Δύσκολα παιδικά χρόνια; Κακές επιρροές; Θέση πλανητών; Ίσως και τα 3. Σύμφωνα με FBI ορισμένα ζώδια είναι πιο σκοτεινά και διαπράττουν με μεγαλύτερη άνεση μία κακή πράξη σε σχέση με κάποια άλλα.

Advertisement

Η περίφημη αμερικανική υπηρεσία δημοσίευσε πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που στηρίζονται στην ημερομηνία γέννησης των πιο περιβόητων δολοφόνων, απατεώνων και ψυχοπαθών ατόμων οι οποίοι έχουν βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρό της και ιδού το πόρισμα:

Ως τα μεγαλύτερα αποβράσματα του ζωδιακού κύκλου “χρίζονται” οι Καρκίνοι, αφού τα περισσότερα κακοποιά στοιχεία ανήκουν στον αστερισμό αυτό.

Οι Κριοί δεν φημίζονται για την ψυχραμία και τη λογική τους και γενικώς τρελαίνονται εύκολα.

Οι Ταύροι έχουν ροπή κυρίως στην απάτη και θυμώνουν σχετικά εύκολα, αλλά δεν ασκούν σωματική βία. Όσο για τους Ζυγούς, μπορεί να δείχνουν έτσι ευγενικοί και υπομονετικοί, αλλά διαπράττουν περισσότερα εγκλήματα από ζώδια όπως οι Λέοντες και οι Υδροχόοι κυρίως όταν οι άλλοι εκμεταλλεύονται τις καλές τους προθέσεις. Λέοντες είπα; Ναι.

Τα Λιονταράκια σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά στοιχεία του FBI αποφεύγουν τα μπλεξίματα αλλά αν είναι να βγουν στην παρανομία το κάνουν με βασικό κίνητρο να τραβήξουν την προσοχή μας.

Ο μέσος ψυχοπαθής και επιμελής απατεώνας είναι Παρθένος, ο οποίος είναι πιο επιρρεπής στην απάτη και την κλεψιά παρά στο φόνο.

Οι γλυκούληδες Ιχθείς δεν σκοτώνουν εύκολα, αλλά αν το κάνουν, μένουν στην ιστορία γι’ αυτό (μερικοί από τους μεγαλύτερους serial killers ήταν Ψαράκια, τυχαίο;). Όσο για τα διάσημα κυκλοθυμικά Διδυμάκια, αποδεικνύεται πως είναι το λιγότερο επικίνδυνο ζώδιο της 12κάδας- σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει.

Δεύτερο φιλήσυχο κι αθώο στη σειρά, ο Υδροχόος, ο οποίος πιστεύει πως έχει γεννηθεί για να σκορπάει δικαιοσύνη και ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να κάνει κάποια πράξη που θα τον ρίξει στα μάτια των άλλων.

Στον αντίποδα οι ψυχωτικοί Σκορπιοί και οι μανιώδεις εκδικητικοί Τοξότες (Pablo Escobar, Joseph Stalin), οι οποίοι καταλαμβάνουν τη θέση Νο2 & Νο3 αντίστοιχα και μαζί με τους Καρκίνους συνθέτουν την εγκληματική αστρολογική τριπλέτα.

Oι Αιγόκεροι δεν τρελαίνονται ιδιαίτερα για το έγκλημα, αν και, ο κατά συρροήν δολοφόνος με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα θύματα ανήκε στο ζώδιο αυτό.

ladylike.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!