Είσαι στο γραφείο και κρυφοκοιτάς τις φωτογραφίες του. Κάνεις ντους και τον σκέφτεσαι να σου σαπουνίζει τα μαλλιά. Προχωράς στο δρόμο και σκουντάς τους περαστικούς γιατί τον σκέφτεσαι.

Advertisement

Τσεκάρεις κάθε 3 λεπτά το κινητό σου και ανεβάζεις καψουροτράγουδα σε όλα τα σόσιαλ μύδια. Μιλάς γι αυτό συνέχεια και σε όλους ακόμα και στον προϊσταμενό σου ή την υπάλληλο στην τράπεζα.

Φοράς το t-shirt του και το μυρίζεις. Είναι επίσημο: είσαι βαθιά ερωτοχτυπημένη. Δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να τον σκέφτεσαι και να μετράς τα δευτερόλεπτα φωναχτά μέχρι να τον δεις (ναι, εσύ είσαι αυτή που μιλάς μόνη σου στο δρόμο). Άραγε αυτός σε σκέφτεται; Παρακάτω σου συγκεντρώσαμε μετά από κόπο πολύ τους τρόπους για να τον κάνεις να μη σε βγάζει καθόλου από το μυαλό του:

1.Ξεκινάμε από τα all time classics. Φτύσιμο μικρής έντασης. Πες του ότι θα τον πάρεις τηλέφωνο, μην τον πάρεις κι εξαφανίσου για ένα 24ωρο. Ναι, το ξέρουμε δεν αντέχεις να μην ακούσεις τη φωνή σου για χιλιοστή φορά μες τη μέρα. Για να το καταφέρεις και να μην υποκύψεις εμπιστέψου το κινητό σου σε μια φίλη για μια μέρα και μην της χτυπήσεις τα κουδούνια 5 η ώρα το πρωι για να στο δώσει πίσω. Για να αντέξεις σου επιτρέπουμε να κοιτάς φωτογραφίες και να τον ακούς μαγνητοφωνημένο (μαγνητοφώνησε μερικές συνομιλίες σας)

2.Άργησε στο ραντεβού σας. Ναι, εσύ στήνεσαι στον τόπο του ραντεβού 1 ώρα πριν αλλά προσπάθησέ το: καθυστέρησε ένα τέταρτο. Δες τον λογικά, ποιον άλλον σκεφτόμαστε την ώρα του στησίματος (βέβαια όχι πάντα θετικά) απ’αυτόν που μας έστησε;

3.Άφησε επιμελώς ατημέλητα μερικά αντικείμενά σου στο σπίτι του. Όχι σαν να φαίνεται ότι μετακομίζεις σπίτι του (η βαλίτσα αντενδείκνυται όπως καταλαβαίνεις). Μικρά αντικείμενα που να φαίνεται ότι τα ξέχασες. Ένα εσώρουχο ας πούμε (θα σε σκέπτεται με λάγνο τρόπο όλη μέρα χωρίς αυτό, εγγυημένο αποτέλεσμα). Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στον καθρέπτη του μπάνιου. Ένα κασκόλ στον καλόγερο. Μην το παρακάνεις όμως και το σπίτι του γίνει βομβαρδισμένο τοπίο γιατί θα σε περάσει για τσαπατσούλα (που είσαι βέβαια αλλά δεν θέλουμε να το ξέρει).

4.Άφηνέ του ερωτικά μηνυματάκια. Ενδείκνυται το ψυγείο αλλά όχι μόνο. Υπάρχει επίσης το κλασικό με το «σ’αγαπώ» στον καθρέπτη αλλά γιατί να χαλάσεις το καινούργιο chanel κραγιόν σου; Προτίμησε ένα Post it. Καλό σημείο είναι το ντουλαπάκι του μπάνιου και η καφετιέρα όπου θα του έχει ετοιμάσει και πρωινό καφέ. Εννοείται πάλι μη το παρακάνεις, ένα τη φορά και όχι κάθε μέρα.

5.Παίρνε του δώρα που να τα φοράει ή τα χρησιμοποιεί και να σε σκέπτεται. Ναι, ένα ρολόι μπορεί να σε ξεπαραδιάσει. Προτίμησε ένα κασκόλ, μια κολόνια αλλά ακόμα και μικρά χρηστικά αντικείμενα όπως ένα στυλό και μια ατζέντα.

Μήν χάσετε:

6.Πριν φύγεις από το σπίτι του (προς θεού μην σε δει όμως) ψέκασε το χώρο με την κολόνια σου. Ναι, όπως με το κραγιόν δεν θέλεις να τελειώσεις το chance του chanel παραγγελία από το Παρίσι eau de parfum σου οπότε μια καλή λύση είναι να πάρεις απομίμηση (3 ευρώ στα μαγαζιά της Ομόνοιας) και να ψεκάζεις με το κιλό.

7.Κάντε το σε κάθε δωμάτιο, έπιπλο του σπιτιού. Μ’ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Και θα ανανεώσετε τον και αφέιστε τον με αναμνήσεις από όλο το σπίτι θα του… Όλα θα θυμίζουν εσένα.

8. Βοήθησέ τον να διακοσμήσει το σπίτι του. Όχι μην προτείνεις ροζ κουρτινάκια και λαχούρ ταπετσαρία. Προσπάθησε να συμβαδίζει με το στιλ του αλλά βάλε και την δική σου πινελιά. Αν δε καταφέρεις να βάλεις και κορνίζα με φωτογραφία σου θα έχει κάπου να πετάει βελάκια όταν χωρίσετε.

9.Όπως θα ξέρεις η ακοή είναι αίσθηση που με την μία επικοινωνεί με εγκέφαλο. Προσπάθησε να τον κάνεις να συνδυάσει τραγούδια με σένα, λέγοντας του «τι υπέροχο τραγούδι», σιγοτραγουδώντας του (όχι όλη μέρα και καλύτερα χαμηλόφωνα αν είσαι τελείως φάλτσα») και λέγοντας του «αχ αυτό είναι το τραγούδι μας, πόσο μου θυμίζει εσένα. Γράψτου cd με τα τραγούδια και παίζε τα ώστε να του εντυπωθούν (και η υπνοπαιδεία παίζει σαν λύση). Διάλεξε τραγούδια που είναι στη μόδα, ώστε σε όποιο τραγούδι και να πέσει στο ραδιόφωνο να του θυμίζει εσένα.

staxtopouta.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!