Η αληθινή γυναίκα είναι ένα διαμάντι πολύτιμο. Αληθινή γυναίκα είναι εκείνη που γνωρίζει πως κανένα φόρεμα δεν μπορεί να την κάνει ενδιαφέρουσα, όταν εκείνη δεν είναι στην πραγματικότητα.

Advertisement

Είναι εκείνη που κοιτάει στα μάτια και δε φοβάται να σε αντιμετωπίσει στα ίσα. Είναι αυτή που δίνει εξηγήσεις αληθινές και δεν υπόσχεται λόγια που δε θα κρατήσει, απλά και μόνο επειδή θέλει να πατάει επάνω στην ψυχή και τα αισθήματά σου.

Η αληθινή γυναίκα ξέρει να κερδίζει τα βλέμματα, χωρίς όμως να γίνεται αισχρή και να χάνει την αξιοπρέπειά της.

Η αληθινή γυναίκα γνωρίζει πως το γυμνό όχι μόνο δεν την κάνει ποθητή, αλλά φανερώνει την αδυναμία της να κερδίσει την προσοχή με άλλο τρόπο. Η αληθινή γυναίκα δε φανερώνει ούτε το κορμί αλλά ούτε και την ψυχή της απόλυτα; εμπνέει στον άλλο τη θέληση να τα ανακαλύψει και να τα βρει.

Μήν χάσετε:

Η αληθινή γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ πως ο πλούτος της καρδιάς είναι εκείνος που έχει αξία ατόφια και μένει αναλλοίωτος στο χρόνο. Μπορεί να φροντίζει τα μαλλιά της και να ντύνει το κορμί της με ακριβά και πολύτιμα ενδύματα, όμως δεν αμελεί ποτέ το πνεύμα της και δεν αφήνει τα χείλη της να γεμίζουν από κακία, κουτσομπολιό και ειρωνεία απέναντι σε άλλους ανθρώπους.

Ξέρει πως ο πραγματικά όμορφος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει καλή ψυχή και αληθινά συναισθήματα.

Η αληθινή γυναίκα μπορεί να αγγίξει την καρδιά σου και σου ανοίγει την αγκαλιά της για να σε αλαφρύνει από τον πόνο που μπορεί να βαραίνει την ψυχή σου.

Η αληθινή γυναίκα δεν αφήνει τους λίγους να μολύνουν την ψυχή της, δεν ξοδεύει τον εαυτό της σε κρεβάτια και σε ανούσιες συντροφιές επειδή φοβάται μήπως μείνει μόνη. Η αληθινή γυναίκα ξέρει να περιμένει και δεν εμπιστεύεται σε τυχάρπαστους την καρδιά της.

Αγωνίζεται για αυτό που δικαιούται και δεν επιτρέπει στην ιστορία, σε ανθρώπους που τη μισούν, σε ιδεολογίες και θρησκεύματα να την αντιμετωπίζουν ως κάτι υποδεέστερο.
Γίνε και εσύ μία τέτοια γυναίκα…

Μαρία Σκαμπαρδώνη – healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!