Ένα εντυπωσιακό τεστ. Λένε ότι η πόρτα που διαλέγετε μπορεί να πει το μέλλον σας. Κάντε τη δική σας επιλογή και διαλέξτε την πόρτα που προτιμάτε. Και μετά δείτε τί λέει η επιλογή σας. Τόσο ακριβές που είναι τρομακτικό!

Advertisement

Διαλέξτε την πόρτα που προτιμάτε

Και τώρα δείτε τί λέει για σας και για το μέλλον σας η επιλογή σας!

Πόρτα #1

Λαχταράτε τα απλούστερα πράγματα στη ζωή. Αναζητάτε ησυχία, μοναξιά, και μπορείτε να απολαύσετε μεγάλες χρονικές περιόδους μόνος-η. Όταν είστε με παρέα άλλων, θα προτιμούσατε να κάτσετε σπίτι – ίσως μόνοι με τους φίλους και τους στενούς συγγενείς σας.

Το μέλλον σας είναι ευτυχές γιατί ξέρετε τι σας θέλετε. Μπορείτε να απολαύσετε την αυθεντικότητα και την απλότητα. Προορίζεστε για μια ζωή απαλλαγμένη από το δράμα των άλλων, όμως να είστε προσεκτικοί να μην βαρεθείτε.

Πόρτα #2

Προορίζεστε για επιπλέον πλούτο – αλλά ξέρετε ότι είναι μόνο αν βάλετε σκληρή δουλειά θα το επιτύχετε.

Επιλέγοντας την πόρτα με τις σκάλες, είστε διατεθειμένοι να αναρριχηθείτε. Αναζητάτε τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, και καταλαβαίνετε ότι για να πάρετε αυτά, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να τα πάρετε βήμα προς βήμα.

Δεν φοβάστε να αναρριχηθείτε στην κορυφή. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε την ευχαρίστηση στο ταξίδι μέχρι εκεί!

Πόρτα #3

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Έχετε μια τάση να εμπλέκεστε στην περιπέτεια στο άγνωστο, και ενώ η αίσθηση της περιπέτειας μπορεί να αποδώσει, θα πρέπει να περπατήσετε δίπλα από προειδοποιητικές πινακίδες. Ο πυροσβεστικός κρουνός είναι ένα σύμβολο των δυνατοτήτων του κινδύνου, αλλά ό, τι είναι στην άλλη πλευρά της πόρτας είναι οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί.

Αν έχετε αισθανθεί τις επιπτώσεις της λήψης πάρα πολλών κινδύνων το τελευταίο καιρό, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε με λίγο περισσότερη προσοχή. Ο αριθμός 26, που κρέμεται πάνω από την πόρτα, είναι ένας σημαντικός αριθμός για πολλούς ιουδαίο-χριστιανούς καθώς συμβολίζει τον Θεό. Ακόμα κι αν παίρνετε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, είτε αν πιστεύετε ή όχι, να γνωρίζετε ότι κάποιος σας προσέχει από ψηλά.

Πόρτα #4

Αν επιλέξετε αυτή την πόρτα, είστε έτοιμοι να πάτε στη μάχη. Είτε πρόκειται για μια νομική μάχη, ένα αγώνα για την εξουσία, ή ψάχνετε για μια προαγωγή στη δουλειά, έχετε λάβει τα μέτρα για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας, και να βγείτε κερδισμένοι. Το κόκκινο συμβολίζει την εξουσία, όπως και τα τείχη του κάστρου.

Ούτε το σίδηρο ούτε οι αιχμηρές άκρες θα σας τρομάξουν μακριά από τη διεκδίκηση του ότι είναι δικαιωματικά δικό σας. Έχετε κλειδωθεί έξω από ό, τι θέλατε για πάρα πολύ καιρό, αλλά τώρα που έχετε διασχίσει την τάφρο, είστε έτοιμοι να λάβετε ολόκληρο το κάστρο.

Πόρτα #5

Αν επιλέξατε αυτή την πόρτα, μην ανησυχείτε. Τα πράγματα είναι έτοιμα να ησυχάσουν. Αναζητάτε κάτι άνετο και ήρεμο. Ίσως έχετε περάσει από μια θύελλα που αφορά τα επαγγελματικά ή προσωπικά σας. Αναζητάτε να περιβάλλεστε από εκείνους που θα είναι πιστοί και σας αγαπούν άνευ όρων.

Αν πολλές φορές ήταν δύσκολα τα πράγματα για σας τον τελευταίο καιρό, βρίσκετε την ικανοποίηση στο γεγονός ότι ξέρετε τι θέλετε. Στόχος σας για τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες σας θα είναι να αποφεύγετε καθετί που θα ταράξει τα νερά.

Πόρτα #6

Ξέρω ότι έχετε επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχετε αρκετή αισιοδοξία για να σταθείτε όρθιοι ! Οι σκοτεινές εποχές σύντομα θα μείνουν πίσω σας, αλλά πρέπει λίγο περισσότερο ακόμα να αντέξετε. Δεν έχετε φτάσει «το φως» ακόμα, αλλά το βλέπετε στο βάθος.

Εάν ένα λαμπρότερο μέλλον φαίνεται ακόμα πολύ μακριά, μην παραιτήστε ακόμα.Σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε αφήσει πίσω σας. Τα χειρότερα πέρασαν και για όσο συνεχίζετε να το δουλεύετε, θα βρείτε την ελευθερία που αναζητάτε.

Πόρτα #7

Ετοιμαστείτε για λίγο χάος στο μέλλον σας – αλλά δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να χειριστείτε! Είστε πιο άνετα με το να μην ξέρετε ποιο είναι το επόμενο βήμα σας. Θέλετε να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοικτές και κάθε πόρτα είναι μια πόρτα που θα θέλατε να βαδίσετε μέσα.

Τα πράγματα μπορεί να πετάγονται σε σας από όλες τις γωνίες, έτσι να προετοιμαστείτε για μερικές απροσδόκητες εκπλήξεις, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα νέο για σας. Όταν απροσδόκητα εμπόδια έρχονται στον δρόμο σας, ακριβώς εκείνη την ώρα εσείς είστε έτοιμοι να ανοίξετε μια άλλη νέα πόρτα.

Πόρτα #8

Είστε σίγουρα ο περίεργος τύπος, και ενώ η «περιέργεια» θα μπορούσε να σκοτώσει τη γάτα, η περιέργειά σας πρόκειται να σας πάει μακριά. Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ απρόσεκτος και περίεργος, και ξέρετε τη διαφορά. Γνωρίζετε ότι είναι καλό όταν κάποιοι λαμβάνουν απρόβλεπτους κινδύνους, θα πρέπει να έχουν ιδέα και για τις επιπτώσεις.

Αυτή η περιέργεια και η αίσθηση της περιπέτειας πρόκειται να σας ανταμείψει! Γνωρίζετε ότι ένα πράγμα που έχετε σκεφτεί να κάνετε, αλλά δεν είστε σίγουροι αν αυτό είναι το σωστό; Κάντε το. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από να το δοκιμάσετε την ίδια στιγμή.

polis24.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!