Συνήθως θεωρούμε δεδομένο το να εισπράττουμε κομπλιμέντα από τον αγαπημένο μας και ξεχνάμε ότι και εκείνος το έχει ανάγκη. Και όμως το να νοιώθει κανείς ελκυστικός και σέξι δεν είναι αποκλειστικά και μόνο γυναικεία υπόθεση. Να λοιπόν μερικές φράσεις που περιμένει να ακούσει από εμάς ο ανδρικός πληθυσμός :

Advertisement

‘Κούκλος είσαι σήμερα’

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι γυναίκες που έχουμε ανασφάλειες. Έχουν και οι άντρες. Και είτε το δείχνουν, είτε όχι, πάντα αναρωτιούνται αν η μπλούζα τους κολακεύει καλύτερα μέσα ή έξω από το παντελόνι ή αν η κοιλίτσα τους προεξέχει πολύ από τη ζώνη τους. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα εύστοχο κομπλιμέντο ειδικά αν πηγαίνει συστηματικά γυμναστήριο. Γιατί νομίζεις πως πηγαίνει άλλωστε;

‘Μ’ αρέσει το… ξέρεις τι’

Πολλές φορές είναι απαραίτητο να είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένες στο τι μας αρέσει πάνω του. Δεν είναι εξάλλου κακό να κάνουμε ένα τέτοιο ‘πονηρό’ κομπλιμέντο, αρκεί να μη γελάσουμε ή κοκκινίσουμε αρκετά. Είναι γνωστό πως οι άντρες είναι λίγο ευάλωτοι με ό,τι αφορά τα ‘προσόντα’ τους και το να τους κάνεις να νοιώθουν ελκυστικοί τους εξιτάρει.

Μήν χάσετε:

‘Μ’αρέσει όταν…μου δαγκώνεις το αυτί’

Ο άντρας είναι ο παραδοσιακός κυνηγός, αυτός που κάνει πάντα την πρώτη κίνηση ή αυτός που ‘πρέπει’ να την κάνει (σύμφωνα με τα ταμπού). Πολλές φορές είναι απαραίτητο να του εξάψεις τη φαντασία λέγοντας του τί σου αρέσει να κάνει πάνω σου. Και να θυμάσαι: Όσα περισσότερα λες, τόσα περισσότερα παίρνεις.

‘Αυτή η κοπέλα μόλις σε κοίταξε’

Κάτι τέτοιο ενισχύει σίγουρα την αυτοπεποίθησή του. Σε ποιόν δεν αρέσει άλλωστε να έχει ‘επιτυχίες’ στο δρόμο; Λέγοντας κάτι τέτοιο εσύ δείχνεις στα μάτια του δυναμική, γυναίκα που δε φοβάται τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις.

‘Έχεις δίκιο’

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουν (όχι τόσο συχνά όσο νομίζουν βέβαια!). Αλλά ακόμη και να μην έχει, εσύ πες το! Ειδικά αν διαφωνείτε συχνά. Μπορεί να νοιώσεις λίγο άβολα που καταπατάς τους εγωισμούς σου, αλλά στο τέλος αξίζει. Εκείνος θα διαπιστώσει πως ξέρεις τί είναι αντικειμενικά σωστό και παραδέχεσαι τα λάθη σου (νομίζει δηλαδή).

‘Θα με βοηθήσεις με κάτι; ‘

Τους αρέσει όσο τίποτα να τους ενισχύεις τον ανδρισμό. Μη ξεχνάς πως η δύναμη και η πολυμηχανία είναι χαρακτηριστικά ενός άνδρα (υποτίθεται δηλαδή). Αν λοιπόν χρειάζεσαι βοήθεια για να μετακινήσεις το κρεβάτι σου ή απλώς μια συμβουλή σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου, μη διστάσεις. Ζήτησέ το! Κάντον να νοιώσει χρήσιμος.

marieclaire.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!