Οι ατάκες που θα «ξαναβάλουν» εσένα και τον σύντροφο σου στο παιχνίδι.

Advertisement

Στην αρχή μιας σχέσης αλλά και όταν είσαι single η ερωτική σου διάθεση και ενέργεια βγαίνει πολύ έντονα προς τα έξω με το φλερτ να είναι δεύτερη σου φύση.

Όταν όμως είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση είναι απολύτως φυσιολογικό η οικειότητα, η αγάπη και η καθημερινότητα να «εμποδίζουν» αυτό το τόσο αναγκαίο «παιχνίδι» που έπαιζες παλαιότερα είτε με τον σύντροφο σου είτε ούσα ελεύθερη. Το φλερτ όμως είναι μια βασική ανάγκη τόσο για εσένα και την ψυχολογία σου, όσο και για την επιβίωση και αναβίωση της σχέσης σου.

Ξεκινώντας να φλερτάρεις τον σύντροφο σου θα παρατηρήσεις ότι θα αρχίσει και ο ίδιος να σε φλερτάρει, καθώς είναι γνωστό πως όλα είναι «δράση-αντίδραση» πόσω μάλλον αυτό. Η παρουσία του φλερτ στη σχέση σου θα σε κάνει να αισθανθείς συναισθήματα που είχες ξεχασει, να δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου και φυσικά, να κάνετε καλύτερο σεξ.

Σίγουρα ο τρόπος που φλερτάρει ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, όπως και είναι σίγουρο το ότι εάν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση που γνωρίζεις τον άλλον δεν θα τον φλερτάρεις όπως κάποιον που δεν γνωρίζεις τόσο καλά. Η οικειότητα αλλά και ο μοναδικός και ιδιαίτερος τρόπος που φλερτάρεις είναι σημαντικοί παράγοντες, εμείς σου παραθέτουμε 10 sexy φράσεις που θα σε βοηθήσουν να «ζεσταθείς» και να ξανά μπεις στο παιχνίδι, εσύ και ο σύντροφος σου!

Μήν χάσετε:

1- Το ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο να περπατάς εδώ τριγύρω μου με αυτό το παντελόνι.

2- Μπορείς να έρχεσαι κοντά μου πιο συχνά;

3- Σου επιτρέπεται μόνο να με φιλήσεις.

4- Είναι πολύ κακό που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάμε σπίτι και να είμαστε γυμνοί;

5- Μυρίζεις τόσο ωραία.

6- Έλα εδώ.

7- Θα μπω για ντουζ, θέλεις να μπεις μαζί μου;

8- Με κάνεις και κοκκινίζω.

9- Μάντεψε τι ΔΕΝ φοράω.

10- Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτό που μου έκανες τις προάλλες.

joytv.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!