Nα θυμάστε πως οι γυναίκες ντύνονται για τον εαυτό τους ή και για τις άλλες γυναίκες, αλλά σε καμμία περίπτωση για τους άντρες. Οι γυναίκες γδύνονται για τους άντρες.

Advertisement

Παρόλα αυτά, μπορεί να μην προσέχουν πάντα τις λεπτομέρειες ενός ντυσίματός μας ειδικά όταν είναι καλές, αλλά τις προσέχουν πολύ όταν δεν τους αρέσουν.

Ποιά είναι αυτά τα τρία πράγματα λοιπόν που δεν αρέσουν στους άντρες;

Μήν χάσετε:

To υπερβολικό μακιγιάζ. Το να βάφεστε πολύ, είναι κάτι που οι άντρες θεωρούν αποκρουστικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους αρέσει να σε φιλούν όταν φοράς κραγιόν, θα έχεις προσέξει ότι σκουπίζονται μετά την πράξη και επίσης δεν τους αρέσει άλλο άνθρωπο να βλέπουν με το μακιγιάζ κι άλλον χωρίς.

Οι πλατφόρμες και οι χοντροκομμένες μπότες είναι κάποια από τα παπούτσια τα οποία δεν αρέσουν στους άντρες. Όσο κι αν αρέσουν σε εσάς, οι άντρες δεν τα προτιμούν. Και μάλιστα όταν είναι μεταξύ τους τα κοροϊδεύουν κιόλας. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν η γνώμη τους, τότε μην τα φοράτε όταν είστε μαζί.

Τα pixie cut κουρέματα. Αν εξαιρέσουμε εκείνους τους λίγους που τα λατρεύουν οι περισσότεροι τα μισούν. Επομένως όταν σκεφτείς να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, συνυπολόγισε ότι στους άντρες επι το πλείστον δεν αρέσει.

lifenewscy.tothemaonline.com

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!