Τα περισσότερα single κορίτσια αναρωτιούνται διαρκώς που θα γνωρίσουν τον ιδανικό άντρα και πλέον μια επιστημονική έρευνα δίνει την πολυπόθητη απάντηση.

Advertisement

Ο κοινωνιολόγος Michael Rosenfeld του πανεπιστημίου Stanford συνέλεξε στοιχεία από διαδικτυακές σελίδες για ραντεβού και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο τρόπος που ένα ζευγάρι πλέον γνωρίζεται έχει αλλάξει δραστικά. Κάποτε τα ζευγάρια που είχαν μια επιτυχημένη σχέση (που μπορεί να οδηγούσε σε γάμο) γνωρίζονταν στο σχολείο, στο γραφείο ή στην εκκλησία. Πλέον… αυτά τα μέρη θεωρούνται τα χειρότερα για να γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο.

Ανακάλυψε τους 3 τρόπους που συνιστά η επιστήμη για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό:

Online: Κι όμως τα περισσότερα ζευγάρια που έχουν παντρευτεί στην Αμερική τα τελευταία χρόνια έχουν γνωριστεί σε κάποια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντας ότι στο Facebook και στο Tinder δεν δημιουργούνται μόνο επιφανειακές σχέσεις!

Μήν χάσετε:

Κοινές παρέες: Η πλειοψηφία των ζευγαριών σήμερα γνωρίζεται μέσω κοινών φίλων, αν και οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι την τελευταία εικοσαετία ο αριθμός μειώνεται αποδεικνύοντας ότι πλέον ολοένα και λιγότεροι άνθρωποι θέλουν κάποιο συνοικέσιο… έστω και μέσω των φίλων τους!

Στο μπαρ: Είναι ρομαντικό, αναπάντεχο και από ό,τι φαίνεται είναι και αποτελεσματικό, αφού πολλά ζευγάρια έχουν γνωριστεί σε μπαρ ή εστιατόρια!

Αντίθετα, δεν έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις τον ιδανικό άντρα:

Στη σχολή: Τα τελευταία 60 χρόνια, σύμφωνα με έρευνες, οι σχέσεις που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων φαίνεται να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο!

Στη δουλειά: Το 1990 ήταν ο πιο κοινός τρόπος για να γνωρίσεις τον μέλλοντα σύζυγό σου, όμως πλέον τα φλερτ στο γραφείο έχουν μειωθεί, με τους ειδικούς να συνιστούν στους singles να ψάξουν για το έτερο ήμισυ εκτός εργασιακού χώρου!

joytv.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!