Εδώ είναι τα τρία ζώδια που μπορεί να αγωνίζονταινα έχουν μακροχρόνιες σχέσεις σύμφωνα με τους αστρολόγους, καθώς και τι μπορούν να κάνουν για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Advertisement

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός θεωρείται συχνά το εγωκεντρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ένας Κριός μπορεί να είναι εγωπαθής και να βάζει το εγώ του πρώτα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές στις σχέσεις. Δυσκολεύονται να καταλάβουν την προοπτική του συντρόφου τους. Πολλές φορές μπορεί να αισθάνονται απογοητευμένοι και πως πρέπει να συμβιβαστούν με όλα.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κριός δεν μπορεί να είναι ώριμος και υπεύθυνος. Μπορεί να φροντίσει τον σύντροφο του όταν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Απλώς θέλουν να σιγουρευτούν πως ο σύντροφος τους δεν τους κρατάει πίσω αλλά τους βοηθάει να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι ο περιηγητής του ζωδιακού κύκλου. Ως εκ τούτου, δεν είναι πάντα πρόθυμος να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Τρέλαινονται για την περιπλάνηση και για την γνωριμία νέων πραγμάτων και καταστάσεων. Σε μια σχέση, υπάρχει μια εξοικείωση και δέσμευση, στις οποίες ο Τοξότης είναι αλλεργικός. Ανεξάρτητα από το πόσο θαυμάσιο είναι το άλλο πρόσωπο, οι Τοξότες θα αναζητάνε συχνά κάτι ξένο και καινούριο.

Αλλά αυτό που πολλοί Τοξότες δεν συνειδητοποιούν είναι ότι είναι εφικτό να έχουν και τα δύο. Αν ο Τοξότης θέλει μια επιτυχημένη σχέση, θα πρέπει να σκεφτεί πόσο διασκεδαστικό θα είναι να εξερευνήσει άγνωστα νερά με τον σύντροφό τους. Θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν την συντρόφική τους σχέση ως έναν τρόπο να επεκτείνουν περαιτέρω τους ορίζοντες τους. Τα δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα και ο Τοξότης μπορεί να μάθει πολλά με έναν άλλο άνθρωπο.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ως άλλο ζώδιο που είναι ερωτευμένο με την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ο Υδροχόος μπορεί να του φαίνεται δύσκολο να εγκατασταθεί σε κάτι μακροπρόθεσμα. Είναι οι αντάρτες του ζωδιακού κύκλου. Αν τους ζητήσετε να ζιγκ, θα θέλουν να ζαγκ. Σε μια σχέση, είναι πιθανό να αισθάνονται ότι τα φτερά τους είναι κομμένα. Μερικές φορές θέλουν να φύγουν μακριά και να είναι μόνοι, για παράδειγμα. Αυτό είναι συνήθως κάτι που δεν μπορούν δεχτούν εύκολα οι συντρόφοι τους. Εάν το κάνουν χωρίς να εξηγούν ότι χρειάζονται λίγο χρόνο και απόσταση, μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους συντρόφους τους.

Και όμως, όπως και με τον Τοξότη, μια απλή αλλαγή νοοτροπίας μπορεί να κάνει θαύματα εάν ο Υδροχόος είναι ανοικτός σε δέσμευση. Αν ένας Υδροχόος επιθυμεί να απολαύσει μια αφοσιωμένη σχέση θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει την σχέση αυτή ως μια πορεία προς την ελευθερία. Με κάποιον στο πλευρό τους, μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να είναι ελεύθεροι με άλλους τρόπους: Μπορούν να αισθάνονται ισχυρότεροι ως μέρος ενός ζευγαριού, και όταν αισθάνεστε ισχυρότεροι, είστε σε θέση να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα σε όλους τους τομείς.

blog.taroto.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!