Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)
Το 2018 μπορεί να είναι ένα έτος γεμάτο με πολλές ρομαντικές αναζητήσεις. Αυτή μπορεί να είναι η χρονιά που θα βρείτε τελικά κάποιον που δεν σας απογοητεύσει όπως όλοι οι άλλοι στο παρελθόν. Το 2017 ήταν για περιστασιακά χτυπήματα, αλλά το επόμενο έτος θα είναι διαφορετικό. Θα ζητήσετε αυτό που σας αξίζει και δεν αρκεστείτε σε κάτι εφήμερο.

Advertisement

Ταύρος (20 Απριλίου έως 21 Μαΐου)
Για το 2018, η έντονη ανάγκη σας για ανεξαρτησία και χώρο θα γίνει ακόμη ισχυρότερη. Είστε πεισματάρης στους παλιούς σας τρόπους, αλλά τελικά θα χρειαστεί να αφήσετε τους ανθρώπους να εισέλθουν στη ζωή σας με κάποιο τρόπο. Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα γκρεμίσετε σιγά σιγά τα τοίχη σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια φιλία ή με τον άνρθωπο που έχετε σχέση. Θα γίνεται πιο ανοιχτός.Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι μεγαλώνεις και γίνεσαι το πρόσωπο που ήθελες να είσαι.

 

Δίδυμοι (22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)
Το 2018, θα βρείτε την σχέση της ζωής σας, αλλά αυτή τη φορά ο εαυτός σας. Μισείτε να είστε μόνοι επειδή σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι ή ανάξιοι. Το 2017 ήταν ένα έτος γεμάτο με αναζήτηση προσωρινών σχέσεων για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθεση σας και να σας κάνει να αισθανθείτε ότι πως σας θέλει το άλλο φύλο. Αλλά το 2018 θα είναι πολύ διαφορετικό. Δεν θα αναζητάτε συνεχώς τον έρωτα φέτος. Θα βρείτε μια νέα αγάπη για τον εαυτό σας και δεν θα αισθάνεστε πλέον την ανάγκη για συνεχή επιβεβαίωση. Έτσι, αν και το 2018 ίσως να μην σας φέρει κάποια μεγάλη σχέση, αλλά τελικά θα σε μάθει να αγαπάς τον εαυτό σου.

Καρκίνος (22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)
Είστε σχεδόν ακριβώς εκεί θέλετε να είστε στη ζωή, Καρκίνοι. Όλα τελικά επιστρέφουν στη θέση τους αργά αλλά σίγουρα. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε αυτήν την τεράστια καρδιά σας σε κάτι πραγματικό. Έχετε δυσκολευτεί να βρείτε τους σωστούς συντρόφους στο παρελθόν, επειδή εξακολουθούσατε να μαθαίνετε τα πράγματα για τον εαυτό σας. Έχετε δουλέψει πολύ και σκληρά για να γίνεται το άτομο που είστε σήμερα, και τώρα το 2018 είναι η χρονιά που θα βρείτε κάποιον τόσο απίστευτο όσο κι εσείς.

Λέων (23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)
Το 2018, θα συνδεθείτε πνευματικά με κάτι ξεχωριστό. Το 2017 ήταν γεμάτο χωρίς νόημα καταιγίδες και αδιέξοδα. Το νέο έτος θα είναι ακριβώς το αντίθετο. Αρχίζετε να εστιάζετε περισσότερο στους συναισθηματικούς δεσμούς και τις βαθύτερες σχέσεις με τις ρομαντικές αναζητήσεις σας. Θα εστιάσετε λιγότερο στην καλή εμφάνιση, και περισσότερο στο καλό χαρακτήρα.

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)
Το 2018 είναι το έτος που συναντάς την αγάπη της ζωής σου. Το 2017 μπορεί να ήταν χάλια για εσάς όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα βρείς κάποιον ξεχωριστό το επόμενο έτος, όσο κρατάς τα μάτια σου ανοιχτά για αυτούς. Ποτέ δεν ξέρεις, ποιός μπορεί να είναι απλά η σχέση της ζωής σου. Γνωρίστε νέους ανθρώπους. Πάρε ρίσκα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συνδέσεις με ανθρώπους. Επειδή αυτή τη φορά μπορεί να είναι η σωστή.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)
Για να πούμε ότι το 2017 ήταν ένα γεμάτη χρόνια για εσάς θα ήταν μια τέτοια υποτίμηση. Ήταν ένα μακρύ, κουραστικό ταξίδι για σας, όταν πρόκειται για ρομαντικές σχέσεις σας. Έχετε ψάξει για κάτι ή κάποιον, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιος ή τι είναι αυτό που ελπίζετε να βρείτε. Το 2018 θα είναι ένα έτος που ανοίγει τα μάτια σας σε αυτό που πραγματικά θέλετε από έναν σύντροφο. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε ότι έχετε μια πλήρη αλλαγή σε αυτά που θέλετε. Αλλά αυτή η αλλαγή θα σας ωφελήσει βαθιά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)
Το 2018 πρόκειται να επιτέλους να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αυτό θα είναι το έτος κατά το οποίο ερωτευτείτε τελικά με τον εαυτό σας. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν θα έχετε πολύ χρόνο να ανησυχείτε για μια σχέση. Και αυτό γιατί εργάζεστε σε αυτό που έχετε με τον εαυτό σας! Δεν θα θελήσετε να συνδεθείτε. Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε. Θα νιώσετε δυνατοί, όμορφοί, γενναίοί και περιπετειώδης. Ο κόσμος είναι δικός σου. Και θα ερωτευτείτε με κάποιον τελικά. Αλλά μέχρι τότε, συνεχίστε να ερωτευτεύεστε τη ζωή.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)
Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα αλλάξεις την στάση σου σχετικά με τον έρωτα. Θα είναι η χρονιά που τελικά θα σταματήσετε να αφήνετε τους ανθρώπους να σας εκμεταλεύονται. Το 2017 ήταν γεμάτο με μικτά συναισθήματα και σχέσεις της μιας βραδιάς Επιτρέψατε στους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν από τη ζωή σας όπως τους ευχαριστεί. Αυτό το έτος όλα αυτά τελικά θα αλλάξουν. Το 2018 θα είναι το έτος κατά το οποίο θα σταματήσετε να κάνετε τόσα πολλά για τους ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν άσχημα. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν αξίζουν τον πολύτιμο χρόνο σας πια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)
Πάντα είστε οι πρώτοι που ωθείτε την αγάπη μακριά. Ίσως έχετε και κάποια συναισθηματικά ζητήματα και ζητήματα οικειότητας ακόμα άλυτα. Αλλά το 2018, θα ξεφύγετε από το εαυτό σας. Αυτό το έτος είναι για διασκέδαση. Αισθάνεστε τόσο σίγουροι από ποτέ, και οι άνθρωποι θα έλθουν σε εσάς σαν μαγνήτης. Θα νιώσετε ιδιαίτερα κοινωνικοι και σέξι. Δεν θα θελήσετε να δεθείτε επειδή τελικά θέλετε να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε αυτά που έχει η ζωή να σας προσφέρει. Είναι καιρός να λάμψετε, Αιγόκεροι.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)
Το 2018 θα είναι η χρονιά που συναντάς κάποιον που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου με τόσους περίεργους τρόπους. Και παρόλο που αυτό το πρόσωπο μπορεί να μην είναι το πρόσωπο που θα παντρευτείτε, θα διαδραματίσει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση σας ως άνθρωπο. Μην αντισταθείτε σε αυτό το άτομο. Θα σας διδάξει ένα σημαντικό μάθημα. Αυτό το μάθημα θα σας ωφελήσει σημαντικά. Να είστε έτοιμοι για αυτό το πρόσωπο, Υδροχόοι.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)
Το 2018 θα είναι μια σπουδαία χρόνια για σας ερωτικά, Ιχθείς. Θα είναι ένα έτος γεμάτο με συγκίνηση και πάθος – με όλους τους σωστούς τρόπους. Πιθανότατα θα αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερο στοργικός και ανοιχτός στην ιδέα του ρομαντισμού. Το 2017 ήταν ένα έτος συγκράτησης και ανησυχίας. Αυτό το έτος θα είναι το έτος σας που θα νιώσετε διαθέσιμοι και θα αρχίσετε να ψάχνεστε. Βγες εκεί έξω! Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω για εσένα.

blog.taroto.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!