Ο άντρας, έχει συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που του αρέσει; Υπάρχουν κάποιες γυναίκες, που είτε σαν εμφάνιση, είτε σαν χαρακτήρας, έχουν προβάδισμα στον έρωτα και τις προτιμούν οι άντρες;

Advertisement

Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά, που αν τα έχει μια γυναίκα, θα καταφέρει πολύ περισσότερα στον έρωτα. Και, αν υπάρχει ένα θηλυκό, ή πολλά που να τραβάνε περισσότερο τον άντρα, αυτό το κάτι που έχουν, δεν μπορεί να το αποκτήσει άλλη γυναίκα; Είναι θέμα φύσης, ή μπορεί με μια αλλαγή στους τρόπους να γίνει μια γυναίκα πιο θελκτική;

Οι επιστήμονες επιμένουν ότι η εμφάνιση μιας γυναίκας παίζει τον τελευταίο ρόλο στο αν θα την ποθούν και θα την θέλουν οι άντρες, και αν τελικά θα έχει τον άντρα που η ίδια θέλει! Σε καμία έρευνα, πουθενά στον κόσμο, οι άντρες δεν βάζουν το εμφανισιακό κριτήριο πάνω από τον χαρακτήρα! Πάνω από τη διάθεση και την αύρα που προκαλεί μια γυναίκα. αν η κούκλα είναι απλά… κούκλα, δεν έχει και πολλές ελπίδες! Αντίθετα, μια γυναίκα με μέτρια εμφάνιση και γλυκό χαρακτήρα, κερδίζει όλους τους άντρες.

Οπότε, το θέμα, είναι τι θεωρούν γλυκό χαρακτήρα οι άντρες. Γιατί εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι της κατάκτησης της καρδιάς τους και του μυαλού τους. Θα ποθήσουν μια γυναίκα που θα τους ανάψει, όχι που θα τους δείχνει απλά και μόνο την επιδεξιότητα της μανικιουρίστα της! Η ομορφιά είναι ένα εισιτήριο που δεν βάζει την γυναίκα παρά μόνο στον προθάλαμο του έρωτα. Στα ενδότερα, στα… διαρκείας στην καρδιά του άντρα, μπαίνει γυναίκα που έχει χαρακτήρα. Ας δούμε ποιες είναι οι γυναίκες που τραβάνε σαν το μέλι τους άντρες!

Η Γυναίκα που της Αρέσουν οι Άντρες!

Είναι αυτονόητο; Όχι, δεν είναι! Χρόνια κουβέντας με το οι άντρες αυτό και οι άντρες το άλλο, χώρια οι παλιότερες εκπαιδεύσεις από μητέρες που είχαν άλλη τελείως αντίληψη για τους άντρες, έχουν φέρει μια γενιά γυναικών, που δεν πολυσυμπαθεί τους άντρες, και το δείχνε!

Είναι και το θέμα των ρόλων, που έχουν πάθει μια σχετική αντιστροφή, οι άντρες ψάχνουν να βρουν μια γυναίκα που πραγματικά να αγαπάει και να τους καταλαβαίνει! Οι γυναίκες γενικά, και όχι πάντα άδικα, έχουν κακή αντίληψη για τους άντρες, και περιμένουν απλά την εξαίρεση, που από τη μια θα επιβεβαιώσει τον κανόνα, του ότι όλοι οι άλλοι είναι ίδιοι, και από την άλλη θα τους κλέψει την καρδιά!

Αυτό δημιουργεί έναν τοίχο ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, όταν ο άντρας προσπαθεί μονίμως να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για όλη τη βία και τον εγωισμό του κόσμου! Οπότε, μόλις βρουν μια γυναίκα που απολαμβάνει την παρέα τους, κατευθείαν την προσέχουν! Ειδικά μάλιστα, αν ξέρει και λίγο την ψυχολογία τους, ή δεν φρικάρει εντελώς με το που ακούει για ποδόσφαιρο!

Μήν χάσετε:

Η Γυναίκα Που Παίζει!

Ερωτικό παιχνίδι δεν το λέμε; Άρα, κάποιος πρέπει να παίξει, και μάλιστα κεφάτα! Οι άντρες ξετρελαίνονται για την γυναίκα που έχει διάθεση να υποτάξει – κυριολεκτικά – την καρδιά τους, μέσα από ένα ερωτικό παιχνίδι αξιώσεων. Δέχονται όλες τις δοκιμασίες, αρκεί να αποπνέουν αυτοπεποίθηση και πραγματική διάθεση για ζωή! Δηλαδή, λένε ναι στο στήσιμο, για παράδειγμα, αλλά θέλουν ένα γελάκι από τη γυναίκα, που θα αποδεικνύει ότι πρόκειται για παιχνίδι!

Λένε ναι στο να δώσουν αποδείξεις ότι είναι καλά απιδιά, όσες φορές και αν τους βάλει τεστ η γυναίκα, αρκεί να ξέρουν ότι δεν είναι ένα σαδιστικό καπρίτσιο, που θα τους αφήσει πικρή γεύση, αλλά ότι γίνεται για να υπάρξει μεγαλύτερη φλόγα, όταν τελικά βρεθούν αγκαλιά! Αυτό που τους εκνευρίζει, είναι η γυναίκα που παίζει για να παίξει και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της, να κολακέψει το εγώ της. Μπορεί, αν είναι ωραία κοπέλα, να μπουν σε αυτό το τριπ για κάποιον καιρό, συνήθως όμως ξεκολλάνε γρήγορα, και όχι μόνον αυτό: βρίσκουν τρόπο να της θίξουν και τον εγωισμό!

Η Γυναίκα που ξέρει τι θέλει στο Σεξ!

Όχι, δεν εννοούμε ότι την θέλουν εύκολη, γιατί δεν την θέλουν! Θέλουν να παίξουν ερωτικό κρυφτό με τη γυναίκα, τελικά το σεξ από το πρώτο ραντεβού, μάλλον μπαίνει στο μουσείο! Θέλουν όμως αυτό, να είναι συνειδητό εκ μέρους της γυναίκας, πρώτον. Και δεύτερον, θέλουν όταν έρθει η ώρα του σεξ, να τους βοηθήσει να την προσεγγίσουν!

Είναι μεγάλη η αμηχανία τους μπροστά στην γυναικεία σεξουαλικότητα, θέλουν ένα… manual! Και δεν ντρέπονται να το πουν στις έρευνες, ότι η γυναίκα που θα τους οδηγήσει σωστά, και δεν θα τους αφήσει να χαθούν ανάμεσα σε ερωτογενείς περιοχές και το Απόκρυφο Σημείο G, τους γλυκαίνει, τους ξεκουράζει και την λατρεύουν!

Η Γυναίκα που φιλάει Υπέροχα!

Είναι με μεγάλη διαφορά, η πιο λατρεμένη όλων των αντρών, ανεξάρτητα από εμφάνιση! Μια γυναίκα που φιλάει όμορφα, μπαίνει από τα χείλη του άντρα, κατευθείαν στην καρδιά του! Και αυτό το «όμορφα», δεν έχει καθόλου να κάνει με τεχνική. Έχει να κάνει με τη διάθεση για έρωτα, που ακριβώς το φιλί, την προδίδει! Μπορεί να είναι και το πιο αθώο ή και αμήχανο φιλί του κόσμου. Δεν έχει σημασία, οι άντρες καταλαβαίνουν από αυτό το φιλάκι, ποια γυναίκα αγαπάει και τον εαυτό της, και τον έρωτα, και τους ίδιους!

Η Γυναίκα Που Λέει Ευχαριστώ!

Μα, έχουν υποφέρει οι καημένοι να είναι όλα αυτονόητα και απαιτητά! Πληρώνουν, ανοίγουν πόρτες, τραβάνε καθίσματα να κάτσει η αγάπη τους, και όλα είναι στο δεν βαριέσαι!

Κουράστηκαν κάπου οι άντρες, πρέπει να το έχουμε υπόψη μας. Ναι, θα βγάλει το σακάκι του να το φορέσεις για την ψύχρα, και είναι πολύ γλυκό, αντρικό και εντός ρόλων. Αλλά το θέλουν το ευχαριστώ για αυτήν την κίνηση, θέλουν να ξέρουν ότι η γυναίκα αντιλαμβάνεται τι κάνουν! Όσοι εννοείται μπαίνουν στον κόπο. Όσοι δεν μπαίνουν, είναι εκτός ερευνών!

oroskopos.tv

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!