Ο ερωτευμένος άνθρωπος θα σου απαντήσω πως φαίνεται από μακριά. Λίγο το ονειροπόλο βλέμμα του, λίγο το τεράστιο χαμόγελό του, οι ασταμάτητες εκπλήξεις και βέβαια η αστείρευτη και έμπρακτη στήριξή του σε ό,τι σε απασχολεί το αποδεικνύουν περίτρανα.

Advertisement

Πως όμως μπορείς να καταλάβεις με σιγουριά ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου! Παρατήρησε τα σημάδια…

Αν αναζητάς περισσότερες ενδείξεις από αυτές εστίασε στις λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του και τότε το ερώτημά σου για το πώς θα καταλάβεις πως είναι ερωτευμένος μαζί σου θα απαντηθεί πολύ εύκολα.Σταμάτα λοιπόν να βασανίζεις το μυαλό σου και να βάζεις ιδέες στο μυαλουδάκι σου.

Καταρχάς ο άνθρωπος που τρέφει συναισθήματα για εσένα επιδιώκει να σε βλέπει όσο περισσότερο μπορεί. Από εκεί και πέρα ας δούμε τις υπόλοιπες ενδείξεις.

Αυτά είναι τα 12 σημάδια

Σε κοιτάζει στα μάτια και λιώνει. Για εκείνον είσαι όλος του ο κόσμος. Δεν τον ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω του παρά μόνον εσύ.

Αν επιδιώκει να σε γνωρίσει εις βάθος είναι ένας πολύ καλός οιωνός. Αυτό σημαίνει πως νοιάζεται και θέλει να μοιραστεί με εσένα τον κόσμο σου και τα ενδιαφέροντά σου. Τον απασχολεί συνεχώς τι σκέφτεσαι…

Αναζητά σωματική επαφή και δεν αναφέρομαι μόνο στο sex. Θέλει συνεχώς να σε χαϊδεύει, να σε αγκαλιάζει και να σε έχει ως «προστατευόμενο είδος» στα στιβαρά του μπράτσα.

Σε γνωρίζει στα φιλαράκια του. Μη ξεχνάς πως μετά την οικογένειά του οι φίλοι είναι όλος του ο κόσμος. Αν λοιπόν θελήσει να σε βάλει σε αυτή τη δεύτερη οικογένεια τα πράγματα εξελίσσονται περισσότερο και από καλά.

Σε βάζει στους «κόλπους της οικογένειας». Άρα δεν είσαι μια τυχάρπαστη αλλά η μια και μοναδική!

Επιδιώκει ακόμη και όταν δεν είναι μαζί σου επικοινωνία: Σου στέλνει μηνύματα, sms, αυτοκόλλητα και καίγεται να είσαι και εσύ συνεχώς απασχολημένη μαζί του.

Θέλει και επιδιώκει με κάθε τρόπο να σε βλέπει ευτυχισμένη και γελαστή. Σου λέει ευχάριστα πράγματα, ανέκδοτα, σου κάνει τα χατίρια χωρίς γκρίνιες και άλλα χαριτωμένα.

Σου αφιερώνει χρόνο. Θέλεις και άλλα; Τον απασχολείς φουλ τον άνθρωπο. Περνά όμορφα μαζί σου και επιδιώκει με κάθε τρόπο να εισβάλει ενεργά στη ζωή σου.

Ζηλεύει «όσο πατάει η γάτα». Ζηλεύει που φόρεσες το mini φορεματάκι και θαυμάζουν οι γύρω του τα πόδια σου, ζηλεύει που μίλησες γλυκά στο σερβιτόρο κλπ.

Κάνει όνειρα με εσένα πρωταγωνίστρια. Τώρα αν ακόμη και με αυτό δεν έχεις πειστεί είναι δικό σου θέμα.

Σου κάνει δώρα με κάθε ευκαιρία. Δε λέμε πως κάθε μέρα έρχεται με μια σακούλα καλούδια.

Όμως ένα λουλούδι, ένα cd με τα αγαπημένα σας τραγούδια που κατέβασε από το internet, μια ταινία που ξέρει πως θέλεις με λαχτάρα να δεις μπαίνει στη διαδικασία να τη ψάξει και να στη φέρει να τη δείτε παρέα, ένα κόσμημα είναι μικρά αλλά πολύ σημαντικά γιατί υποδηλώνει πως δεν είναι τσιγκούνης σε συναισθήματα και έχει φαντασία.

Υπολογίζει τη γνώμη σου ακόμη και αν αυτό που εσύ επιθυμείς ή θεωρείς σωστό τον ζορίζει.

Το κάνει αβίαστα γιατί το χαμόγελό σου είναι ολόκληρος ο κόσμος του.

Φιλενάδα όταν τον βρεις προσπάθησε να το ζήσεις στο απόλυτο. Ο έρωτας είναι ζωή και δίνει δύναμη. Είναι σαν το ναρκωτικό που ξαφνικά σε κάνει να βλέπεις την καθημερινότητα με άλλη ματιά.

Και αν δεν είσαι σε σχέση και απλά μπήκες στη διαδικασία να διαβάσεις το άρθρο μην απελπίζεσαι και μη ζηλεύεις. Η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει και κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα.

efisecrets.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!