Πάντα στην αρχή όταν νιώθεις ερωτευμένη και ο άλλος δεν σου έχει ξεκαθαρίσει κάτι, προσπαθείς να τον ψυχολογήσεις, από τις κινήσεις του αλλά και τα λεγόμενα του. Το θέμα όμως είναι ότι πολλές φορές βλέπεις αυτά που θα ήθελες να δεις.

Advertisement

Ποια είναι όμως τα 10 βασικότερα σημάδια ότι του αρέσεις;

Έρχεται για εσένα
Όταν τον καλείς σε εξόδους και δεν λέει ποτέ όχι, είναι ένα καλό σημάδι για να καταλάβεις το ενδιαφέρον του. Ακόμη και αν είναι party animal, δεν είναι το ίδιο. Όταν ένας άντρας ακολουθεί παντού μια κοπέλα, ε μάλλον κάτι παίζει.

Συμπεριφέρεται κάπως διαφορετικά
Παρατήρησε τις κινήσεις του, όταν βρίσκεται μόνο με τους φίλους του και σύγκρινε την συμπεριφορά του, με αυτή που έχει όταν είσαι και εσύ στην παρέα.

Αν ενδιαφέρεται για εσένα, θα δεις ότι θα είναι πιο νευρικός, ντροπαλός, συζητήσιμος και ήρεμος απ’ ότι είναι με την παρέα του. Από την άλλη μπορεί να προσπαθεί να δείξει ότι είναι cool, με το να είναι αστείος.

Κάνει πολλές ερωτήσεις
Προφανώς προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για εσένα και να συνεχίσει την κουβέντα μαζί σου. Βέβαια καταλαβαίνεις ότι οι ερωτήσεις του τύπου “από που είσαι” και “με τι ασχολείσαι” μάλλον δεν πιάνονται.

Σε αγνοεί τελείως
Κάποιοι άντρες χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο σαν άμυνα. Βλέπει το πως συμπεριφέρεσαι στους υπόλοιπους άντρες και τον τρόπο με τον οποίο τους διώχνεις, οπότε προτιμάει να το παίζει αδιάφορος και να στο πει μια και καλή.

Στην ουσία δεν έχει το θάρρος να κάνει την κίνηση και φοβάται την απόρριψη.

Ζητάει το τηλέφωνο σου
Εντάξει εδώ καταλαβαίνεις ότι σίγουρα σε συμπαθεί, αλλά αν το καλοσκεφτείς οι γυναίκες είναι αυτές που ζητάνε το τηλέφωνο πρώτες. Οι άντρες όταν το κάνουν, μάλλον δείχνουν ότι τους αρέσεις. Δες επίσης 20 tips για να γνωρίσεις τον άντρα που σου αρέσει!

Μήν χάσετε:

Σε κοιτάει στα “Μάτια”
Μη νομίζεις, ξέρει που βρίσκονται τα μάτια σου, απλά οι άντρες κοιτάζουν περισσότερο το στήθος ή και τα οπίσθια της γυναίκας που τους ελκύει.

Αυτό μπορείς πολύ εύκολα να το αντιληφθείς, γιατί όσο ντροπαλός και αν είναι και ακόμη αν δεν το κάνει επίμονα, σίγουρα το μάτι του θα πέσει εκεί έστω και φευγαλέα.

Σου χαμογελάει
Το ότι χαμογελάει γενικά δεν σημαίνει και ότι σε θέλει, αλλά αν χαμογελάει όποτε κοιτιέστε και χωρίς λόγο τότε μάλλον είναι σημάδι ότι του αρέσεις.

Είσαι σε σχέση;
Σε ρωτάει αν έχεις κάποια σχέση επειδή σε θέλει, αν δεν ενδιαφερόταν δεν θα ρωτούσε καν. Μπορεί να την κάνει και πλάγια την ερώτηση, π.χ. “Πως και μόνη; Το αγόρι σου;” ή “Μένεις μόνη ή με τον φίλο σου;”

Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει
Εντάξει δεν είναι καθόλου ελκυστικό αυτό το στιλ, του ψώνιου αλλά οκ. Πολλές φορές υπερηφανεύονται για τη δουλεία τους, για το αυτοκίνητο, για τα λεφτά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλάει μούρη, απλά προσπαθεί, με λάθος τρόπο βέβαια, να σου τραβήξει την προσοχή.

Σε ακουμπάει
Βρίσκει τον τρόπο να σε ακουμπάει ακόμη και όταν δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είτε όταν δίνει κάποιο παράδειγμα, ή ακόμη και αντί να φωνάξει το όνομα σου, προτιμάει να σε ακουμπήσει στον ώμο.

Όλα αυτά είναι 1000% σημάδια ότι του αρέσεις και μετά από αυτά δεν θα έπρεπε να έχεις καμία αμφιβολία για το πως νιώθει για εσένα.

ediva.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!