Όχι, δεν βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία.Με μια δόση χιούμορ..

Advertisement

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλες κάποτε βρήκαμε το θάρρος, μετά από τρομακτική ανάλυση με την κολλητή μας και πολύ meditation, να στείλουμε πρώτες μήνυμα στο αγόρι που μας ενδιαφέρει. Και όλες την πατήσαμε! *κοιτάει ανέκφραστη την οθόνη του κινητού για πολλές ώρες*.

Η αλήθεια είναι μία: αν θέλει να απαντήσει θα απαντήσει. Μέχρι τότε, κάναμε μια μικρή έρευνα για τους λόγους που μπορεί ένα αγόρι να μην απάντησε στο μήνυμα μας…

1. Έσπασε όλα τα δάχτυλα των χεριών του. Το να γράψεις μήνυμα με τη μύτη είναι πραγματικά δύσκολο, αν και δε το έχουμε δοκιμάσει.

2. Δουλεύει πολύ. Πάρα πολύ.

3. Ο σκύλος τού έφαγε το κινητό. Δεν έχει σκύλο; Υιοθέτησε έναν σκύλο από την τελευταία φορά που τον είδες και ο σκύλος τού έφαγε το κινητό.

4. Βρήκε άλλη. Και έσπασε όλα τα δάχτυλα των χεριών του.

Μήν χάσετε:

5. Βρίσκεται εκτός χώρας, χωρίς WiFi. Στην πραγματικότητα είναι μυστικός πράκτορας. Κανείς δε θέλει να βγαίνει ραντεβού με έναν μυστικό πράκτορα.

6. Τα ξανά βρήκε με την πρώην του, η οποία του έφαγε το τηλέφωνο.

7. Η «αποκάλυψη» των ζόμπι είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αλλά μόνο σε ορισμένα σημεία της πόλης.

8. Η Beyoncé τον πήρε τηλέφωνο. Τον χρειάζεται για αναπληρωματικό χορευτή. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία και οι ώρες προπόνησης είναι πολλές, οπότε καταλαβαίνεις…

9. Η NASA τον πήρε τηλέφωνο. Έπρεπε να πετάξει επειγόντως για Δία – το καλό που του θέλουμε, να μείνει εκεί.

10. Δεν θέλει κορίτσι αυτή την περίοδο, αλλά ούτε εμείς θέλουμε ένα αγόρι που δεν μπορεί να βρει 2 λεπτά μέσα στην ημέρα του για να απαντήσει στο μήνυμα μας. Σωστά; Σωστά πες κι ας μην το εννοείς!

missbloom.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!