Εντάξει, ψέματα δε θα πούμε. Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε όταν γνωρίζουμε κάποιον είναι η εμφάνισή του.

Advertisement

Αυτό που, όμως, έχει σημασία είναι ότι δεν στεκόμαστε σε αυτήν αλλά με την πάροδο της γνωριμίας εντοπίζουμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά και επικεντρωνόμαστε σε αυτά. Έτσι και οι άντρες.

Η υποστήριξη
Έχεις ακούσει την φράση που λέει ότι πίσω από έναν πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα; Αυτό εννοούμε εδώ. Άλλωστε, υπάρχει άνθρωπος που δεν χρειάζεται μια στήριξη ή ένα έναυσμα για να συνεχίσει να προσπαθεί; Όταν υπάρχει αγάπη ανάμεσα σας, ένας άντρας παραγκωνίζει το εμφανισιακό κομμάτι και επικεντρώνεται στα ουσιώδη που θα διατηρήσουν την σχέση μακροπρόθεσμα.

Ο χρόνος
Ναι, ο σύντροφός σου εκτιμάει κάθε λεπτό της ημέρας που του αφιερώνεις, ειδικά όταν το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο. Εκείνη την ημέρα που πήγες μαζί του σε μια ακόμα συνέντευξη ακόμα κι αν δε μιλούσατε από το άγχος του, την ημέρα που έδινε εξετάσεις και εσύ τον περίμενες απ’ έξω, ναι, όλα αυτά τα θυμάται και τα εκτιμά.

Η εμπιστοσύνη
Αυτό το σημείο εδώ, μάλλον είναι και το σημαντικότερο. Τι νόημα θα είχε να τον στηρίζεις και να του αφιερώνεις χρόνο αν δεν τον εμπιστεύεσαι; Αυτός ο φόβος ότι μία μέρα μπορεί να προδοθούμε δε μας οδηγεί μόνο σε δυσπιστία και δυσκολία στο να ανοιχτούμε, αλλά ταυτόχρονα μας αποτρέπει από το να δούμε την πραγματική φύση της σχέσης που δεν είναι άλλη από τον αμοιβαίο σεβασμό και την κατανόηση.

Μην πας μακριά, σκέψου τι ζητάς κι εσύ από αυτόν. Να σε φροντίζει, να σε αγαπάει και να σε ακούει; Έτσι και αυτός. Το να μοιραστεί μαζί σου τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του, είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της ημέρας που πέρασε, ειδικά όταν δεν ακούς για να ακούσεις αλλά δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον στην κουβέντα.

Μήν χάσετε:

Το χιούμορ
Για πολλούς άντρες, το χιούμορ είναι το μεγαλύτερο διεγερτικό. Είναι απαραίτητο για μια υγιή σχέση αφού όχι μόνο μας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό μας αλλά μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε πιο εύκολα τις δυσκολίες και τις συγκρούσεις. Συνεπώς, σίγουρα θα κοιτάξει την εμφάνιση σου αλλά θα σταθεί στο χιούμορ σου κι όχι σε αυτή.

Το φαγητό
Αυτό είναι κλισέ, ο έρωτας περνάει από το στομάχι και το ξέρεις. Σκέψου πόση ευχαρίστηση του δίνει όταν γυρνάει εξαντλημένος σπίτι και βρίσκει μαγειρεμένο το αγαπημένο του φαγητό. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, η ικανοποίηση του τα λέει όλα.

Φιλοδοξίες
Αν υπάρχει πραγματική αγάπη μεταξύ σας, ένας άντρας θα δώσει μεγάλη προσοχή στα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να θαυμάζεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα του για όσα οραματίζεται και όσα έχει ήδη καταφέρει. Να είσαι σίγουρη πως δε θα σταθεί τόσο στα «ψωμάκια» που σε ενοχλούν, όσο στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Όταν ξέρεις να τρως
Σκέψου εκείνη την κοπέλα που μετράει κάθε θερμίδα, διαλέγει πάντα την πιο στεγνή σαλάτα από τον κατάλογο και αφήνει την μισή στο τέλος του γεύματος. Ε όχι, ευτυχώς για όλες εμάς τις υπόλοιπες, αυτό δεν είναι το ιδανικό πρότυπο συντρόφου! Δεν εννοούμε να υποκύπτεις σε υπερβολές, αλλά να μπορείτε να βγείτε και να ευχαριστηθείτε το φαγητό σας μαζί, βρε παιδί μου!

Ο συναισθηματισμός
Ακόμα και στις πιο μικρές εκδηλώσεις αγάπης του, λατρεύει να βλέπει στα μάτια σου τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν και κάπως έτσι παίρνει κίνητρο να τις κάνει όλο και πιο συχνά. Σε ποιόν δεν αρέσει μια εκδηλωτική σύντροφος που εκφράζει τα συναισθήματα της;

Ανεξαρτησία
Εδώ θα βάλουμε ένα μικρό ερωτηματικό γιατί δεν αρέσει σε όλους τους άντρες ο δυναμισμός της ανεξαρτησίας. Ναι, υπάρχουν και εκείνοι που νιώθουν ανασφαλείς δίπλα σε μια δυναμική γυναίκα που μπορεί να τους επισκιάσει. Στην πλειοψηφία τους, όμως, αρέσκονται σε μια ανεξάρτητη και επιτυχημένη γυναίκα που εξυψώνει ακόμα και ηθικό τους δίπλα σε αυτήν.

queen.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!