Τι θα σκεφτόσουν αν μάθαινες ότι υπάρχουν συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις που με το που τις χρησιμοποιήσεις, μπορείς να κάνεις έναν άνδρα να νιώσει κάποια τόσο ισχυρά συναισθήματα που να του είναι αδύνατον να σταματήσει να σε σκέφτεται συνεχώς;

Advertisement

Είναι λογικό να σου φαίνεται τρελό, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολλές γυναίκες που πραγματικά μαγεύουν τους άνδρες με τα λόγια και τον τόνο ομιλίας τους και είναι οι ίδιες που καταφέρνουν να κάνουν έναν άνδρα να τρέχει από πίσω τους και να δίνει τα πάντα για αυτές.

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου «πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σου μυστικά, που το 99% των γυναικών θα ευχόταν να γνώριζε για να μπορέσει να δημιουργήσει μια πραγματικά όμορφη σχέση που θα τους χαρίσει την ευτυχία. Διάβασε παρακάτω με προσοχή:

Σου έχει τύχει ποτέ να πεις κάτι σε κάποιον που να πυροδότησε μία ξαφνική βαθιά συναισθηματική απάντηση;

Τα λόγια σου έχουν μαγική δύναμη και μπορούν:
να εκνευρίσουν,
να πληγώσουν,
να φέρουν έναν άνδρα κοντά
ή να τον κάνουν να απομακρυνθεί
Και φυσικά να κάνουν τον άντρα της ζωής σου να σε ερωτευτεί τόσο βαθιά και αληθινά , όπως δεν έχεις φανταστεί ποτέ.
Μπορεί να ακούγεται επιστημονική φαντασία, όμως αν το καλοσκεφτείς οι λέξεις έχουν πραγματικά μεγάλη δύναμη και αν επιλέξεις τις κατάλληλες φράσεις την κατάλληλη στιγμή, το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μαγικό.

Δες λοιπόν στη συνέχεια 3 φράσεις με «μαγικά λόγια» για να σε ερωτευτεί ένας άντρας.

Μήν χάσετε:

Πρέπει να διαβάσεις Πώς Να Παίξεις Με Το Μυαλό Ενός Άντρα: Όλα Τα Μυστικά!

1. «Νιώθω σαν να σε γνωρίζω για πάντα»
Παραθέτοντας του μάλιστα μερικά παραδείγματα από κοινές σας απόψεις και ενδιαφέροντα, τον κάνεις να πιστέψει ότι είστε αδερφές ψυχές, δένεται συναισθηματικά μαζί σου και αισθάνεται ότι βρήκε αυτό που πάντα έψαχνε για να ταιριάξει. Αν μάλιστα το πεις σε στιγμή που παρατηρείτε (άλλη μία) ομοιότητα σας και σου απαντήσει «κι εγώ», τότε τα «μαγικά λόγια» έπιασαν και με το παραπάνω! Διάβασε: Πώς θα τον κάνω να με θέλει τρελά.

2. «Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο αν θες να με κερδίσεις»
Πάντα με παιχνιδιάρικό τόνο, αυτή είναι η πρόκληση-παγίδα στην οποία κάθε άντρας θα πέσει. Αν τον κάνεις να το δει σαν «παιχνίδι κατάκτησης» σου θα του κινήσεις το ενδιαφέρον. Θα τον κάνεις να προσπαθήσει πραγματικά να σου αποδείξει ότι αξίζει την προσοχή σου! Δημιουργώντας μία δυναμική ώθησης και έλξης, του δείχνεις το ενδιαφέρον σου, ενώ ταυτόχρονα του λες έμμεσα ότι θα πρέπει να κάνει ουσιαστική προσπάθεια γιατί είσαι γυναίκα μεγάλης αξίας. Με αυτόν τρόπο θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου.

3. «Έχεις πάντα την υποστήριξη μου σε ότι αποφασίσεις να κάνεις»
Ειδικά όταν αυτή σου η φράση ακολουθεί μία στιγμή μεγάλης και πολύ δύσκολης απόφασης που πρέπει να πάρει ο συγκεκριμένος άντρας, το γεγονός ότι έχει την πλήρη υποστήριξη σου σε αυτό ότι κι αν συμβεί, είναι ιδιαίτερα ανακουφιστικό. Δείχνοντας του ότι είσαι διατεθειμένη να κάνεις πίσω τα δικά σου θέλω ή να ξεβολευτείς, προκειμένου να τον βοηθήσεις σε ότι (πραγματικά σοβαρό!) χρειαστεί (είπαμε δε θα γίνουμε και χαλάκι) θα αποτελέσει μία εξαιρετικά συναισθηματική στιγμή για αυτόν.

Ωραία. Είσαι έτοιμη τώρα να μάθεις μια πραγματικά πανίσχυρη τεχνική την οποία αν χρησιμοποιήσεις σωστά μπορείς να δημιουργήσεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει άμεσα τα συναισθήματα της έλξης, του έρωτα και της εμπιστοσύνης; Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα μοτίβα:

Τα μοτίβα (patterns όπως είναι η κανονική ονομασία στο NLP) δεν είναι τίποτε άλλο από περιγραφές συναισθημάτων, εμπειριών και διαδικασιών σκέψης τα οποία προτρέπουν τους συνομιλητές σου να νιώσουν αυτό που τους περιγράφεις ( χωρίς να το καταλάβουν καν) .

Πριν απ’όλα είναι σημαντικό να αρχίσεις να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για το πως λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Για παράδειγμα, δεν είναι αλήθεια πως αυτήν την στιγμή σκέφτεσαι έναν ροζ ελέφαντα;

Ασφαλώς και είναι! Γιατί προκειμένου ο εγκέφαλός σου να καταλάβει την ερώτηση, δημιούργησε στην φαντασία σου την εικόνα ενός ροζ ελέφαντα αμέσως μόλις διάβασες τη φράση.

Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα του πως μπορείς, πιάνοντας και καθοδηγώντας την φαντασία κάποιου, να τον κάνεις να σκεφτεί αυτό που θες εσύ. Τίποτα διαφορετικό δηλαδή απ’ότι κάνουμε διαρκώς ο ένας στον άλλο, μόνο που εδώ μαθαίνεις πως να το κάνεις συνειδητά.

Ωραία. Τώρα, ΣΤΑΜΑΤΑ να σκέφτεσαι τον ροζ ελέφαντα….

Χμμ… ακόμα εκεί είναι ε; Πως να ξεχάσεις κάτι απ’την στιγμή που ξέρεις τι είναι; Ο μόνος τρόπος για να ξεφορτωθείς τον ροζ ελέφαντα, είναι να τον αντικαταστήσεις με μια άλλη σκέψη.

Τα μοτίβα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως τα μοτίβα σύνδεσης ή τα μοτίβα διέγερσης. Σε όλες τις περιπτώσεις λειτουργούν σαν επιταχυντές (accelerators) για το αίσθημα που θέλεις να νιώσει ο συνομιλητής σου.

Έχε πάντα υπόψη σου πως δεν μπορείς να παρουσιάσεις ένα μοτίβο έτσι απλά, γιατί θα ακουστεί περίεργο. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις λίγο ανάλαφρη και χαλαρή συζήτηση με κάποιον και να πιαστείς από κάτι που θα πει αυτός ή να το εισάγεις εσύ στην κουβέντα μέσω παραθέσεων

Η λογική των μοτίβων είναι πως

Α) περιγράφεις το συναίσθημα που θέλεις να νιώσει και
Β) το γεγονός πως είσαι μπροστά του καθώς το περιγράφεις τον κάνει να το συσχετίσει με σένα.

xorismos.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!