Τους βλέπετε. Ξέρεις … αυτό το ζευγάρι. Το ζευγάρι που είναι μαζί για τόσο πολύ καιρό που δεν θυμάστε μια εποχή όπου δεν ήταν μαζί. Το ζευγάρι των οποίων οι προσωπικότητες είναι είτε πολύ παρόμοιες ή πολύ διαφορετικές. Το ζευγάρι, που όλοι οι άλλοι πιστεύουν πως δεν ταιριάζουν τόσο πολύ αλλά αντέχουν στον χρόνο.

Advertisement

Τα ζώδια μας επηρεάζουν τις προσωπικότητες μας, γι ‘αυτό είναι φυσικό να προσελκύουμε άλλα σημεία μιας παρόμοιας ή αντίθετης προσωπικότητας.

Είστε περίεργοι να δείτε ποιο ζώδιο ταιριάζει με το δικό σας; Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους επτά συνδυάσμους που φτιάχνουν το απόλυτο dream couple.

1. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) και Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι πεισματάρης και πιστός Ταύρος και ο συναισθηματικός Καρκίνος φροντίζουν και είναι ευγενικοί με όλους. Έτσι, θα φροντίζουν ο ένας τον άλλον.

Είναι το είδος του ζευγαριού που είναι τόσο ερωτευμένο με πάθος ώστε να κάνει τα υπόλοιπα ζώδια να ζηλεύουν.

2.Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) και Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Δίδυμοι και ο Κριοί είναι ανεξάρτητοι από τη φύση τους, αλλά και ενθουσιώδεις. Η αίσθηση περιπέτειας του Κριού εμπνέει τον Δίδυμο, έτσι στις μεταξύ στιγμές ποτέ δεν θα λείπει ο ενθουσιασμός.

Είναι πιο πιθανό να δοκιμάσουν νέα πράγματα μαζί επειδή έχουν έναν συναίτερο στο έγκλημα.

3. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) και Λεών

Ναι, ο τέλειος σύντροφος του Λέων είναι κάποιος τόσο σίγουρος και φιλόδοξος όσο οι ίδιοι. Δεδομένου ότι οι Λεόντες είναι φυσικά ενθαρρυντικοί, αυτό είναι το ζευγάρι που θα παρακινήσει ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε. Θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον ως βασιλιάδες και βασίλισσες, και ποτέ δεν θα αρκεστούν για οτιδήποτε λιγότερο από την απόλυτη ευτυχία του συντρόφου τους.

4. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) και Παρθένος
Όπως και οι Λέοντες, ο Παρθένος αισθάνεται άνετα με άλλους Παρθένους επειδή ταιριάζουν τα λογικά και αναλυτικά μυαλά τους. Και οι δύο αισθάνονται άνετα καταστρώνοντας σχέδια και χρονοδιαγράμματα. Αν και δεν μπορούν να δείξουν ο ένας τον άλλον την αγάπη τους τόσο ανοιχτά, γνωρίζουν ήδη τα συναισθήματα του άλλου.

5. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) και Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως είναι ένα κλασικό παράδειγμα αυτού πως τα ετερώνυμα έλκονται. Ο Ζυγός αγαπάει να είναι κοινωνικός και γύρω από ανθρώπους, ενώ ο Αιγόκερως προτιμά τη μοναξιά και την ανεξαρτησία. Ο Ζυγός είναι εύθυμος και ομιλητικός, αλλά τεμπέλης. Ο Αιγόκερως είναι αυστηρός και δυσπιστός, αλλά εργατικός.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χαλαρή φύση του Ζυγού μπορεί να χαλαρώσει τον Αιγόκερω, και ο Αιγόκερως μπορεί να ενθαρρύνει τον Ζυγό να εργαστεί σκληρότερα. Εξισορροπούν ο ένας τον άλλον.

6. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) και Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η ανεξαρτησία είναι το μόνο χαρακτηριστικό που ο Σκορπιός και ο Τοξότης έχουν από κοινου. Ο Σκορπιός είναι γειωμένος αλλά ο Τοξότης είναι ανήσυχος. Οι Σκορπιοί τείνουν να αισθάνονται τα συναισθήματα τους με πλήρη δύναμη, ενώ ο Τοξότης τα εσωτερικεύει.

Αλλά όταν πρόκειται για αγάπη, και οι δύο είναι επιφυλακτικοί και προστατευτικοί. Αυτό είναι το ζευγάρι που δεν είναι κολλημένο ο ένας στον άλλο όλη την ώρα. Περνάνε και αρκετό χρόνο χωριστά χωρίς να επηρεάσει την σχέση τους.

7. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) και Υχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ακόμη και αν ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος ένω στους Ιχθείς τους αρέσει να εξαρτόνται, η δημιουργικότητά τους και η φαντασία τους φέρνουν μαζί. Οι Ιχθείς, παρόλο που φυλάσσονται στην αρχή, αγαπούν να μιλάνε για το θέμα του ενδιαφέροντός τους, και ο Υδροχόος αγαπάει την συνομιλία.

Ο Υδροχόος είναι επίσης αυθόρμητος, κάτι που αγαπούν κρυφά οι Ιχθείς.

blog.taroto.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!