Διάβασε τί λέει η αριθμολογία για τη σχέση σου & μάθε με ποιους ανθρώπους ταιριάζεις περισσότερο…

Advertisement

Αριθμολογία και σχέσεις: Μάθε αν ταιριάζετε

Η αρχαία τέχνη της αριθμολογίας μπορεί να μας αποκαλύψει αν ένα ζευγάρι ταιριάζει ερωτικά, ποια είναι τα συν και τα πλην της σχέσης τους, αλλά και πώς μπορούν να την βελτιώσουν για να έχει διάρκεια στο χρόνο! Μάθε λοιπόν σήμερα κιόλας από το Oroskopos.gr αν ταιριάζεις αριθμολογικά με το άτομο που επιθυμείς και πώς μπορείτε να κάνετε την σχέση σας ακόμα καλύτερη!

Yπολόγισε τον πατώντας εδώ τον προσωπικό αριθμό πεπρωμένου σου επιλέγοντας την ημερομηνία γεννήσεώς σου. Κάνε την ίδια διαδικασία και βρες τον προσωπικό αριθμό πεπρωμένου του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια διάβασε στη λίστα που ακολουθεί, την αριθμολογική ανάλυση συμβατότητας της σχέσης σας.

Παράδειγμα: Αν ο προσωπικός σου αριθμός πεπρωμένου είναι το 5 και του συντρόφου σου είναι το 1 τότε διάβασε την αριθμολογική ανάλυση συμβατότητας 1 με 5.

Αριθμολογική Ανάλυση Συμβατότητας

1 με 1: Ανήκετε και οι δύο στην κατηγορία των ανθρώπων που διψούν για πρωτιά, αλλά και για ηγεσία! Η σχέση σας είναι αρκετά έντονη, όμως δεν λείπουν οι κόντρες αφού ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Το δυνατό σημείο της σχέσης σας είναι ότι και οι δύο θέλετε μέσα από μία σχέση να αισθάνεστε ανεξαρτησία, γι αυτό και υπάρχει ανάμεσά σας αμοιβαία κατανόηση. Μαζί μπορείτε να απολαύσετε δυνατές στιγμές πάθους, ενθουσιασμού και να γευτείτε πολλές νέες εμπειρίες. Προσοχή στην ανταγωνιστική σας διάθεση, που μπορεί να φανεί καταστροφική για τη σχέση σας!

1 με 2: Είσαστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές προτεραιότητες, αλλά και επιθυμίες γύρω από την αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος που έχει τον αριθμό πεπρωμένου 1 αρκετά συχνά περνά τις κρίσεις ανεξαρτησίας του και δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια στο ταίρι του που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, που επιθυμεί διαρκώς συντροφικότητα! Για να έχει η σχέση σας διάρκεια στο χρόνο θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το άτομο που έχει τον αριθμό πεπρωμένου 1 θα χρειαστεί να στηρίζει και να παίρνει πρωτοβουλίες για την πορεία της σχέσης, παραμερίζοντας αρκετές στιγμές τους εγωισμούς. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, θα αναγκαστεί στη σχέση να λειτουργεί πιο υποχωρητικά και διαλλακτικά, διατηρώντας τρυφερό και ρομαντικό κλίμα στη σχέση.

1 με 3: Εσείς οι δύο ταιριάζετε πολύ! Η σχέση σας έχει όλες τις προοπτικές να παραμείνει ζωντανή και «πιπεράτη» με το πέρασμα του χρόνου! Απολαμβάνετε την παρέα, τον έρωτα και νιώθετε πολύ καλά όταν είστε μαζί ! Ακόμα και οι διαφωνίες που προκύπτουν, μπορούν εύκολα να ξεπερνιούνται, αφού ο σύντροφος με τον αριθμό πεπρωμένου 1 δεν μπορεί να κρατήσει κακία στο ταίρι του. Ο σύντροφος με αριθμό πεπρωμένου 3 καταφέρνει να διατηρεί το ευχάριστο κλίμα στη σχέση και κάνει συχνά τα χατίρια στο ταίρι του, δείχνοντας κατανόηση στην τάση που έχει για επιβολή, αλλά και ανεξαρτησία! Το σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι στην διάθεση που έχετε και οι δύο για κριτική, που κάποιες στιγμές μπορεί να σας κουράζει.

1 με 4: Η σχέση σας είναι αρκετά δύσκολη και έχει να περάσει αρκετές δοκιμασίες μέχρι να μπορέσετε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να συμβιβαστείτε με τις διαφορές σας! Ο σύντροφος που έχει τον αριθμό πεπρωμένου 4, επιθυμεί να έχει τον έλεγχο και να κατευθύνει το ταίρι του, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να το πιέζει ασφυκτικά! Ο σύντροφος με αριθμό πεπρωμένου 1, θέλει να γίνονται κάποια πράγματα τη στιγμή που το ζητά ο ίδιος, επιθυμεί να υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις και να εξελίσσονται όλα στους δικούς του ρυθμούς. Συχνές απογοητεύσεις και από τις δύο πλευρές θα διαταράσσουν το κλίμα της σχέσης, μπορούν όμως να αποτραπούν, αν προσπαθήσετε εξ αρχής να αποδεχτείτε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου!

1 με 5: Ο συνδυασμός σας είναι ο ιδανικός για την δημιουργία μίας όμορφης σχέσης, αφού και οι δύο αυτό που επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή είναι να περνάτε καλά, χωρίς να δέχεστε πίεση, αλλά απολαμβάνοντας ανάλαφρες στιγμές! Αυτό που προσδοκάτε από μία αισθηματική σχέση, είναι να μπορείτε να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας, γι αυτό και κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να αισθανθεί ότι η σχέση σας, σας περιορίζει ή σας στερεί τον ελεύθερο προσωπικό σας χρόνο! Το μοναδικό «μελανό» σημείο στη σχέση σας, είναι πως είστε και οι δύο αρκετά πολυάσχολοι και μπορεί να υπάρχουν περίοδοι απομακρύνσεων, επειδή η προσοχή σας απορροφιέται σε άλλες δραστηριότητες!

1 με 6: Έχετε γερά νεύρα; Αν όχι, τότε ίσως θα έπρεπε και οι δυο σας να ξανασκεφτείτε αν εσείς οι δύο μπορείτε να είστε μαζί! Η σχέση σας είναι γεμάτη κόντρα και διαφωνίες και κάθε μέρα, όλο και κάτι θα προκύπτει που θα βγάζει μία τον έναν και μία τον άλλον, έξω από τα ρούχα του! Ο σύντροφος που έχει αριθμό πεπρωμένου 6, θέλει διαρκώς κανακέματα, φροντίδα και επιβεβαίωση και νιώθει ανασφάλεια στο πλευρό του συντρόφου του, που έχει αριθμό πεπρωμένου 1 και έχει ανάγκη για ανεξαρτησία! Για να καταφέρει να διατηρηθεί αυτή η σχέση, θα πρέπει να γίνουν αρκετοί συμβιβασμοί από το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6 και να δεχτεί ότι η σχέση αυτή μπορεί να προχωρήσει μόνο αν δει κάποια πράγματα πιο ανάλαφρα και δεν πιέζει με τις απαιτήσεις του το ταίρι του!

1 με 7: Στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σας, μπορεί και οι δυο σας να βγάλετε το γρήγορο συμπέρασμα ότι δεν ταιριάζετε. Αν και είστε αρκετά διαφορετικοί (ο αριθμός πεπρωμένου 1 είναι άνθρωπος εξωστρεφής, ενώ ο αριθμός πεπρωμένου 7 είναι εσωστρεφής) η πορεία έχει να σας δείξει ότι μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά, αφού η σχέση αυτή έχει να δώσει αρκετά και στους δύο! Ο συνδυασμός σας φανερώνει ότι μπορείτε να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε μέσα από τη σχέση αυτή! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 7 χαρίζει έμπνευση στο σύντροφό του, ενώ ο σύντροφος που έχει αριθμό πεπρωμένου 1 έχει την ικανότητα να βγάζει συχνά το 7 από το «καβούκι» του, παροτρύνοντάς το να θέτει σε εφαρμογή νέες ιδέες. Η διαφορά τους είναι ότι το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 1 συχνά το απασχολούν ζητήματα που δεν αφορούν τη σχέση, ενώ το 7 συχνά βυθίζεται στις σκέψεις και στην μοναχικότητά του. Αν καταφέρετε να μην παίρνετε τόσο προσωπικά τα προβληματάκια που προκύπτουν, τότε μπορείτε να βρείτε τη «χρυσή τομή» που θα στηρίξει τη σχέση σας!

1 με 8: Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εσείς οι δύο ταιριάζετε πολύ περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, παρά στον αισθηματικό ! Ανάμεσά σας λείπει ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα και προσπαθείτε και οι δύο βάση της λογικής, να κατευθύνεται τα συναισθήματα αλλά και τις αποφάσεις σας. Δεν αφήνετε να εκδηλωθούν με αυθόρμητο τρόπο τα συναισθήματα σας, γι αυτό και είναι αρκετά δύσκολο να νιώσετε σε αυτή τη σχέση τη συναισθηματική ασφάλεια! Οι απαιτήσεις που έχετε και οι δύο από αυτή τη σχέση είναι μεγάλες και πάντα ζητάτε κάτι παραπάνω από αυτό που έχει και μπορεί να δώσει ο ένας στον άλλον. Με τον διάλογο και την καλή επικοινωνία, μπορείτε να εξαλείψετε τις μεταξύ σας διαφορές. Ωστόσο οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι σε περίπτωση χωρισμού, εσείς οι δύο θα είστε πραγματικά εχθροί!

1 με 9: Όλα μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά μεταξύ σας, αρκεί το άτομο που έχει τον αριθμό πεπρωμένου 1 να βρίσκεται στο επίκεντρο και να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στη σχέση! Σαφώς στη σχέση αυτή πρέπει να γίνουν αρκετοί συμβιβασμοί και υποχωρήσεις από την πλευρά του ατόμου που έχει αριθμό πεπρωμένου 9, ωστόσο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετικά εύκολα, αφού ο εγωισμός δεν είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του! Υπάρχουν στιγμές που το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 9 θα αισθανθεί ότι το ταίρι του δεν έχει ευαισθησίες, ότι κοιτάζει μόνο τον εαυτό του και ότι δεν έχει συναισθήματα. Στην πραγματικότητα όμως ο σύντροφος με αριθμό πεπρωμένου 1, δείχνει μεγάλο θαυμασμό για την ευαίσθητη φύση του συντρόφου του, απλά δεν είναι στη φύση του να εκδηλώνει τα συναισθήματά του με τρυφερότητα!

2 με 2: Είσαστε και οι δύο άνθρωποι που απεχθάνεστε τη μοναξιά και η επιθυμία σας είναι να έχετε μία όμορφη σχέση, που θα σας συμπληρώνει! Υπάρχει μεγάλη ταύτιση και κατανόηση ανάμεσά σας, που δημιουργεί ένα πολύ τρυφερό και μονιασμένο κλίμα στη σχέση σας! Ακόμα και τα προβληματάκια που προκύπτουν μεταξύ σας μπορείτε να τα ξεπερνάτε εύκολα και γρήγορα, με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με καλό διάλογο. Κατά την διάρκεια της σχέσης σας συχνά θα νιώσετε πως εσείς οι δύο είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ότι το ταίρι σας είναι η αδελφή ψυχή σας ή ακόμα και ότι μοιάζετε πολύ σε κάποια πράγματα. Σε περίπτωση που η σχέση αυτή πάψει να καλύπτει συναισθηματικά τον έναν από τους δύο (ή και τους δύο), κανείς από τους δύο δεν έχει την δύναμη να βάλει ένα τέλος, με αποτέλεσμα να μένετε «εγκλωβισμένοι» σε έναν δεσμό, που δεν καλύπτει αρκετά και τους δύο!

2 με 3: Στη σχέση σας υπάρχει πολύ καλή χημεία αλλά και αρκετό χιούμορ, που σας βοηθά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου και να ανανεώνεστε όταν περνάτε χρόνο μαζί! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 3 κάνει τα πάντα, προκειμένου το ταίρι του να έχει κέφι και το βοηθά να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό του κύκλο. Ο ερωτικός σύντροφος με αριθμό πεπρωμένου 2, θα δώσει την πλήρη αφοσίωσή και εμπιστοσύνη στο ταίρι του και θα φροντίζει να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στη σχέση. Το μοναδικό σημείο που μπορεί να «κλονίσει» τη σχέση αυτή είναι η απιστία, εφόσον το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 3 δεν έχει ήδη αρκετές ερωτικές εμπειρίες.

2 με 4: Από τα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας, αμέσως νιώσατε σαν να γνωρίζεστε από χρόνια και υπήρξε γρήγορα εξοικείωση και άνεση ανάμεσά σας. Η σχέση σας στηρίζεται στην σταθερότητα, γιατί και οι δύο θέλετε κάτι μόνιμο στη ζωή σας. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 4 θέλει να δημιουργεί πάντα τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σας, που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και γιατί όχι και σε ένα κοινό μέλλον. Μπορεί τα συναισθήματά του να μην τα εκδηλώνει με τα λόγια, θα φροντίζει όμως να θέτει στόχους για να υπάρξει μέλλον στον δεσμό. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο «φύλακας άγγελος» του συντρόφου του, αφού είναι πάντα στο πλάι του για να του δίνει την αγάπη του, αλλά και να τον βοηθά να «ξεγλιστρά» από τα προβλήματα!

2 με 5: Στη σχέση αυτή δημιουργούνται αρκετά κενά, που δεν σας αφήνουν να ευχαριστηθείτε και να νιώσετε πληρότητα μέσα στη σχέση! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, θέλει μία μόνιμη σχέση που θα καταλήξει σε μία όμορφη οικογένεια, σε αντίθεση με το σύντροφό του με αριθμό πεπρωμένου 5 που επιθυμεί ελευθερία, διασκέδαση και πολύ έρωτα! Στο ξεκίνημα της σχέσης θα υπάρξει πολύ καλή χημεία και δεν θα καταφέρετε να αντισταθείτε στην έντονη ερωτική έλξη που θα νιώσετε. Στην πορεία όμως και οι δύο θα αντιληφθείτε ότι η σχέση αυτή, σας στερεί τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχετε για τη ζωή.

2 με 6: Η σχέση σας μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά, γιατί η βαθύτερη επιθυμία και των δύο είναι να έχετε κάτι σταθερό στη ζωή σας, που θα έχει γερές βάσεις για ένα κοινό μέλλον! Άνετα λοιπόν μπορεί αρκετά γρήγορα να βρεθείτε παντρεμένοι με παιδάκια, γιατί είναι το όνειρο της ζωής σας. Ωστόσο οφείλουμε να σας προετοιμάσουμε ότι παρόλο που τα όνειρά σας είναι κοινά, έχετε διαφορετικές ανάγκες ο ένας από τον άλλον. Το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 6, βάζει πάντα σε προτεραιότητα την οικογένεια έναντι της αγάπης, γι αυτό και επηρεάζεται πολύ από την γνώμη των κοντινών του προσώπων. Το ερωτικό ταίρι που έχει αριθμό πεπρωμένου 2 μπορεί να νιώσει κατά την διάρκεια της σχέσης ότι είναι παραμελημένο ή ακόμα και αδικημένο, γιατί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που τόσο προσδοκά, δεν θα είναι και τόσο έντονα στη σχέση!

2 με 7: Το ζευγάρι που έχει αριθμούς πεπρωμένου 2 με 7, έχει αρκετές δυσκολίες για να μπορέσει να διατηρήσει μία μακρόχρονη ευτυχισμένη σχέση, ωστόσο ακόμα και τα αδύνατα γίνονται πολλές φορές δυνατά ! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, έχει ανάγκη από αγάπη και συντροφικότητα και θέλει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο ταίρι του και να μοιράζεται όμορφες στιγμές μαζί του! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 7, θέλει το χώρο του και το χρόνο του για κάποια πράγματα και επιθυμεί να έχει και στιγμές μοναξιάς, δεν είναι τόσο εκδηλωτικό και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε αρκετά εσωστρεφή. Αν μπορέσουν να κατανοήσουν την διαφορετικότητά τους και κάνουν αρκετά βήματα συμβιβασμού, τότε θα καταφέρουν να βρουν μία μέση λύση, αλλιώς η σχέση έχει περιορισμένη διάρκεια.

2 με 8: Ο συνδυασμός σας είναι απόλυτα συμβατός για την δημιουργία μίας σχέσης, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας. Από τα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας και οι δύο μπορείτε να κατανοήσετε ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος σας στην σχέση αυτή. Το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 8, έχει πολλές φιλοδοξίες και οράματα για τη ζωή του και μέσα από αυτή τη σχέση θα κάνει όνειρα και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να τα κατακτήσει. Από την άλλη πλευρά το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, έχει να δώσει στο ταίρι του πολλή συναίσθημα, φροντίδα και τρυφερότητα και θα λειτουργεί πάντα υποστηρικτικά στο πλάι του. Το μοναδικό αρνητικό στοιχείο της σχέσης είναι ότι το άτομο που έχει προσωπικό αριθμό 8, βάζει πάντα ως προτεραιότητα τις πρακτικές του ανάγκες, σε αντίθεση με το ταίρι του.

2 με 9:Στην σχέση αυτή πραγματικά ταιριάζει η φράση «Στην βράση κολλάει το σίδερο»! Εσείς οι δύο ή θα ταιριάξετε από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας και θα προχωρήσετε γρήγορα σε μία σχέση με εξέλιξη και προοπτικές, ή δεν θα μπείτε καν στη διαδικασία της προσπάθειας, ακόμα και αν υπάρχουν συναισθήματα. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 2, ζητά διαρκώς την συναισθηματική επιβεβαίωση, τη φροντίδα και τη συντροφικότητα και δυστυχώς θα του δημιουργούνται διαρκώς ζήλιες και ανασφάλειες, γιατί το ταίρι του δεν θα του διαθέτει την αποκλειστικότητα. Για να μπορέσει η σχέση σας να αντέξει στο χρόνο, θα πρέπει το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 9 να κατανοήσει ότι ο σύντροφός του δεν αντέχει τη μοναξιά και το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 2 πρέπει να προσπαθήσει να μην «πνίγει» με τα συναισθήματά του το ταίρι του.

3 με 3: Έρωτας με την πρώτη ματιά και ένα πάθος δίχως όρια, που σίγουρα θα απολαύσετε και οι δύο ! Νιώθετε υπέροχα όταν είστε μαζί και μπορείτε να χαρείτε μία σχέση με έντονο ερωτισμό και απίστευτη χημεία! Είστε και οι δύο άνθρωποι της δημιουργίας, της διασκέδασης και της κοινωνικής ζωής και ενθουσιάζεστε με τις απλές χαρές της καθημερινότητας. Το πρόβλημα μεταξύ σας δημιουργείται, όταν πάρετε την απόφαση να δείτε την σχέση σας πιο σοβαρά και αποφασίσετε να συζήσετε ή να παντρευτείτε. Κανείς από τους δύο δεν έχει μάθει να βάζει όρια και δυστυχώς η ζωή και η καθημερινότητά δεν είναι μόνο χαρές, έχει και προκλήσεις, σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, εύκολα μπορεί ο ενθουσιασμός σας να «ξεφουσκώσει»!

3 με 4: Αν η γνωριμία αυτού του συνδυασμού εξελιχθεί σε μία σχέση – και λέμε αν γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργηθεί εξ αρχής η έλξη – τότε σίγουρα αυτός ο δεσμός έχει να δώσει σημαντικά μαθήματα και για τους δύο! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 3, θα βοηθήσει το ταίρι του να γίνει πιο αυθόρμητο και εξωστρεφή και θα το βοηθήσει να διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο. Από την άλλη πλευρά το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 4, θα στηρίξει το σύντροφό του στις επιλογές του και θα προσπαθήσει να τον μάθει να είναι πιο υπεύθυνος και συγκροτημένος στη ζωή του! Αν το ζευγάρι αυτό καταφέρει και βρει τις ισορροπίες του, τότε μαζί μπορούν να περάσουν πολύ καλά!

3 με 5: Ο ερωτικός συνδυασμός του 3 με το 5 είναι ο ιδανικός για μία σχέση που θα στηρίζεται στην διασκέδαση, τον έρωτα, τη χαρά και την ανεμελιά. Από την αρχή της σχέσης σας υπάρχει έντονη έλξη και χαίρεστε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Μέσα από αυτή τη σχέση μπορείτε να απολαύσετε την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις κοινωνικές επαφές και φυσικά τον έρωτα, χωρίς να βαρεθείτε ούτε στιγμή. Ωστόσο επειδή όλες οι σχέσεις έχουν κάποιες στιγμές και τις ρήξεις τους, είναι φανερό ότι κανείς από τους δύο συντρόφους δεν έχει διάθεση για προβλήματα ή για προσπάθεια στην επίλυση δυσάρεστων καταστάσεων που μπορεί να προκύπτουν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες στιγμές απόσταση ανάμεσά τους.

3 με 6: Η σχέση που προκύπτει ανάμεσά σας, έχει όλες τις προοπτικές να είναι σταθερή, ήρεμη και ευτυχισμένη! Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας νιώθετε και οι δύο μία άνεση και ζεστασιά όταν βρίσκεστε μαζί και αυτό σας βοηθά να ανοιχτείτε ακόμα περισσότερο στη σχέση σας. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 3, χαρίζει στη σχέση νότα ενθουσιασμού και είναι πάντα σε ετοιμότητα με προτάσεις και ιδέες, για να διατηρείται η σχέση ζωντανή. Από την άλλη πλευρά το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6, βοηθά με τις προσπάθειές του τη σχέση να είναι σταθερή, ενθαρρύνει το ταίρι του και είναι πάντα στο πλάι του! Η ερωτική σας χημεία είναι δυνατή και έχει διάρκεια στο χρόνο. Η ζήλια που μπορεί να εκδηλώνει το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6 απέναντι στο ταίρι του, μπορεί κάποιες στιγμές να κουράσει!

3 με 7: Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρετε να διατηρήσετε μία σταθερή και μακρόχρονη ερωτική σχέση, γιατί είστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 3 θέλει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, να διασκεδάζει, να γνωρίζει νέο κόσμο, να φλερτάρει και να απολαμβάνει την κοινωνική ζωή, την δράση και την περιπέτεια. Από την άλλη πλευρά το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 7, θέλει να απολαμβάνει πιο ήρεμες αλλά και μοναχικές στιγμές και δεν ανοίγεται εύκολα σε οτιδήποτε καινούριο. Έτσι λοιπόν, από τα αρχικά στάδια της σχέσης θα αντιληφθείτε ότι οι ανάγκες σας είναι αρκετά διαφορετικές και ο έρωτάς σας, δύσκολα μπορεί να έχει διάρκεια. Μόνο με τον διάλογο και τις υποχωρήσεις θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στις ανάγκες σας.

3 με 8: Στην περίπτωσή σας ισχύει πως «τα ετερώνυμα έλκονται»! Οι ανάγκες σας από μία σχέση μπορεί να είναι διαφορετικές, όμως πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 8, θέτει στόχους και έχει φιλοδοξίες και θα βοηθήσει το ταίρι του να αντιμετωπίζει πιο σοβαρά κάποια ζητήματα. Από την άλλη πλευρά, το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 3 θα βοηθά το ταίρι του να χαλαρώνει και θα το παρασύρει να είναι περισσότερο ανέμελο και αυθόρμητο! Σίγουρα μπορείτε να είστε αρκετά ωφελημένοι και οι δύο από τη σχέση σας, η οποία μπορεί να σταθεί μοναδική εμπειρία και για τους δύο!

3 με 9: Η σχέση σας είναι γεμάτη από ενθουσιασμό, ρομαντισμό, αλλά και πολύ περιπέτεια! Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά εσείς οι δύο! Σας αρέσει να είστε και οι δύο μέσα στα πράγματα, να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να αποκτάτε νέες γνώσεις και εμπειρίες. Από το ξεκίνημα της σχέσης θα είναι αντιληπτό ότι το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 9, θα πάρει το ρόλο του δασκάλου και θα προσπαθεί να καθοδηγεί το ταίρι του που έχει αριθμό πεπρωμένου 3. Αν η σχέση αυτή αρχίζει και «σοβαρεύει» και πάρετε τελικά την απόφαση να νοικοκυρευτείτε, μην ξεχνάτε πως η ζωή δεν είναι μόνο ρομαντικές περιπέτειες, αλλά έχει και υποχρεώσεις που πρέπει να ακολουθείτε!

4 με 4: Αν αναζητούσες μία σχέση για να νοικοκυρευτείς και να κάνεις οικογένεια, τότε οι προοπτικές υπάρχουν αφού και οι δύο έχετε αριθμό πεπρωμένου 4. Η σχέση σας βασίζεται στην σταθερότητα και στην ασφάλεια, μοιράζεστε τους ίδιους στόχους και κάνετε τα ίδια όνειρα για τη ζωή. Μαζί θα προγραμματίζετε το κοινό σας μέλλον και θα φροντίζετε η σχέση σας να εξελίσσεται! Το σημείο που πρέπει και οι δύο να προσέξετε είναι ότι πολλές φορές μπορεί να χάνετε την ανάλαφρη, ρομαντική διάθεσή σας, γιατί οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σας αντλούν όλο το ενδιαφέρον σας! Βρείτε περισσότερο χρόνο για τη σχέση και απολαύστε όσο μπορείτε ο ένας την παρέα του άλλου !

4 με 5: Μία σχέση γεμάτη από προκλήσεις! Ήδη έχετε καταλάβει ότι είστε δύο άνθρωποι με διαφορετικούς ρυθμούς, που τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Οι συχνές διαφωνίες στην επικοινωνία σας γίνονται η αιτία «Ομηρικών» καβγάδων, που αργά ή γρήγορα θα σας κουράσουν. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 4, λεει πάντα ευθέως αυτό που έχει στο μυαλό του, χωρίς να σκεφτεί ότι κάποια από τα λόγια του θα πιέσουν το ταίρι του. Παράλληλα δεν του αρέσουν οι αλλαγές και τα ρίσκα και αυτή είναι η αιτία να βαριέται το ταίρι του! Από την άλλη πλευρά το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 5, έχει πιο διπλωματικό χαρακτήρα και ξέρει να ελίσσεται. Δεν μπορεί να προσφέρει στο σύντροφό του την ασφάλεια και τη σταθερότητα που επιθυμεί. Για να διατηρηθεί η σχέση, θα χρειαστεί και οι δύο πλευρές να δίνουν σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και να προσπαθούν να διορθώσουν άμεσα ότι προβλήματα δημιουργούνται.

4 με 6: Η σχέση σας είναι γεμάτη από υποσχέσεις…. από το ξεκίνημά της! Τις περισσότερες από αυτές θα καταφέρετε να τις κάνετε πραγματικότητα, γιατί κρατάτε και οι δύο το λόγο σας. Είσαστε και οι δύο, άνθρωποι συντηρητικοί, παραδοσιακοί, που δεν σας αρέσουν οι εφήμερες ερωτικές σχέσεις, γι αυτό και πολύ γρήγορα θα πάρετε την απόφαση να δείτε αυτή τη σχέση πιο σοβαρά. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6, θα προσπαθήσει εξ αρχής να γίνει ο «αρχηγός» της σχέσης, να παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες και θα προσφέρει στο ταίρι του ασφάλεια και σταθερότητα. Το μοναδικό «επικίνδυνο» στοιχείο στη σχέση σας είναι ότι κανείς από τους δύο, δεν θέλει να κάνει συμβιβασμούς. Όταν προκύπτουν προβλήματα λοιπόν, θα πρέπει και οι δυο σας να διατηρείτε υποχωρητική στάση.

4 με 7: Είσαστε το ζευγάρι που θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε, ασφάλεια και σιγουριά ο ένας με τον άλλον! Η αφοσίωση, η κατανόηση αλλά και το πάθος, θα κάνουν τη σχέση σας πολύ δυνατή! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 4, θα προσπαθήσει από την αρχή να βάλει γερά θεμέλια στη σχέση, αντιμετωπίζοντας με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο όλα τα ζητήματα που προκύπτουν. Από την άλλη πλευρά το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 7, θα βοηθήσει το ταίρι του να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Ο ερωτικός συνδυασμός σας λοιπόν είναι ιδανικός, για να έχετε μία ενδιαφέρουσα σχέση, γεμάτη προοπτικές και εξέλιξη!

4 με 8: Στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σας, το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 4, μπορεί να είναι αρκετά διστακτικό και επιφυλακτικό απέναντι στο ταίρι του και δεν θα αφήσει εύκολα τα συναισθήματά του να εκδηλωθούν. Παρόλα αυτά το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 8 – αν έχει πραγματικά αισθήματα – θα καταφέρει εύκολα να «ξεκλειδώσει» την καρδιά του συντρόφου του, γιατί του αρέσουν τα δύσκολα, αλλά και να κατακτά στόχους! Η σχέση σας μπορεί να έχει διάρκεια, αρκεί να μπορέσετε να διαθέσετε χρόνο, διάθεση και υπομονή!

4 με 9: Αν την περίοδο που ξεκινά η σχέση ή η γνωριμία σας αυτό που επιθυμείτε είναι μόνο να έχετε μία σχέση για να περνάτε καλά και σας αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα, τότε σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε τη σχέση αυτή, όμως δεν θα έχετε και από τις δύο πλευρές την επιθυμία να την προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 4, αναζητά κάτι σταθερό και ουσιαστικό στη ζωή του, ψάχνει να βρει το λιμάνι που θα αράξει και οι ερωτικές περιπέτειες που είναι με ημερομηνία λήξης… δεν του λένε και πολλά! Στο πλευρό του ατόμου με αριθμό πεπρωμένου 9, θα αισθάνεται πάντα την αβεβαιότητα και δεν θα μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά ή να προσδοκά κάτι μόνιμο. Από την άλλη πλευρά, το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 9, θα θεωρεί το ταίρι του αρκετά στενόμυαλο και συντηρητικό!

5 με 5: Η σχέση σας στηρίζεται την ελευθερία, στην περιπέτεια, αλλά και στον ερωτισμό που πυρπολεί με πάθος τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Είσαστε δύο άνθρωποι που σας αρέσει να γεύεστε νέες εμπειρίες, ανανεώνεστε από τις προκλήσεις και τις αλλαγές και απεχθάνεστε τη ρουτίνα. Το σημαντικότερο στοιχείο της σχέσης σας – που σας βοηθά να την διατηρήσετε στο χρόνο – είναι ότι αποδέχεστε απόλυτα ο ένας τον άλλον και σας βρίσκει και εναρμονίζεστε πλήρως με το ρυθμό και τη ροή της σχέσης. Μία και μόνο ματιά είναι αρκετή για να κατανοήσει ο ένας τα συναισθήματα και τις σκέψεις του άλλου. Καβγαδάκια και διαφωνίες μπορεί να προκύπτουν, όμως δεν θέλετε να πικραίνει ο ένας τον άλλον, γι αυτό και πολύ γρήγορα όλα ξεπερνιούνται !

5 με 6: Συμβιβασμός, υποχωρήσεις αλλά και καταπίεση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της σχέσης που προκύπτει από δύο ανθρώπους, που έχουν αριθμό πεπρωμένου 5 και 6. Το άτομο με τον αριθμό πεπρωμένου 5, θέλει να έχει το χώρο του και το χρόνο του, λειτουργεί ελεύθερα και ανεξάρτητα και δεν αντέχει τις πολύ στενές δεσμεύσεις που του επιβάλει του ταίρι του με αριθμό πεπρωμένου 6. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως τίποτα στον έρωτα δεν είναι ανέφικτο, έτσι λοιπόν αν μπορέσουν οι επιθυμίες σας να βρεθούν κάπου στη μέση και αποφύγετε τους καβγάδες, τότε θα καταφέρετε να τα πάτε καλά!

5 με 7:Η αριθμολογία είναι με το μέρος της σχέσης σας! Παρόλο που φαινομενικά είστε δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί, ταιριάζετε πολύ μεταξύ σας, γιατί πολύ απλά η σχέση σας στηρίζεται στην ελευθερία! Το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 7, έχει ανάγκη από στιγμές απομόνωσης, σκέψης και μοναχικότητας, γι αυτό και αρκετές στιγμές επιθυμεί χρόνο μόνο για τον εαυτό του. Από την άλλη πλευρά το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου, θέλει να μπορεί να απολαμβάνει την ελευθερία, να βγαίνει με φίλους και να νιώθει ότι δεν πιέζεται από κανέναν και από τίποτα! Τα πάντα γίνονται αποδεκτά στη σχέση σας και σας φαίνεται πολύ φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας. Στην πορεία της σχέσης σας, θα αντιληφθείτε ότι εσείς οι δύο έχετε πολλές κοινές απόψεις για τη ζωή και θα μοιραστείτε και πολλά κοινά ενδιαφέροντα!

5 με 8: Η σχέση σας είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά και διαφορές! Από την μία πλευρά δεν επιθυμεί κάνεις από τους δύο να υπακούσει σε κανόνες μέσα σε μία ερωτική σχέση και από την άλλη, προσπαθείτε να επιβάλλεται ο ένας τα θέλω του στον άλλον. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 8, προσπαθεί να πάρει τα ηνία της σχέσης και λειτουργεί αρκετά απαιτητικά και απόλυτα απέναντι στο ταίρι του, που λειτουργεί εντελώς αντιδραστικά και απομακρύνεται! Το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 5, θα προσπαθήσει να επιβάλει στο ταίρι του να ακολουθήσει τους ρυθμούς του, πολύ γρήγορα όμως θα καταλάβει ότι αυτό είναι ανέφικτο!

5 με 9: Η έλξη είναι αμοιβαία και σχεδόν κεραυνοβόλα, για εσάς που έχετε αριθμό πεπρωμένου 5 και 9. Ο μαγνητισμός είναι μοναδικός και κανείς από τους δυο σας δεν μπορεί να αντισταθεί στον άλλον, γι αυτό και πολύ γρήγορα μπορούν να ξεπερνιούνται και οι μεταξύ σας διαφωνίες. Η σχέση σας δεν θα είναι συνηθισμένη και από την αρχή θα είναι μία πρόκληση για εσάς, να γνωρίσετε το ταίρι σας και να προσαρμοστείτε μαζί του. Η ευαισθησία του ατόμου με αριθμό πεπρωμένου 9, σε συνδυασμό με το προοδευτικό μυαλό του ατόμου με αριθμό πεπρωμένου 5, θα σας βοηθήσουν να έχετε μία σταθερή και ουσιαστική δέσμευση που θα ικανοποιεί και τους δύο !

6 με 6: Η σχέση σας εξελίσσεται σε αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς! Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος και η επιθυμία για εξέλιξη, γάμο και μακρόχρονη συντροφικότητα, είναι η προτεραιότητα και των δύο. Παράλληλα ταιριάζετε πολύ και επαγγελματικά και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδυάσετε άριστα τον έρωτα και την καριέρα! Η πρόκληση στη σχέση σας είναι ποιος από τους δύο θα έχει τον πρώτο λόγο. Και οι δύο έχετε την επιθυμία να πρωτοστατείτε και να κατευθύνετε, ωστόσο μέσα από τη σχέση σας, θα σας προκύψουν νέες ανάγκες και επιθυμίες, τις οποίες θα μπορεί να καλύψει το ταίρι σας στο 100%.

6 με 7: Οι απόψεις σας για την ζωή αλλά και για τον έρωτα, είναι εντελώς διαφορετικές! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6, θέλει μία μόνιμη σταθερή σχέση, που θα έχει κατάληξη τον γάμο και την οικογένεια. Δυστυχώς πολύ γρήγορα θα νιώσει ανασφάλεια στο πλευρό του συντρόφου του με αριθμό πεπρωμένου 7, γιατί θα διατηρεί μυστικά από αυτόν και θα κρατά αποστάσεις. Ωστόσο η σεξουαλική χημεία είναι αρκετά δυνατή, γι αυτό και για ένα διάστημα θα νιώσετε πως «μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε». Για να καταφέρετε όμως να έχετε έναν αρμονικό δεσμό που θα έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει και οι δυο σας να κάνετε πολλές θυσίες!

6 με 8: Η σχέση σας ξεκινά και συνεχίζεται με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ θετικές διαθέσεις! Είσαστε και οι δύο άνθρωποι ειλικρινείς, λετε ευθέως αυτό που επιθυμείτε και είστε αρκετά προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Τα κοινά σας ενδιαφέροντα αλλά και η κοινωνική σας ζωή, σας δένουν ακόμα περισσότερο και σας κάνουν να διασκεδάζετε και να περνάτε όμορφα! Το πρόβλημα μεταξύ σας είναι ότι το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6, αρκετές στιγμές θα ανταγωνίζεται το ταίρι του και θα παίρνει πολύ στα σοβαρά τις διαφωνίες που θα προκύπτουν. Από την άλλη πλευρά το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 8, θα απογοητεύεται από τις απαιτήσεις που θα έχει ο σύντροφός του και θα αισθάνεται συχνά ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να είναι μαζί !

6 με 9: Εσείς οι δύο πραγματικά ταιριάζετε πολύ! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 6, θα γοητευτεί από την αρχή με το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 9 και δεν θα πάψει ούτε στιγμή να το διεκδικεί και να προσπαθεί να το κρατήσει στη ζωή του. Θα βοηθήσει το ταίρι του να μπει σε ένα πρόγραμμα, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντάς το συνεχώς! Εκτός από τα ερωτικά συναισθήματα που σας δένουν, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, που δύσκολα μπορούν να υπάρξουν ανατροπές ή προβλήματα που θα διαταράξουν τη σχέση σας!

7 με 7: Στη σχέση σας ισχύει πως «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του»! Δεν θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον άλλον σύντροφο με τον οποίο θα ταιριάζατε καλύτερα, γιατί πράγματι εσείς οι δύο μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα από τον καθένα, τις επιθυμίες σας αλλά και τις ιδιαιτερότητές σας. Μέσα από τη σχέση σας αισθάνεστε πολύ όμορφα, γιατί λειτουργείτε ελεύθερα, είστε ο εαυτός σας και νιώθετε ότι έχετε την πλήρη αποδοχή ο ένας από τον άλλον. Περνάτε ατελείωτες ώρες κουβεντιάζοντας, ανταλλάσσοντας απόψεις και βρίσκοντας έναν νέο τρόπο προσέγγισης σε κάποια ζητήματα. Έχετε μοναδική ταύτιση και η αγάπη σας είναι πραγματικά ανιδιοτελής και αγνή!

7 με 8: Η ερωτική έλξη είναι έντονη και μπορούμε να πούμε ότι στις «ιδιαίτερες» προσωπικές σας στιγμές ταιριάζετε πολύ και απογειώνεστε ερωτικά! Ωστόσο η πορεία της σχέσης είναι φανερό ότι θα σας δημιουργήσει συναισθηματικά κενά, αβεβαιότητα αλλά και ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσά σας. Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 8, θα θελήσει να επιβληθεί στο ταίρι του και να έχει τον πλήρη έλεγχο σε όλα. Με την συμπεριφορά του θα πιέσει το σύντροφό του, ο οποίος θέλει να είναι αυτόνομος, διατηρώντας κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό του! Η μόνιμη δέσμευση δεν είναι ανέφικτη, αρκεί να μην παρασύρεστε σε άσκοπους καβγάδες, που το μόνο που θα καταφέρνουν είναι να σας απομακρύνουν.

7 με 9: Όταν είστε μαζί απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και δεν χορταίνετε ο ένας τον άλλον! Το άτομο που έχει αριθμό πεπρωμένου 7, καταφέρνει να συγκινεί το ταίρι του και το βοηθά να δει κάποια πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Από την άλλη πλευρά, το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 9 βοηθά το ταίρι του, το στηρίζει στις επιλογές του και το κάνει να αισθάνεται ότι στο πλάι του προοδεύει και γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Στη σχέση σας επικρατεί η αρμονία και η γαλήνη, που είναι δύο σημαντικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα συναισθήματά σας στο χρόνο!

8 με 8: Η σχέση σας τα έχει όλα: πάθος, ρομαντισμό και πολύ συναίσθημα! Ο ερωτικός συνδυασμός σας είναι πραγματικός «δυναμίτης»! Αρκετές στιγμές βρίσκεται αφορμές για να ξεγλιστράτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να περνάτε χρόνο μαζί. Δεν μπορείτε στιγμή ο ένας χωρίς τον άλλον, γι αυτό και εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας με τρόπο υπερβολικό! Το αρνητικό στοιχείο της σχέσης σας, είναι ότι και οι δύο έχετε την τάση να μην δίνεται τόσο σημασία στα λόγια που ανταλλάσσετε, τα αντιμετωπίζετε επιφανειακά και αυτό πολλές φορές μπορεί να γίνεται η αιτία των καβγάδων σας.

8 με 9: Η σχέση σας είναι σκέτη πρόκληση και συχνά θα νιώσετε ότι βγαίνετε έξω από τα ρούχα σας, γιατί είναι σαν να μην μιλάτε την ίδια γλώσσα!.. Με λίγα λόγια δεν μπορείτε εσείς οι δύο να συνεννοηθείτε! Οι στόχοι σας για τη ζωή είναι εντελώς διαφορετικοί και τις περισσότερες φορές σας φαίνεται ανόητος ο τρόπος που λειτουργεί το ταίρι σας. Το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 9 έχει κοινωνικές ευαισθησίες, νοιάζεται για τους γύρω του και για τον άνθρωπο που είναι ερωτευμένος μπορεί να φτάσει ως τα άκρα. Από την άλλη πλευρά το άτομο με αριθμό πεπρωμένου 8, νοιάζεται περισσότερο για την προσωπική του εξέλιξη και την οικονομική του ανεξαρτησία. Και οι δύο έχετε να πάρετε, να δώσετε και να μάθετε πολλά μέσα από τη σχέση σας, όμως η διάρκειά της είναι αμφίβολη!

9 με 9: Αυτό που πάντα ονειρευόσασταν και ζητούσατε από μία σχέση, το βρήκατε ο ένας στον άλλον. Τα συναισθήματα ανάμεσά σας είναι έντονα, υπάρχει πάθος, έλξη και στην πορεία αναπτύσσεται μία βαθιά και ουσιαστική αγάπη! Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν από τον δεσμό σας, αφού η ζήλια και η κτητικότητα θα προκαλούν συχνούς καβγάδες. Όμως ακόμα και οι μεγαλύτερες δυσκολίες φαίνεται πώς ξεπερνιούνται γρήγορα, γιατί από την αρχή της σχέσης σας έχετε κοινούς στόχους και σκοπούς, που δεν θα τους αφήσετε να πάνε στράφι! Ο έρωτάς σας είναι πηγή έμπνευσης και για τους δύο!

oroskopos.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!