Αστρολογικός οδηγός σχέσεων: Δες ποια ζώδια είναι ιδανικά για σχέση και ποια πρέπει να αποφεύγεις…

Advertisement

Γυναικα ΚΡΙΟΣ

Είναι μια γυναίκα δυναμική, κινητική, με επιθυμία για δράση, γενναιόδωρη, ορμηττική, πρωτοποριακή και της αρέσει να προβάλετται στην κοινωνία. Ερωτικά θέλει να είναι κατακτητής, είναι επιθετική, αισιόδοξη, ρομαντική, ονειροπόλα. Στηρίζει αυτούς που την αγαπούν και μπορεί να μείνει μόνη της καιρό χωρίς σχέση καθώς ψάχνει τον ιππότη. Θυμώνει, μερικές φορές γίνεται μοναχική, της αρέσει να την επαινούν και να τη συγχαίρουν. Αποκτά εμπειρίες πριν δεσμευτεί, αγαπά δυνατά και είναι απαιτητική στο γάμο και στον έρωτα. Φεύγει εύκολα όταν απογοητευτεί.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Κριό
Η σχέση αυτή είναι δυνατή, παθιασμένη, ρομαντική, συναρπαστική. Εκείνη είναι δυναμική και ενθουσιώδης και μπορεί να τον καταλάβει και να τον σεβαστεί καθώς έχουν πολλά κοινά στοιχεία αρκεί να την θεωρεί ίση με αυτόν. Δύσκολα χαλάει αυτή η σχέση καθώς και οι δυο είναι ειλικρινείς και έχουν κοινές κατευθύνσεις.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ταύρο
Εκείνη ενδιαφέρεται για την υλική ασφάλεια, τα οικονομικά και συνήθως έχει το πάνω χέρι στην ερωτική τους σχέση. Την ενοχλεί που είναι απόλυτος. Αγαπούν και οι δυο το σπίτι και την πολυτέλεια. Εκείνος είναι τρυφερός, λογικός, της συμπεριφέρεται όμορφα αλλά τη ζηλεύει γιατί είναι πολύ ανεξάρτητη. Δεν είναι πολύ ιδανική ερωτική σχέση αλλά μπορεί να γίνει πολύ παραγωγική αν τα βρουν.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Δίδυμο
Είναι μια σχέση που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είναι και οι δυο πνευματώδεις, προσαρμοστικοί και εκφραστικοί. Εκείνος θαυμάζει το μυαλό της, τη συμβουλεύεται και της καλύπτει τα πνευματικά της ενδιαφέροντα. Εκείνη γοητεύεται από την κινητικότητά του και τα πολλά του ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή σχέση αφού παλεύουν μαζί για διάφορους στόχους και ζουν με εξαντλητικό ρυθμό.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Καρκίνο
Δύσκολη σχέση με συγκρούσεις. Εκείνη είναι αυθόρμητη, δυναμική, ανεξάρτητη, λίγο σκληρή, και πρέπει να κάνει πολλές υποχωρήσεις μαζί του καθώς εκείνος είναι ευγενικός, πολύ συναισθηματικός, δυναμικός χωρίς να το εκφράζει και διστακτικός. Ταιριάζουν μόνο ερωτικά αλλά αυτό δεν αρκεί σε μια σχέση και σε μια γυναίκα αυτού του τύπου.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Λέων
Ταιριάζουν πολύ ερωτικά παρόλο που εκείνος είναι πιο συντηρητικός. Ο Λέων είναι μεγαλόκαρδος, την κάνει να αισθάνεται όμορφα, της δίνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς και εκείνη το αναγνωρίζει και της αρέσει. Μοιράζεται μαζί του τα ενδιαφέροντά του και τις ευθύνες του.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Παρθένο
Εκείνη εντυπωσιάζεται από την ομορφιά του, της αρέσει η συναισθηματικότητά του και η απόσταση που εκείνος κρατάει την ερεθίζει. Εχουν όμως πολλές διαφορές. Ο Παρθένος είναι σχολαστικός, προγραμματισμένος και δύσκολα αλλάζει τον τρόπο ζωής του και το χαρακτήρα του και κείνη είναι φιλόδοξη και ενστικτώδης. Καλύτερα να μείνουν δυο καλοί φίλοι.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ζυγό
Εκείνος είναι ρομαντικός, διακριτικός, συναισθηματικά ευμετάβολος, μισεί τη γκρίνια, την αυταρχικότητα, την επιθετικότητα, παραβλέπει καταστάσεις, του αρέσει η αρμονία, η ηρεμία. Κοινό τους σημείο η ομορφιά και η αισθητική. Εκείνη νιώθει κενά μαζί του, δεν της αρέσουν οι διακυμάνσεις του και διακινδυνεύει για να αγωνιστεί για κάποιο φιλόδοξο σχέδιο. Αν μπορέσουν να βρουν μια μέση λύση, θα είναι ένα δημιουργικό ζευγάρι.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Σκορπιό
Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να κρατήσει για πάντα καθώς και οι δυο είναι μαχητές και πολύ ερωτικοί. Εκείνος δεν δείχνει ποτέ τον ευάλωτο συναισθηματικό του κόσμο, πολλές φορές καταπιέζεται και έχει απαιτήσεις ενώ εκείνη έχει δυναμισμό, λέει τις σκέψεις της και εκτονώνεται και πρέπει μαζί του να έχει υπομονή. Τους κρατάει ο δυνατός ερωτισμός και αν διατηρήσουν και οι δυο τη λογική τους, θα γλιτώσουν ομηρικές μάχες.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Τοξότη
Εκείνος είναι κοινωνικός, πολυάσχολος, χαρούμενος, μεταβλητός, ευαίσθητος, καλοπροαίρετος. Ταιριάζει στη γυναίκα Κριό η οποία χρειάζεται διπλωματία και στρατηγική για να τον κερδίσει. Η σχέση αυτή είναι μια ωραία εμπειρία αν μπορέσουν και οι δυο να μετριάσουν τον ενθουσιασμό τους και να οργανωθούν. Εκείνη ανακαλύπτει χιλιάδες πράγματα δίπλα του και μπορεί εύκολα να τον οδηγήσει στο γάμο.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Αιγόκερω
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός αλλά αν συμφωνήσουν μεταξύ τους, θα καταφέρουν πολλά. Εκείνος είναι φιλόδοξος, πρακτικός, τη θαυμάζει, την προσγειώνει, της στερεύει τον ενθουσιασμό της. Λειτουργούν διαφορετικά στον ερωτικό τομέα. Εκείνη είναι δυναμική, προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει για να δικαιωθεί δίπλα του, νιώθει μαζί του καταπίεση και περιορισμό.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Υδροχόο
Μαζί του καλύπτει τις πνευματικές της ανάγκες, τη γοητεύει, επενδύει συναισθηματικά πάνω του, της αρέσει η φιλική του διάθεση, το μυστήριο και οι γνώσεις του. Μαζί του γνωρίζει πολύ κόσμο και περίεργες ιδέες. Εκείνος είναι κολλημένος στις σκέψεις του, χρειάζεται συντροφικότητα, ζεστασιά, κατανόηση, είναι πιστός. Τον βοηθάει πολύ στο πρακτικό κομμάτι. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά ο Υδροχόος σαν πρωτοπόρος δεν ενδιαφέρεται για το ένστικτο και τις ικανοποιήσεις.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ιχθύ
Εκείνος χάνεται και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, είναι υπερευαίσθητος και αντιφατικός. Εκείνη θα τον βοηθήσει να νιώθει καλύτερα, λειτουργεί μαζί του με το ένστικτο. Ο Ιχθύς την έλκει ερωτικά, θαυμάζει τον δυναμισμό της, την ηρεμεί, ακούει τα παράπονά της και τις υποδείξεις της. Αγαπά τα παιδιά, είναι πετυχημένος στη δουλειά του και ικανός στις υποχρεώσεις του. Μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό ζευγάρι.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια γυναίκα μετρίου αναστήματος, θηλυκή, αργή, με ένταση στο βλέμμα, πλούσια μαλλιά, περιποιημένο δέρμα. Ζει σε ένα μόνιμο περιβάλλον, είναι σταθερή, γόνιμη, θέλει ασφάλεια συναισθηματική ή οικονομική και έχει έντονο το στοιχείο της ιδιοκτησίας. Είναι ψύχραιμη στα δύσκολα, ήρεμη και ξέρει τι θέλει. Αγαπά πρώτα απ’ολα το περιβάλλον της, την ενδιαφέρει η άνεση και η πολυτέλεια, η αισθητκή, ο έρωτας, η φιλαρέσκεια. Της αρέσουν τα λουλούδια, τα αρώματα, η διακόσμηση, η εξοχή, η άνοιξη. Σαν σύζυγος είναι πιστή, έχει υπομονή και κατανόηση, αντοχή, εγωισμό, διαίσθηση αλλά είναι και κτητική.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Κριό
Η σχέση αυτή βασίζεται στον δυνατό ερωτισμό αλλά δεν κρατάει πολυ. Εκείνη του παρέχει την ασφάλεια, τη σταθερότητα, την πρακτικότητα και στηρίζεται πάνω του. Είναι ερωτική, γόνιμη και του δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Εκείνος είναι ενθουσιώδης, παρορμητικός, βιαστικός, ανήσυχος, λίγο βίαιος, την εξαντλεί και πολλές φορές την εγκαταλείπει.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Ταύρο
Υπάρχει μεταξύ τους αγάπη, πάθος, έρωτας, συναίσθημα και πείσμα που οδηγεί σε αντιθέσεις. Εκείνη δεν είναι πάντα εύκολο να τον καταλάβει και πρέπει να είναι ψύχραιμη και υποχωρητική . Εκείνος είναι σταθερός, δυνατός, σιωπηλός. Χρειάζεται ωραία ατμόσφαιρα και καλή ψυχική διάθεση για να δράσει ερωτικά αργά και σταθερά. Του αρέσουν τα σέξι εσώρουχα, έχει ευαισθησία στα νεύρα και νευριάζει χωρίς πάντα να το δείχνει.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Δίδυμο
Εκείνη αγχώνεται με την μεγάλη κινητικότητα του αλλά εντυπωσιάζεται με το φλερτ του, τη γοητεία του και την ερωτική του τεχνική. Δεν είναι σταθερός, αλλάζει γνώμες και αυτό δεν της αρέσει. Εκείνος ενοχλείται με το πείσμα της και τις αργές κινήσεις της αλλά του αρέσει που είναι πρακτική. Αν την ενδιαφέρει αυτός ο άνδρας, πρέπει να αλλάξει συνήθειες και να γίνει και πιο γρήγορη.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Καρκίνο
Η σχέση αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ωραία οικογένεια. Εκείνος είναι σταθερός, ρομαντικός, γελαστός, λογικός, αφοσιωμένος, έχει ζεστή καρδιά, δυνατές ερωτικές επιθυμίες. Εκείνη του προσφέρει όμορφες ερωτικές βραδιές, τρυφερότητα, ζεστασιά, σιγουριά. Είναι και οι δυο συντηρητικοί και με κοινά ενδιαφέροντα.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Λέων
Η σχέση αυτή δίνει ισχυρή μαγνητική έλξη αλλά καρποφορεί με πολλές προσπάθειες. Της αρέσει πολύ αυτός ο άνδρας, τη σαγηνεύει αλλά την φοβίζει η αυταρχικότητά του και το ότι ασχολείται πολύ με τον εαυτό του. Δεν μπορεί να της είναι πιστός και αυτό δεν το θέλει. Πεισμώνει και κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Εκείνος δεν καταλαβαίνει γιατί δεν παραδέχεται την εξουσία του γιατί είναι κυριαρχικός.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Παρθένο
Η σχέση αυτή είναι ταιριαστή, με πολλές απολαύσεις αλλά καθόλου πάθος. Εκείνη γοητεύεται από την ομορφιά του και τα χαρίσματά του, του προσφέρει υλική και συναισθηματική πληρότητα. Εκείνος την βοηθάει και της προσφέρει ερωτικές νύχτες ποιότητας και μια πραγματικότητα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αναπτύσσονται γρήγορα συναισθήματα μεταξύ τους και μπορούν να συνεργαστούν μαζί σε πολλούς τομείς.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Ζυγό
Η σχέση αυτή δίνει ερωτικό ταίριασμα μόνο γιατί οι συνήθειες και οι επιθυμίες είναι διαφορετικές. Εκείνη τον βρίσκει διανοητικό, ονειροπόλο, αμελή σε πρακτικά θέματα αλλά της αρέσει που είναι αισθησιακός στον έρωτα. Εκείνος δεν θέλει να τον κρίνει, να τον ελέγχει και δεν παραδέχεται ποτέ και τις αδυναμίες του. Δύσκολο να μείνουν μαζί γιατί έχουν διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Σκορπιό
Η σχέση αυτή αφήνει αναμφίβολα σημάδια. Εκείνη τον ποθεί από την πρώτη στιγμή, την μαγνητίζει, της αρέσει που είναι σταθερός. Εκείνος την παίρνει από την αρχή στα σοβαρά, είναι δυσπρόβλεπτος, άνθρωπος του καθήκοντος, ενστικτώδης, αρσενικό. Η σταθερότητά τους μπορεί να τους κρατήσει κοντά. Η ερωτική τους ζωή φτάνει στην κορύφωση.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Τοξότη
Εκείνος εντυπωσιάζεται με τη θηλυκότητά της, τον ελκύει ερωτικά αλλά δεν αντέχει τη ρουτινιάρικη ζωή της. Εκείνη δεν αντέχει την ανεμελιά του, τρομάζει όταν ανακαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού του, δεν της αρέσει που φλερτάρει όλες τις γυναίκες. Αν την ενδιαφέρει αυτός ο άνδρας πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να μην πανικοβάλλεται από τις υποσχέσεις του και να αναπτύξει στρατηγική. Δεν είναι όμως της ιδιοσυγκρασίας της.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνη νιώθει μαζί του ασφάλεια στο πρακτικό κομμάτι της ζωής και συμφωνεί σε πολλά πράγματα μαζί του. Εκείνος της δίνει ότι θέλει, δεν είναι ρομαντικός, είναι εντυπωσιακός στον έρωτα, είναι καλός συζητητής, διακριτικός, καλός φίλος, τη βρίσκει θηλυκή, όμορφη, δυναμική. Είναι σταθερός και πιστός και κείνη παίρνει τα ηνία της σχέσης.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Υδροχόο
Είναι μια μοιραία σχέση για κείνη. Εκείνος έχει όμορφα μάτια, είναι ψηλός και έχει ένα μυστήριο τρόπο που αφήνει υποσχέσεις που της αρέσουν και την τρομάζουν. Η σχέση μεταξύ τους παίρνει μια ανεξέλεγκτη έκταση, γίνεται ένας μεγάλος έρωτας και μια μεγαλοπρεπή τελετή. Εκείνη γοητεύεται από το πνεύμα του, είναι τρυφερή, γεμίζει η ψυχή της από αυτόν αλλά τρομάζει από την ιδιόρρυθμη σκέψη του και την πρωτοπορία του.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Ιχθύ
Εκείνη μαγεύεται και αιχμαλωτίζεται από το ρομαντισμό του, είναι ένα αίνιγμα γι αυτήν που της αρέσει, τον προστατεύει και τον καθοδηγεί. Της προσφέρει έρωτα και στοργή και κείνη του προσφέρει τη γαλήνη και την ασφάλεια. Εκείνος είναι ευαίσθητος, ανησυχος για το μέλλον. Αυτός ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα καθώς τα ψάρια ξεγλιστράνε. Θα κουραστεί από τον πολύμορφο χαρακτήρα του και κυρίως δεν θα αντέξει την ανεξήγητη πολλές φορές φυγή του από την πραγματικότητα ή και από την ίδια.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
Η γυναίκα Δίδυμος είναι έξυπνη, δραστήρια, φιλομαθής, επινοητική, με χιούμορ και ευμετάβλητες διαθέσεις, πολύμορφη, με ανάγκη για επικοινωνία και εξέλιξη. Είναι μια πεταλούδα που ξέρει να κρύβει τα ελατώμματά της. Είναι όμορφη, ευγενική, με λυγερό κορμί, κομψή και με προσεγμένο ντύσιμο. Χαίρεται να εργάζεται, να ξοδεύει, να πληροφορείται και να αναμεταδίδει νέα στους άλλους. Μισεί την καταπίεση, τη ζήλεια, τη μιζέρια, το φόβο και την αδικία. Της αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις, τα θεάματα, οι δεξιώσεις και ζητά έναν άνδρα που να της έχει εμπιστοσύνη και να την κατανοεί.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Κριό
Θα τον κατακτήσει από την πρώτη στιγμή. Μαζί θα ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες. Εκείνη θα τον ερωτευτεί παράφορα, τον ηρεμεί, τον επαινεί και δυναμώνει τον ενθουσιασμό της δίπλα του. Πρέπει να ξέρει ότι μαζί του δεν αρκεί μια βόλτα ή μια ωραία συζήτηση αλλά οπωσδήποτε και η συνέχεια. Εκείνος κατανοεί τις πνευματικές ανάγκες της και τις ιδέες της.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Ταύρο
Με αυτόν τον άνδρα η Δίδυμος θα νιώσει υλική ασφάλεια και θα ζήσει μια άνετη ζωή. Η ήρεμη παρουσία του και ο αισθησιασμός του της δίνουν σιγουριά. Εκείνος είναι προσγειωμένος, σταθερός, με φωτεινό χαμόγελο, πρακτικό πνεύμα που οργανώνει την εξυπνάδα της και ηρεμεί τις ανησυχίες της. Είναι ο κατάλληλος άνδρας για μια ανασφαλή Δίδυμο.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Δίδυμο
Η σχέση αυτή είναι μια γιορτή, μια απόλαυση για όσο καιρό κρατήσει. Εχουν και οι δυο ελεύθερες σκέψεις και ιδέες, κοινά ενδιαφέροντα, προτιμήσεις, ελαττώματα αλλά στα δύσκολα ποιος να στηριχτεί σε ποιον. Μαζί μπορούν να περάσουν αξέχαστες στιγμές αλλά δεν πρέπει να κάνουν το λάθος να βασιστούν ο ένας στον άλλο.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Καρκίνο
Εκείνος είναι τρυφερός και ευαίσθητος σε βαθμό εκνευριστικό πολλές φορές για κεινη. Για να μείνει δίπλα του, πρέπει να την αφήνει ελεύθερη και να παίρνει μέρος στις πρωτοβουλίες της. Κολλάνε πολύ στις λεπτομέρειες. Εκείνη λύνει τα προβλήματα, τον βρίσκει πολύ ερωτικό και νιώθει οικονομική ασφάλεια κοντά του.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Λέων
Αναμφίβολα ο ένας γοητεύει τον άλλο και μαζί μοιράζονται μοναδικές στιγμές στον έρωτα. Εκείνος ξέρει να της ικανοποιεί τις επιθυμίες της και να της προσφέρει ανέσεις. Ο τρόπος που εκφράζεται ερωτικά δηλώνει πως τη θέλει υποτελή του, είναι όμως πολύ τρυφερός. Εκείνη τον θαυμάζει για την μεγαλοπρέπεια του αλλά τον φοβάται λίγο γιατί γνωρίζει πόσο δυνατός είναι σε πολλά πράγματα.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Παρθένο
Εκείνη στην αρχή τον ερωτεύεται, εντυπωσιάζεται από την αρρενωπότητά του, την αισθητική του, τον τρόπο που φλερτάρει. Και κείνος όμως εντυπωσιάζεται από κείνη αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Μετά εκείνη ενοχλείται από τη γκρίνια του, την εμμονή του στις λεπτομέρειες και την παρατηρητικότητά του. Και κείνος αρχίζει να την υποτιμά και να την αμφισβητεί. Αυτή η σχέση περιέχει σύγκρουση και έλξη και το πιθανότερο είναι να μην ταιριάξουν.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Ζυγό
Της αρέσει αυτός ο άνδρας γιατί είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, τρυφερός, πιστός, δίκαιος, συνεργάσιμος, ταιριάζουν σε χίλια δυο πράγματα, είναι παρορμητικός και ερεθίζει τις διαθέσεις της και μαζί του πραγματοποιεί τα σχέδια της. Εκείνη πάλι είναι πολύ εγκεφαλική και πρακτική. Θα τον παρασύρει σε άγνωστες ερωτικές ζώνες και σε ρομαντικές βόλτες. Μπορούν να είναι και καλοί συνεργάτες.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Σκορπιό
Δεν της ταιριάζει αυτός ο άνδρας καθώς έχουν διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα αλλά την τραβάει η αρρενωπότητά του, το μυστήριο, η δύναμη, η περιέργεια να πειραματιστεί. Εκείνος είναι διεισδυτικός, ερωτικός, σταθερός, σίγουρος και θα την παρασύρει σε ερωτικές ενστικτώδεις εμπειρίες. Του αρέσει αυτή η γυναίκα γιατί έχει πνεύμα και φινέτσα.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Τοξότη
Ταιριάζουν πολύ γιατί είναι και οι δυο ενθουσιώδεις, πνευματικοί, επινοητικοί, με κοινές επιθυμίες και συνήθειες. Εκείνη έχει να κάνει με έναν επίμονο και εγωιστή άνδρα αλλά αν δεθεί μαζί του, θα ζήσει κάτι διαφορετικό. Νιώθει περήφανη για το δυνατό μυαλό του και μαζί του γίνεται και κείνη πιο δυνατή, τον περιποιείται πολύ και τον θαυμάζει. Λίγες οι αντιθέσεις τους.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Αιγόκερω
Είναι μεγάλη η ανηφόρα για να δεθούν ερωτικά. Της αρέσει αυτός ο άνδρας και την ικανοποιεί σε πρακτικό επίπεδο. Γοητεύεται από την σκληρότητά του, το ήρεμο παρουσιαστικό του, την επαγγελματική του ικανότητα, τους καλούς τρόπους του και τη σταθερότητα του. Εξάλλου, είναι φιλόδοξη και την βοηθάει στην επαγγελματική της εξέλιξη. Μπορεί να τον ερωτευτεί αλλά θα την κουράσει η έλλειψη ενθουσιασμού του καθώς και η παρόρμηση της περιπέτειας που δεν διαθέτει.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Υδροχόο
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός καθώς εκείνος είναι σταθερός χαρακτήρας που αγαπάει και κείνος τα ταξίδια, τις αλλαγές, τις έρευνες. Εκείνη ηλεκτρίζεται από το παρουσιαστικό του, την γοητεία του και τις κινήσεις του. Τον αγαπά ακόμα και όταν εκείνος την απαρνιέται, εκστασιάζεται όταν δένεται ερωτικά μαζί του, είναι πρόθυμη να αλλάξει τις συνήθειές της για χάρη του. Είναι όμως μεταβλητή. Η πνευματικότητα που διαθέτουν δίνει μια καλή επαγγελματική σχέση.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Ιχθύ
Αυτός ο μοιραίος για κείνην έρωτας τα περιέχει όλα: την εντυπωσιάζει, τις προσφέρει όμορφες ερωτικές νύχτες, την μπερδεύει, την εγκαταλείπει. Την γοητεύει αυτός ο άνδρας, της ερεθίζει τη φαντασία, της προσφέρει μοναδικά συναισθήματα, την παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και μοναξιά. Είναι ένα περίεργο ζευγάρι που πρέπει να προσπαθήσουν πολύ και οι δυο για να είναι μαζί. Εκείνη πρέπει να στηριχτεί στο ένστικτό της και τη διαίσθησή της. Αν χωρίσουν, δεν θα τον ξεπεράσει ποτέ.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η γυναίκα έχει δυο υπέροχα γλυκά μάτια γεμάτα στοργή και μητρικότητα. Είναι πολύ συναισθηματική, έξυπνη ,φιλόξενη, με φαντασία, υπομονή, πίστη, ηρεμία, δύναμη αλλά και φόβο. Οι διαθέσεις της αλλάζουν συνεχώς και έτσι άλλοτε είναι μελαγχολική και άλλοτε φιλόδοξη. Βρίσκει τον εαυτό της μέσα από τα συναισθήματά της. Θέλει να φτάσει ψηλά επαγγελματικά ή μέσω ενός καλού γάμου. Εχει μεγάλη αντίληψη της πραγματικότητας και φοβερή διαίσθηση. Σκέφτεται γρήγορα και έχει πολλές ιδέες. Δένεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω της και φοβάται τη φτώχεια. Αγαπά την οικογένεια και τους φίλους της. Χρειάζεται συνεχώς επιβεβαίωση και δεν αλλάζει εύκολα τον τρόπο ζωής της. Αναζητά ένα σύντροφο που να της παρέχει ασφάλεια. Είναι καλή μαμά και καλή σύζυγος.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Κριό
Εχουν πολλές διαφορές αλλά μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλο αν το θέλουν. Εκείνη μαζί του ζεί τον έρωτα με ένταση, απολαμβάνει αλλά και αγχώνεται. Εκείνος είναι ειλικρινής, αυθόρμητος, δυναμικός, λίγο βίαιος και χωρίς να το θέλει μπορεί να την πληγώσει. Δεν του αρέσουν οι ζήλειες, θέλει να του δίνεται απόλυτα και παθιασμένα και μαζί θα ζήσουν ατέλειωτες ερωτικές νύχτες.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Ταύρο
Εκείνος είναι πρόθυμος να τη στηρίξει στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι πρακτικός και τα προβλήματά τους λύνονται πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην νιώθει τις ευαισθησίες της αλλά σίγουρα θα είναι πάντα μαζί της και θα ανακαλύπτει καινούργια ενδιαφέροντα. Εκείνη μαζί του νιώθει σιγουριά, κάνει τη ζωή τους πιο όμορφη και του φέρνει τύχη. Είναι μια σχέση που αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Δίδυμο
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός εκτός αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνη μαζί του αποκτά εμπειρίες, την γοητεύει αλλά την κουράζουν η μεταβλητότητά του, η επιπολαιότητά του, η απιστία του. Είναι συντηρητική, αυναισθηματική ενώ εκείνος ατενίζει το μέλλον και είναι ορθολογιστής. Μαζί του ολοκληρώνεται ερωτικά.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Καρκίνο
Είναι δυο άνθρωποι με πολλά κοινά στοιχεία, έχουν τις ίδιες ανάγκες, είναι και οι δυο πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Το κακό είναι πως σε μια δύσκολη στιγμή ποιος θα παρηγορεί ποιον….. Η απομονώνονται ή μεγαλουργούν. Πάντα όμως θα αγαπιούνται, θα είναι τρυφεροί και θα έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Λέων
Είναι μια σχέση σταθερή με εναλλαγές διαθέσεων. Εκείνη εμπνέεται απο αυτόν, τον βοηθά πρακτικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Νιώθει περήφανη γι αυτόν αλλά πρέπει να μάθει να αντέχει τον θυμό του και το πείσμα του. Εκείνος θα της δώσει αυτοπεποίθηση, θα την κάνει θαρραλέα, θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους της, θα ξυπνήσει τα πάθη και τους πόθους της. Της προσφέρει ότι επιθυμεί.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Παρθένο
Εκείνος είναι έξυπνος, πρακτικός, μετριοπαθής και πάνω απ’όλα καλός οικογενειάρχης. Της καλύπτει τις ανασφάλειές και τις ευαισθησίες της. Μοιράζονται τις δουλειές, κοιτάνε τα συμφέροντά τους και όταν υπάρχουν διαφορές, γκρινιάζουν. Είναι μια σταθερή και ασφαλής σχέση χωρίς ενθουσιασμούς, διασκέδαση και πάθη.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Ζυγό
Εκείνη συγκινείται από την ευγένειά του, την τρυφερότητά του, την αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Τον αγαπά, τον ποθεί και χρειάζεται να τον καταλαβαίνει βαθιά. Εκείνος αγαπά την τέχνη, το σινεμά, τη μουσική. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά διαφέρουν στον τρόπο έκφρασης και κίνησης.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Σκορπιό
Εχουν πολλά κοινά στοιχεία και ευαισθησίες καθώς ανήκουν και οι δυο στο στοιχείο του νερού. Εκείνος είναι περήφανος, δυναμικός, συναισθηματικός, ιδανικός εραστής και θα εισβάλλει δυναμικά στη ζωή της. Εκείνη θα νιώθει φόβο και ηδονή μαζί. Κοντά του θα μάθει τον έρωτα και τις αισθήσεις, θα γίνει δυνατή, θα ζήσει έντονες συγκινήσεις. Είναι μια σχέση σταθερή.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Τοξότη
Είναι και οι δυο συναισθηματικοί, ερωτικοί, ευαίσθητοι αλλά εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο. Εκείνος θέλει να ανέβει κοινωνικά και επαγγελματικά και αγαπά πολύ τον εαυτό του. Εκείνη είναι πιο συντηρητική και φοβάται τις πρωτοποριακές του ιδέες. Ταιριάζουν σεξουαλικά, είναι όμως μια δύσκολη σχέση η οποία καλό είναι να μείνει ελεύθερη.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνη μαγνητίζεται από αυτόν τον άνδρα, είναι συναισθηματική και το δείχνει αλλά ταυτόχρονα τρομάζει με την αυστηρότητά του και το βαρύ ύφος του. Της αρέσει ο δυναμισμός του και η σταθερότητά του. Εκείνος την ποθεί, την αγαπάει αλλά δίνεται ερωτικά και συναισθηματικά με μέτρο. Δεν εκδηλώνεται εύκολα, δεν ενθουσιάζεται, δεν τον αγγίζουν οι αδυναμίες γιατί είναι ορθολογιστής και οργανωτικός.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Υδροχόο
Είναι μια σχέση δύσκολη και δυνατή ερωτικά και πνευματικά. Η ονειροπόλα Καρκίνος συμπληρώνεται από τον γοητευτικό Υδροχόο που είναι πάντα μπροστά από την εποχή του. Οι άλλοι τους βλέπουν επιπόλαια, όμως μεταξύ τους υπάρχει έντονη σωματική έλξη, συναίσθημα και μυστικότητα. Αν συμφωνήσουν στις λεπτομέρειες της ευαισθησίας τους, μπορούν να πετύχουν πολλά. Εκείνη στο τέλος υποτάσσεται και συμβιβάζεται.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Ιχθύ
Η σχέση αυτή μπορεί να είναι ερωτική, επαγγελματική, φιλική. Εκείνη γοητεύεται, τον ερωτεύεται. Είναι συναισθηματική, καλλιτεχνική, ερωτική. Την φοβίζουν λίγο οι εναλλαγές του χαρακτήρα του και οι ιδιορρυθμίες του. Εκείνος είναι ερωτικός, εργατικός, με καλή μνήμη. Κάνει αναδρομές στο παρελθόν, του αρέσει το σπίτι και η απομόνωση. Δεν ερευνείται ποτέ εις βάθος καθώς ξεγλιστράει σαν ψάρι.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ
Η γυναίκα Λέων είναι περήφανη, με αυτοπεποίθηση, ζωντάνια, ερωτισμό, θέληση και αποφασιστικότητα. Εχει διαπεραστικά μάτια, όμορφο σώμα και μακριά μαλλιά. Θέλει να εντυπωσιάζει και να εγκρίνεται από τους άλλους. Εχει πλούσια συναισθήματα, είναι ευαίσθητη, επιτυχημένη , αγαπά την ποιότητα και παντρεύεται κάποιον με όνομα. Δεν συμβιβάζεται, δεν αλλάζει ιδέες, δεν είναι άδικη. Αγαπά τον εαυτό της, τον έρωτα, την οικογένεια. Είναι φιλόφοξη, επιβλητική, εντυπωσιακή, αξιοπρεπής, με δυνατές συγκινήσεις και πολλές δραστηριότητες. Πείθει εύκολα τους άλλους, λυπάται τους αδυνάτους. Είναι θηλυκή και φιλάρεσκη, με προσεγμένο ακριβό ντύσιμο και έχει αδυναμία στο χρυσό και στα αρώματα. Λατρεύει τη μουσική, τα θεάματα και τα ταξίδια.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Κριό
Εχουν και οι δυο το στοιχείο της φωτιάς που σημαίνει ότι τους συνδέει το πάθος, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και μπορούν να λύσουν μαζί τις όποιες διαφορές έχουν. Εκείνος μαγνητίζεται από το παρουσιαστικό της και τη θηλυκότητά της. Γεννιέται μεγάλος έρωτας μεταξύ τους. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τις απαιτήσεις της αλλά τις πραγματοποιεί.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Ταύρο
Αγαπούν και οι δυο την ποιότητα και τον κόσμο των αισθήσεων. Εκείνη αισθάνεται σιγουριά δίπλα του, την ελκύει το παρουσιαστικό του αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να αποκαλύψει τις σκέψεις του. Εκείνος αισθάνεται όμορφα μαζί της, την εκτιμάει και την υπηρετεί. Είναι και οι δυο πεισματάρηδες όταν οι απόψεις τους είναι διαφορετικές.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Δίδυμο
Εκείνη τον θαυμάζει για το χιούμορ του, την άνεση της επικοινωνίας του, τη διανόησή του αλλά αισθάνεται ανασφαλής γιατί δεν κάθεται πουθενά. Τον κρατάει δίπλα της και τον υποτάσσει. Ο έρωτας αυτός είναι εγκεφαλικός. Εκείνος είναι πρακτικός. Την κάνει να ονειρεύεται, τις ενισχύει τις φιλοδοξίες της, τον ελκύει, τον εμπνέει, του αρέσει η μεγαλοπρέπειά της.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Καρκίνο
Η σχέση αυτή έχει πολλές αντιθέσεις οι οποίες όμως μπορεί να γίνουν και πόλος έλξης. Εξαρτάται από κείνη. Ο Καρκίνος θα την αγαπήσει, θα της αφοσιωθεί, είναι ευγενικός μαζί της, υποχωρητικός, ρομαντικός. Εκείνη πρέπει να μετριάσει λίγο το ύφος της, να είναι διακριτική, υπομονετική, καθόλου προκλητική και να μην τον θίγει.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Λέων
Δυο Λιοντάρια μαζί αλληλοεξαρτώνται, έχουν έντονα συναισθήματα και ερωτικό δέσιμο. Ποιος θα είναι ο αρχηγός; Θα κυριαρχήσει η αξιοπρέπεια. Είναι και οι δυο εγωιστές, αυταρχικοί, απόλυτοι, εργατικοί, καλοί συνεργάτες αν χρειαστεί, πετυχαίνουν στόχους και έχουν καλά οικονομικά. Εκείνη νιώθει ασφαλής δίπλα του και αν δεχτεί να κάνει ένα βήμα πίσω, θα ζήσουν μέσα στη χλιδή, την ομορφιά και την τρυφερότητα.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Παρθένο
Δεν είναι ένας αρμονικός συνδυασμός. Εκείνη αρέσκεται από την ομορφιά του, τον βοηθάει στο έργο του αλλά δεν εντυπωσιάζεται, δεν εμπνέεται ούτε αισθάνεται ασφαλής. Εκείνος την βοηθάει πρακτικά αλλά δεν μπορεί να της προσφέρει πάθος και ίσως να μην μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις της. Είναι έξυπνος, πρακτικός, αλλά δεν έχει τη φλόγα του ενθουσιασμού. Μαζί της είναι και λίγο ανασφαλής.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Ζυγό
Είναι μια πολυέξοδη σχέση με αισθήματα αλλά χωρίς πάθος. Εκείνος την έχει σαν πρότυπο καθότι θέλει δίπλα του δυναμικές γυναίκες, ζητά αγάπη, ενθάρρυνση, συντροφιά. Είναι διπλωμάτης όταν εκείνη πεισμώνει, είναι δυναμικός, παρορμητικός. Εκείνη παίρνει την πρωτοβουλία να λύσει σημαντικά προβλήματα, έχει ψυχική δύναμη αλλά δεν ανέχεται τις απιστίες του.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Σκορπιό
Είναι δυο άνθρωποι απαιτητικοί, με δυνατή προσωπικότητα και μεγάλη δύναμη. Αν ταιριάξουν, μπορούν να εντυπωσιάσουν με τα επιτεύγματά τους. Εκείνη θα ζήσει μαζί του δυνατά πάθη, φοβερές εμπειρίες, έντονες συγκινήσεις και μοιραίες καταστάσεις. Εκείνος είναι ερωτικός, ζηλιάρης, με έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και του καθήκοντος. Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Τοξότη
Θαυμάζει ο ένας τον άλλο και αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας έρωτας περισσότερο με φιλική μορφή. Εκείνη γοητεύεται από το παρουσιαστικό του, το πνεύμα του, την ευγένειά του. Δεν πρέπει να τον κοντράρει και να τον καταπιέζει. Θα μάθει πολλά απ’αυτόν. Εκείνος ξέρει να εκτιμά τις καταστάσεις, δεν είναι εύκολος ερωτικά γιατί είναι ελεύθερος και ανήκει ουσιαστικά στον εαυτό του.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνος είναι σκληρός, ψυχρός, συντηρητικός, οργανωτικός. Δεν συγκινείται από το ωραίο ντύσιμο αλλά από την κοινωνική προβολή και το καλό όνομα. Σκέφτεται πριν πράξει. Είναι ιδανικός για αυτήν που θέλει επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία. Για κείνη που θέλει να δημιουργήσει και που ασχολείται μόνο με ωφέλιμες καταστάσεις.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Υδροχόο
Είναι αλήθεια ότι τα αντίθετα έλκονται. Εκείνη τον βρίσκει ιδανικό. Την έλκει η ευγένειά του, το σταθερό και ερωτικό του βλέμμα και ακόμα και τα ελαττώματά του. Νιώθει πως ότι της λέει είναι σωστό και δύσκολα του αρνείται πράγματα. Τρομάζει λίγο όταν γίνεται επαναστατικός. Εχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Ιχθύ
Δεν είναι ιδανικός συνδυασμός. Εκείνος είναι ερωτικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, πολύμορφος, δημιουργικός, ευμετάβλητος και δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις. Τον εμπνέει, της κάνει τα χατίρια αλλά δεν τα αισθάνεται. Εκείνη βάζει μια τάξη μέσα του, τον ωφελεί αν και τον καταπιέζει. Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

missbloom.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!