«Σ’αγαπώ». Οι δύο μαγικές λέξεις που οι άντρες δυσκολεύονται να πουν. Επειδή είναι ντροπαλοί; Επειδή δεν ξέρουν πότε να το πουν. Όπως και να ‘χει, μπορεί να μην το ομολογούν αλλά να το νιώθουν. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τον ρωτήσετε αν σας αγαπάει. Δώστε προσοχή στους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να σας το πει έμμεσα. Σας παραθέτουμε τους 8 τρόπους που οι άντρες λένε το «σ’αγαπώ» χωρίς να το ξεστομίζουν.

Advertisement

1# Σας στέλνει sms χωρίς λόγο.

«Πολύ άσχημος καιρός σήμερα», «βλέπω ένα τέλειο ντοκιμαντέρ με δελφίνια». A priori, αυτά τα μηνύματα δεν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον; Κάνετε λάθος, τα μηνύματα αυτά είναι ένας τρόπος που ο σύντροφος σας σας δείχνει ότι σας αγαπάει. Το φαινομενικά απλό γεγονός ότι σας σκέπτεται τόσο αλλά δεν ξέρει τι να σας γράψει και γράφει για τον καιρό δείχνει βάθος συναισθημάτων.

2#Σας καρφώνει πολύ συχνά με το βλέμμα του.

Μην υποτιμάτε την δύναμη του βλέμματος! Το «eye contact» εκτός από τρόπος φλερτ είναι και απόδειξη αγάπης! Αν όταν είστε σε μπαρ με φίλους και συζητάτε ο καθένας σε άλλη μεριά συχνά πυκνά σας καρφώνει με τα μάτια τότε είναι σίγουρο ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζει τα συναισθήματά του. Είναι σαν να σας λέει «είμαι εδώ, κοντά σου, σε έχω στο μυαλό μου».

3# Σας ακούει με προσοχή.

Το να ακούμε προσεκτικά αυτά που λέει ο σύντροφός μας είναι σημαντικό πράγμα σε μια σχέση. Αν ο σύντροφός σας παρακολουθεί με προσοχή τα λεγόμενα σας, ακόμα κι όταν διηγήστε απλά το πώς περάσατε τη μέρα σας ή τα νέα των φίλων σας τότε με αυτόν τον τρόπο σας δείχνει ότι σας νοιάζεται κι ότι τρέφει τόσο βαθιά αισθήματα για σας που ακόμα κι οι μικρές σας ιστορίες σας τον ενδιαφέρουν. Δεν είναι δείγμα αγάπης αυτό;

4# Σας αγγίζει αυθόρμητα.

Όταν είστε οι δυο σας σε δημόσιο χώρο βάζει το χέρι του στην πλάτη σας; Στο ρεστοράν βάζει το χέρι του δίπλα στο δικό σας; Αυτές οι χειρονομίες δείχνουν ότι θέλει να διατηρεί την σωματική επαφή μαζί σας, χωρίς αυτό να δείχνει απαραίτητα σεξουαλικό ενδιαφέρον.

5# Σας λέει ότι οι φίλοι του σας συμπαθούν.

Ένας πλάγιος τρόπος να σας ομολογήσει τα αισθήματά του για σας είναι να σας πει ότι οι φίλοι του σας συμπαθούν, σας αγαπούν, σας θαυμάζουν. Δεν χρειάζεται τρομερό iq για να καταλάβετε ότι στην ουσία μιλάει για τα δικά του συναισθήματα για σας. Επιπλέον, αν οι φίλοι του σας συμπαθούν πολύ, αυτό συμβαίνει γιατί τους μιλάει για τον ερωτά του για σας.

Μήν χάσετε:

6# Χαμογελάει μετά από ένα φιλί.

Μια μικρή λεπτομέρεια να προσέξετε την επόμενη φορά που θα σας φιλήσει. Όταν άντρας νιώθει πολλά συναισθήματα αλλά δεν ξέρει πως να τα εκφράσει με λέξεις, αυτό φαίνεται στο πρόσωπό του. Αμέσως μετά το φιλί, τη θέση του «σ’αγαπώ» που ντρέπεται να πει παίρνει ένα διάπλατο ζεστό χαμόγελο.

7# Σας σφίγγει το χέρι.

Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να δείξουμε στη σύντροφό μας ότι τη αγαπάμε; Κάποιοι άνθρωποι λένε το «σ’αγαπώ»… με τα χέρια τους. Στο δρόμο, στο σινεμά, στο μπαρ, σφίγγει το χέρι σας. Σας το σφίγγει όχι πολύ δυνατά, τόσο όσο να σας κάνει να σκεφτείτε ότι θέλει κάτι να σας πει. Αυτό που θα ήθελε να σας πει αλλά φοβάται είναι ότι σας αγαπάει.

8# Θέλει να κάνει όσο γίνεται περισσότερα πράγματα μαζί σας.

Το «σ’αγαπώ» δεν περνάει απαραίτητα μόνο από τα λόγια. Δώστε σημασία στις μικρές του χειρονομίες της καθημερινότητας. Ένας άντρας που σας μαγειρεύει ένα καλό δείπνο, που θέλει να ψωνίσει μαζί σας στο σούπερ μάρκετ, που θέλει να μάθει τις επιθυμίες και τα γούστα σας, πώς θα το αποκαλούσατε εσείς αυτό; Δεν είναι αγάπη;

9# Θέλει να σας γνωρίσει τη μητέρα του.

Για ένα πράγμα να είστε σίγουρες, ένας άντρας δε θα σας συστήσει τη μητέρα του παρά μόνο αν σας αγαπάει. Αν λοιπόν επιμένει να γνωριστείτε με τη μητέρα του το κάνει γιατί θέλει οι δύο άνθρωποι που αγαπάει, εσείς κι εκείνη, να γνωριστείτε.

staxtopouta.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!