Ο ερωτευμένος άντρας, όσο κι αν προσπαθήσει δεν μπορεί να κρύψει (με τη συμπεριφορά του) τα σημάδια που δείχνουν πόσο του αρέσεις. Παρατήρησέ τον λοιπόν και δες αν είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Advertisement

Ο ερωτευμένος άντρας σε κοιτάει στα μάτια

Του μιλάς δεν του μιλάς, όταν βρίσκεται μαζί σου σε κοιτάει, σε παρακολουθεί, σε θαυμάζει, σε παρατηρεί.

Ο ερωτευμένος άντρας θέλει να σε κάνει να γελάς

Το χιούμορ ξέρουν άντρες και γυναίκες πως είναι φοβερό όπλο. Ειδικά μάλιστα για τους άντρες, μπορεί να είναι και το πρώτο, αφού μια γυναίκα το εκτιμά πολύ. Αν κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σε κάνει να γελάς, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρνει, τότε σίγουρα τον ενδιαφέρεις.

Ο ερωτευμένος άντρας ενοχλείται από άλλους… άντρες

Αν στην ίδια παρέα που βρίσκεσαι εσύ κι εκείνος, υπάρχει και κάποιος άλλος που πιθανόν να σε γουστάρει, θα ενοχληθεί πολύ. Ακόμη κι αν δεν το δείξει (που θα το δείξει δηλαδή με την ενοχλημένη έκφρασή του) να ξέρεις πως από τη στιγμή που κάποιος άλλος σε φλερτάρει κι εκείνος σηκωθεί να φύγει, αρχίσει να μιλάει με άλλες, γίνει νευρικός κλπ. τότε σίγουρα του αρέσεις πολύ, πάρα πολύ! Το ίδιο συμβαίνει κι αν μιλήσεις για κάποιον άλλο άντρα, με καλά λόγια σα να φαίνεται πως σου αρέσει ή σου άρεσε!

Ο ερωτευμένος άντρας σου στέλνει μηνύματα για ασήμαντες αφορμές

Ψάχνει να βρει τρόπους να έρθει σ΄επαφή μαζί σου, να τον θυμηθείς (γιατί εκείνος δεν σ΄έχει βγάλει από το μυαλό του). Μπορεί λοιπόν να σου κάνει ένα σχόλιο στο facebook (αν σου αρέσει κι εσένα, ν΄απαντήσεις, μην κάνεις απλώς Like), μπορεί να σου στείλει μήνυμα για να σου πει πως θυμήθηκε τον σκηνοθέτη της ταινίας για την οποία συζητούσατε ή απλώς για να δει τι κάνεις.

Ο ερωτευμένος άντρας σε ακολουθεί

Όταν λέμε ότι σε ακολουθεί εννοούμε και πραγματικά αλλά και μεταφορικά. Πραγματικά με την έννοια ότι όταν πεις πως βαρέθηκες πια να πίνεις καφέ και θες να πας σινεμά, δηλώνει πως κι εκείνος βαρέθηκε. Μεταφορικά εννοούμε πως παρακολουθεί τις κινήσεις σου στα social media. Για παράδειγμα, άλλαξες εικόνα στο προφίλ σου; Σου έκανε μεν Like αλλά αυτό για εκείνον δεν αρκεί. Δυο μέρες μετά, κάνει το ίδιο.

Ο ερωτευμένος άντρας σε ακουμπά

Θέλει να σε αγγίζει, να σε πιάνει, να σου χαϊδέψει τα μαλλιά, να έχει σωματική επαφή μαζί σου. Το τι απ΄όλα θα κάνει εξαρτάται από την ιδιοσυγρασία του και από τη χρονική διάρκεια της γνωριμίας ή της σχέσης σας.

Ο ερωτευμένος άντρας αγωνιά για την διάθεσή σου

Έχεις μαλώσει με την αδελφή σου; Έχεις πολλή δουλειά στο γραφείο και τα έχεις παίξει; Ο ερωτευμένος άντρας αγωνιά γιατί δεν ξέρει τι έχεις και φοβάται μήπως η διάθεσή σου έχει επηρεαστεί από εκείνον.

Ο ερωτευμένος άντρας κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις

«Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι με καμία γυναίκα!», αν σου το πει αυτό, ακόμη κι αν έχει ξανανιώσει, πίστεψέ τον. Γιατί αυτό που αισθάνεται αυτή τη στιγμή θεωρεί πως είναι τόσο δυνατό που δεν το έχει ξανανιώσει.

Γενικά ο ερωτευμένος άντρας όπως κι αν ήταν πριν σας γνωρίσει, γίνεται άλλος άνθρωπος. Του άρεσε να «παίζει» με πολλές γυναίκες; Τώρα αυτό δεν τον ενδιαφέρει. Πήγαινε μόνο σε μπαράκια και club; Τώρα θέλει να πάει και για φαγητό αρκεί να είστε οι δυο σας. Ήταν κολλημένος με τη μπάλα και τους φίλους του; Τώρα μπορεί να τους ξεχάσει (για λίγο βέβαια) αρκεί να είστε μαζί. Το έπαιζε δύκολος και δεν έπαιρνε τηλέφωνα; Τώρα είναι τυπικός που φθάνει στα όρια του ενοχλητικού. Βέβαια αν κι εσείς είστε ερωτευμένη μαζί του, ε εντάξει δεν το λες κι ενόχληση να σου τηλεφωνεί και να σου προτείνει να βγείτε!

womannow.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!