Όλοι έχουμε αναρωτιθεί αν αυτός ή αυτή είναι πραγματικά ο ένας, ο εκλεκτός, ο τέλειος.

Advertisement

Στη σημερινή εποχή υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να δοκιμάσει κάποιος την συμβατότητα, όπως το ονοματολογικό τεστ συμβατότητας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς η σημασία των ονομάτων είναι σημαντική για τη σχέση σας; Η συμβατότητα ονόματος είναι μια μέθοδος για να δείτε την ερμηνεία ενός ονόματος και σας βοηθά επίσης να βρείτε τη συμβατότητα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας με τη βοήθεια της ερμηνείας αυτών των ονομάτων.

Σύμφωνα με την Sharon Lynn Wyeth, δημιουργό της Ονοματολογικής Επιστήμης, που μελετά την τοποθέτηση γραμμάτων σε ένα όνομα, ο ήχος του πρώτου φωνήεντος στο όνομά σας και στο όνομα του φίλου σας μπορεί να δείξει τι είδους συμβατότητα σχέσης έχετε, δίνοντάς σας μια ιδέα για τον τρόπο επικοινωνίας του κάθε ατόμου.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα, τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί. Το πρώτο φωνήεν στο όνομα του Μπραντ είναι “α” και το πρώτο φωνήεν στο όνομα της Ατζελίνας είναι επίσης “α”.

Έχοντας και οι δυο ένα “α” ως πρώτο φωνήεν, σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να πετύχετε πράγματα. Δύο “α” συνεργάζονται πολύ καλύτερα μεταξύ τους επειδή και οι δύο επικοινωνούν με τον ίδιο τρόπο.Δείτε εδώ αν είστε συμβατοί με βάση τα ονόματα σας!

Δείτε εδώ αν είστε συμβατοί με βάση τα ονόματα σας!

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!