Κοπλιμέντα ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες τα λατρεύουμε. Έχουν την ικανότητα να μας φτιάξουν την μέρα να μας ανεβάσουν στα ουράνια!

Advertisement

Κι αν το να κολακεύεις μία γυναίκα είναι το κλειδί για να μπεις στην καρδιά μιας γυναίκας και εν συνεχεία στο κρεβάτι της για τον άντρα το κομπλιμέντο είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Όχι μόνο τονώνει την αυτοπεποίθησή του αλλά κυριολεκτικά τον κάνει να αισθάνεται σαν ένας μικρός θεός! Δεν πιστεύεται την φίλη Staxtopouta σας; Ένα πείραμα θα σας πείσει; Αν δεν είστε καλή σε αυτά, και κάτι τέτοια θα σας βγάζει έξω από τα νερά σας τότε καλό είναι να πάρετε μερικές ιδέες για το τι να του πείτε…

Μήν χάσετε:

1. Δείξε την απόψη του /την βοήθειά του. Ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο κι έτσι θέλει να του συμπεριφέρεστε. Θέλει να γίνεται ο προστάτης της συντρόφου του και εσείς αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιείστε υπέρ σας. Ζητήστε του λοιπόν τη συμβουλή του για ένα σημαντικό θέμα, τη βοήθειά του ή κάποιες οδηγίες. Αφενός θα αισθανθεί χρήσιμος και δυνατός και αφετέρου θα τον κάνετε να πιστέψει ότι σας είναι απαραίτητος. Σίγουρα θα γνωρίζεται σε πιο τομέα υπερτερεί. Όποτε βάλτε τον μπροστά ώστε να αναλάβει αυτός. Αν π.χ. πιάνουν τα χέρια του άσε τον να σας επισκευάσει αυτός κάτι που σας έχει χαλάσει. Μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε και να τον επιβραβεύσετε με τα κόλπα σας!

2. Κολακεύεστε τον για τις ικανότητές του στην οδήγηση.Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να του πεις ότι δεν είναι καλός οδηγός. Είναι από αυτά που δεν πρέπει να ξεστομίσεις ποτέ.Αν πάλι είναι ο «χάρος βγήκε παγανιά «καλύτερα να μην μπεις ποτέ χωρίς το κράνος και τη ζώνη σου.Α και που’σε κάνε και κανένα σταυρό πιάνει! Φυσικά αν μπορείς να βρες και κανένα κονέ στην τροχαία να του πάρουν το δίπλωμα κάντο όσο προλαβαίνεις! Μήπως και γλιτώσει και κανένας ζωντανός… Όλα αυτά βέβαια με το χαμόγελο στα χείλη και λέγοντάς του πώς είναι φοβερός οδηγός.Αν από την άλλη είναι καλός οδηγός, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για εσένα και άρχισε τα κοπλιμέντα από τώρα.

3.Είσαι πολύ παιδί! Όπως σε εμάς μας αρέσει να ακούμε κοπλιμέντα για τα μαλλιά μας το σώμα μας το χαμόγελό μας έτσι και οι άντρες όταν ακούνε μια καλή κουβέντα χαίρονται σαν μωρά παιδιά. Ειδικά με το σώμα και δη με την κοιλίτσα τους, έχουν πολύ μεγάλο κόλλημα. Αν λοιπόν o καλός σας, έχει ένα κορμί φιδίσιο με κοιλιακούς και σμιλεμένα μπράτσα, τότε δεν έχετε παρά να θαυμάζετε το κορμί του και καλά θα κάνετε! Ωστόσο, επειδή το 90% του αντρικού πληθυσμού, δεν έχει τις αναλογίες του Νίκου Αναδιώτη, κάντε έναν κόπο να παραβλέψετε τα παχάκια του και επικεντρωθείτε στα δυνατά του σημεία. Δεν χρειάζεται να πείτε ψέματα. Μπορεί να έχει υπέροχες πλάτες, ματάρες, χαμόγελο ή κορμοστασιά. Ρίξτε λοιπόν την ατάκα που θα τον τρελάνει!

4. Έχεις τρελό χιούμορ!Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προτέρημα από έναν άντρα, με ποιοτική αίσθηση του χιούμορ, που κάνει τη γυναίκα να γελάει με την ψυχή της. Αν λοιπόν έχει χιούμορ τότε μην διστάζεις ούτε λεπτό κάνε τοκομπλιμέντο σου και στρέψε τους προβολείς πάνω του. Τονίστε το πόσο καλά περνάτε μαζί του και πόσο σας αρέσουν τα έξυπνα σχόλιά του.Τώρα αν δεν διαθέτει καθόλου χιούμορ, τότε απορούμε τι κάνετε μαζί του. Γιατί άνθρωπος που δεν μπορεί να κάνει οποιοδήποτε χιουμοριστικό σχόλιο, μάλλον στερείται νοημοσύνης

5. Καλά λόγια για τo «κρεβάτι» του! Ένα κομπλιμέντο που πιάνει πάντα. Ακόμα και αν δεν είναι τέλειος σε όλα, αν εσείς του πείτε κάτι θετικό τότε τον έχετε κερδίσει αυτομάτως. Όταν άντρες έχουν αυτογνωσία και ξέρουν τα αδύνατα και δυνατά τους σημεία ακούσουν κάτι καλό πάνω στο επίμαχο ζήτημα τότε να ξέρετε ότι θα κάνουν τα πάντα για να γίνουν καλύτεροι και για να σας ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο.

staxtopouta.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!