίνει λίγο γλυκόπικρες τελευταία, αλλά αυτή η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί πολύ. Η αγάπη θα περιέχει πολύ περισσότερη χαρά σε σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Ίσως έχεις καταλάβει και εσύ ότι οι εντάσεις, οι κόντρες και το αρνητικό κλίμα δεν έχουν να προσφέρουν κάτι. Αντίθετα, καταστρέφουν σιγά-σιγά στο πέρασμά τους ό,τι καλό έχεις χτίσει. Τα οικονομικά βελτιώνονται, επίσης. Ωστόσο, πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου στην οικονομική διαχείριση από τις 15 Μαίου και μετά που ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο και να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που θα έχεις πάρει μέχρι τότε. Τα πιο σημαντικά ενδιαφέροντα για τη χρονιά που έρχεται περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού, γύρω από την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών επίσης μέχρι τις 26 Ιουλίου που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, γύρω από τα παιδιά, τις συναισθηματικές σχέσεις και την ευτυχία τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα κινείται στον Τοξότη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αγάπη και η καριέρα φαίνεται πως θα είναι οι πιο ενεργοί και χαρούμενοι τομείς του 2018. Φρόντισε να τους απολαύσεις! Κάποιες χρονιές ευνοούν περισσότερο την φιλία, ενώ άλλες το συναίσθημα. Ε, αυτή η χρονιά αγαπάει το συναίσθημα. Με τον Δία να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ό,τι έχει να κάνει με αγάπη, ρομαντισμό, αισθησιασμό και του δίνει μια ώθηση που θα σου προσφέρει ευτυχία. Η αγάπη θα είναι σαν και εκείνη που υπάρχει στο ταξίδι του μέλιτος, ρομαντική, καθαρή και ανέμελη. Ακόμη και αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα γάμο, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο τη χρονιά αυτή. Ίσως, ακόμη να είναι μια ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι – σαν δεύτερο ταξίδι του μέλιτος- που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και θα ζωντανέψει τον υποτονικό ενθουσιασμό. Αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις την αγάπη, σε μέρη που ο κόσμος έρχεται σε επαφή, μιλάει, γελάει, λέει αστεία, ανταλλάσσει εμπειρίες και γενικότερα έχει ουσιαστική επικοινωνία!

Μήν χάσετε:

Παράλληλα, η σκέψη του να κάνεις ένα παιδί μοιάζει πιο ώριμη μέσα σου. Οπότε, είτε θα το επιδιώξεις όντας παντρεμένος, ή θα κάνεις το βήμα να παντρευτείς προκειμένου να κάνεις και εσύ την οικογένειά σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πιθανό να νιώσεις σύγχυση ως προς την απόφαση που θέλεις να καταλήξεις σχετικά με μια σχέση. Θέλεις να περνάς απλά διασκεδαστικά με το ταίρι σου ή είσαι σε θέση να ονειρευτείς κάτι περισσότερο, που απαιτεί περισσότερη ενέργεια και δεσμεύσεις; Η απόφαση είναι δική σου… Έχε πάντως στο μυαλό σου ότι η αγάπη μπορεί να σε συναντήσει όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά από 24 Απριλίου μέχρι 14 Ιουνίου, από 7 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου και όλον Δεκέμβριο η τύχη πραγματικά θα είναι μαζί σου, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες να συναντήσεις την μεγάλη αγάπη!

Επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά τα έχεις πάει πολύ καλά και έτσι αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018. Στα οικονομικά από την άλλη, έχεις νιώσει αρκετή πίεση και ανασφάλεια. Το πρόβλημα δεν ήταν τα έσοδα, αλλά ο τρόπος που χειριζόσουν τα οικονομικά σου. Αν είχες δανειστεί μεγάλα ποσά, χρέη από κακοδιαχείριση και ποσά που είχες σπαταλήσει χωρίς λογικούς φραγμούς, τα περασμένα δυο χρόνια έχεις πληρώσει ακριβά το τίμημα. Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να είναι αυστηρό μαζί σου, όχι για να σου στερήσει χρήματα και απολαύσεις, αλλά γιατί πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι τα χρήματα με περισσότερο σεβασμό, έτσι ώστε να τα αξιοποιείς στο έπακρο. Διαφορετικά, αν σου χαριστεί ο πλούτος δεν θα είσαι και πάλι σε θέση να τον εκμεταλλευτείς προς όφελός σου και μακροπρόθεσμα. Είναι σα να πετάς χρήματα σε μια μαύρη τρύπα. Πρέπει, λοιπόν, να απαλλαγείς από άσχημες συνήθειες προτού η τύχη σου χαρίσει ευημερία. Θα χρειαστεί να βάλεις τάξη και οργάνωση στα οικονομικά σου, έτσι ώστε να διατηρήσεις μια υγιή οικονομική κατάσταση. Από την άλλη, η επαγγελματική σου πορεία φαίνεται να έχει επηρεαστεί θετικά από την οικονομική στενότητα. Είσαι σε θέση να εργαστείς σκληρά, να πειραματιστείς και –εν πάση περιπτώσει- να τα καταφέρεις. Το επαγγελματικό ρίσκο δεν θα λείψει αυτή τη χρονιά, γεγονός που θα φέρει κάποιες αποτυχίες, αλλά και αρκετές επιτυχίες. Μπορείς ακόμη να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά ή να επεκτείνεις τις ικανότητες και τις γνώσεις σου προκειμένου να ευνοήσεις την καριέρα σου. Θα θελήσεις να σε αντιμετωπίσει ο κόσμος σαν πρωτοπόρο και καινοτόμο στην εργασία σου. Θέλεις να γίνεις γνωστός για την αυθεντικότητά σου, για μια μοναδική ιδέα , για κάτι που θα σε διαφοροποιήσει από τη μάζα. Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη δημιουργούνται οι ευνοϊκότερες συνθήκες του χρόνου για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου ή να την αναπτύξεις επιτυχώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο το 2018 έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς. Αγαπητέ Καρκίνε, ο προηγούμενος χρόνος είχε μία γλυκόπικρη γεύση για το ζώδιο σου. Το πλανητικό σκηνικό σου έφερε την αγάπη ή ακόμη και έναν γάμο που περίμενες εδώ και καιρό. Όμως, σου έφερε ταυτόχρονα ευθύνες και βάρη που δεν είχες υπολογίσει. Ίσως, νόμιζες ότι ο γάμος και το αίσθημα ήταν ο δρόμος σου για την ευτυχία, αλλά έμαθες ότι ακόμη και οι καλύτερες σχέσεις φέρουν καθήκον και υποχρεώσεις. Ίσως, ακόμη πίστεψες ότι ένα άλλο πρόσωπο θα είχε τη δύναμη να σε κάνει ευτυχισμένο. Διαπίστωσες, ωστόσο, ότι η ευτυχία είναι προσωπική υπόθεση, καθώς μοιάζει με μια πνευματική, εσωτερική ανάγκη που ο καθένας μας πρέπει να ικανοποιήσει μόνος του. Δεν μπορεί κανείς να σου προσφέρει την ευτυχία, αν εσύ ο ίδιος δεν παλέψεις για αυτήν ή αν απλά δεν ανοίξεις την πόρτα σου για να την καλωσορίσεις. Το επίπεδο της ενέργειάς σου δεν υπήρξε αυτό που είχες συνηθίσει, αλλά ευτυχώς το 2018 αυτό αλλάζει. Ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου του 2017 που ο Κρόνος εισήλθε στον Αιγόκερω πέρασες και εσύ σε μία νέα εποχή. Μέχρι τις 15 Μαίου που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό, η πίεση που σου ασκούταν μέχρι τότε χαλαρώνει και αρχίζουν να γίνονται πιο αρμονικές οι επιρροές στο ζώδιό σου. Η υγεία και η ενέργεια βελτιώνονται. Θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάζεις περισσότερο στη ζωή σου και ίσως ακόμη σκεφτείς το ενδεχόμενο ενός παιδιού αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Όπως και να έχει, θα δεις ότι θα νιώσεις πιο δραστήριος, πιο κεφάτος και πιο διαθέσιμος να βιώσεις τη στιγμή, με φίλους και οικογένεια. Το 2017 υπήρξε αρκετή ζύμωση στις καταστάσεις, έγιναν αλλαγές και γενικότερα μπήκες σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις και να σκεφτείς διαφορετικά. Τα «πιστεύω» σου επηρεάστηκαν και αναγκάστηκες να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα. Το 2018, λοιπόν, η τάση αυτή σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από τον Δία που θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου συνεχίζεται καθώς έχεις την ανάγκη να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τις κρυφές πτυχές του. Παράλληλα, θα έχεις την ανάγκη να θέσεις σε νέες βάσεις την πίστη σου, καθώς μέσα από την αμφισβήτηση και την αναζήτηση θα καταφέρεις να την κάνεις πιο ισχυρή. Το σώμα σου, η υγεία σου, η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και η προσωπική ικανοποίηση θα σε απασχολήσουν πολύ τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων). Η οικογένεια, το σπίτι, η ψυχολογία θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, τα παιδιά, οι δραστηριότητες θα σε απασχολήσουν περισσότερο μετά τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη. Η υγεία, η εργασία, η προσωπική πρόοδος, η εσωτερικότητα, οι πνευματικές αναζητήσεις, η φιλία θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι η οικογένεια, το σπίτι, τα εσωτερικά ζητήματα και σε δεύτερη μοίρα έρχονται τα παιδιά, οι δραστηριότητες και η διασκέδαση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω από το φθινόπωρο του 2017 και μετά σου πρόσφεραν μεγάλη εύνοια στον τομέα των αισθηματικών – και όχι μόνο. Οπότε, με την καλή αυτή επιρροή είναι πιθανό να παντρεύτηκες, να έκανες μια πολύ σπουδαία δέσμευση σε επαγγελματικό επίπεδο ή ακόμη και να γνώρισες το άλλο σου μισό. Αυτές οι πολύ θετικές τάσεις σε αισθηματικό και κοινωνικό επίπεδο συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ και για όλο το 2018. Αν είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, η περίοδος θα σου προσφέρει θαυμάσιες ευκαιρίες να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Η επίδραση αυτή, σε αγγίζει ακόμη περισσότερο αν έχεις ανοιχτούς τους ορίζοντες σου. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλά για να βρεις την αγάπη. Η αγάπη θα σε κυνηγήσει μόνη της. Μετά τις 8 Νοεμβρίου που ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να βρεις το νέο σου σύντροφο κυνηγώντας την καριέρα σου ή να τον συναντήσεις μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση, ο σύζυγος ή αγαπημένος σου είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Μάλιστα προτίθεται να σπάσει τα δεσμά του και να ξεπεράσει τα όριά του προκειμένου να σε δει ευτυχισμένο. Για την ακρίβεια, τα δικά σου ενδιαφέροντα θα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα δικά του και αυτό θα σου το αποδείξει με κάθε τρόπο. Βέβαια, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι παρά την ευτυχία που προκαλεί αυτή δοτική διάθεση, υπάρχουν και συνέπειες. Με λίγα λόγια, η αυτοθυσία του αγαπημένου σου θα δημιουργήσει προσδοκίες από πλευράς του. Δεν θα είναι δύσκολο να θεωρήσει ότι του οφείλεις και εσύ το δικό σου αντάλλαγμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μυστικά, ανεπαίσθητα βάρη ή υποχρεώσεις για εσένα. Ίσως εν τέλει η προσφορά αυτή να μην είναι τόσο ανιδιοτελής. Ή μήπως έτσι είναι η ανθρώπινη αγάπη; Αν είσαι αρκετά νέος για να παντρευτείς, αυτόν τον χρόνο φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να περάσεις καλά με πιο περιστασιακές αφορμές.

Επαγγελματικά και χρήμα
Τα οικονομικά σου φαίνεται να παραμένουν στην ίδια κατάσταση μέχρι περίπου τα μέσα του 2018. Οι πλανητικές επιρροές είναι ουδέτερες, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές. Από τις 15 Μαίου όμως και μετά που ο Ουρανός θα εισέλθει στον Ταύρο, τα δεδομένα αλλάζουν και το πλανητικό σκηνικό θα φέρει σε πρώτο πλάνο τον οικονομικό τομέα και μάλιστα για τα επόμενα χρόνια. Θα γίνουν προτεραιότητα στη ζωή σου και για αυτό θα χρειαστεί να αφιερώσεις ενέργεια και προσοχή. Η νέα θέση του Ουρανού λοιπόν, δεν χαρακτηρίζεται ως ευχάριστη, αλλά θα λειτουργήσει θεραπευτικά. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) οι αλλαγές που θα υπάρξουν δεν θα σου είναι τόσο ευχάριστες ή τουλάχιστον δεν θα τις επεδίωκες με δική σου πρωτοβουλία. Θα βιώσεις, όμως, πολύ σημαντικές εξελίξεις που εκ του αποτελέσματος θα νιώσεις ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για αυτές. Επομένως, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι οι περίοδοι αυτοί είναι κατάλληλοι για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, να αναδιοργανώσεις και να αναθεωρήσεις την οικονομική σου ζωή, τα σχέδιά σου, το εισόδημά σου. Είναι η σωστή στιγμή για να εξυγιάνεις τον τομέα αυτό βάζοντας μια σειρά. Θα μπορείς να διαχειριστείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο για σπατάλη και αλόγιστα έξοδα. Ίσως, χρειαστεί να πάρεις σκληρές αποφάσεις, καθορίζοντας τί είναι πραγματικά απαραίτητο για εσένα. Στον οικονομικό σου προγραμματισμό καλό είναι να κοιτάξεις μακροπρόθεσμα, τώρα που τα πράγματα τίθενται σε νέες βάσεις. Η μεθοδικότητα είναι πολύ σημαντική στις κινήσεις σου, ενώ θα πρέπει να κάνεις τα βήματά σου αργά και σταθερά χωρίς βιασύνη. Το οικονομικό σου μέλλον χτίζεται τώρα και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός. Στα επαγγελματικά σου, θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Δουλεύοντας σκληρά και με αυτοπεποίθηση θα καταφέρεις να λάβεις πίσω ουσιαστική ανταμοιβή. Επίσης, οι συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, για αυτό φρόντισε να δώσεις την προσοχή που τους χρειάζεται. Με δουλειά και καλή διαχείριση των οικονομικών, το μέλλον είναι ελπιδοφόρο και πολύ αισιόδοξο. Παίξε σωστά τα χαρτιά σου ιδιαίτερα τους τελευταίες δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα έχει περάσει στον Τοξότη και θα βγεις κερδισμένος.

ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

myastro.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!