Αγαπημένοι μου εχθροί,
σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εσείς είστε η αιτία που πετυχαίνω.

Advertisement

Τα φαρμακερά λόγια και το γεμάτο αποστροφή και κακία βλέμμα σας με έκαναν να θέλω να γίνω κάτι σπουδαίο.

Η ξινίλα που βλέπω να ζωγραφίζεται στο βλέμμα σας κάθε φορά που κατορθώνω αυτό που δε θέλετε, μου δίνει ένα σημαντικό κίνητρο για να μην εγκαταλείπω ποτέ το στόχο μου. Η προσπάθειά σας να με βλάψετε με κάνει να γελάω.

Ποιοι είστε εσείς που θα με βλάψετε; Δεν έχετε δύναμη για να μου προκαλέσετε κακό, μπορώ να αντέξω και να ξεπεράσω τα πάντα. Μην τρίβετε τα χέρια σας από χαρά και μην αφήνετε το πρόσωπό σας να ζωγραφίσει βλέμματα ικανοποίησης όταν οι ενέργειές σας με βλάπτουν.

Μήν χάσετε:

Με πληγώνουν αλλά δε με αποθαρρύνουν; αντιθέτως, με κάνουν να θέλω να σας δείχνω πόσο πολύ αξίζω.

Αγαπημένοι μου εχθροί, δεν έχω πει ακόμα την τελευταία μου λέξη. Λαχταρώ εκείνη τη στιγμή που θα βλέπω να αφρίζετε από το κακό σας όταν με δείτε μπροστά σας πιο όμορφη, πιο πετυχημένη και πιο λαμπερή από ποτέ. Έχω τόσα σχέδια, τόσα όνειρα και τόσο μεγάλη θέληση!

Δεν μπορείτε να αποτρέψετε την επιτυχία μου, τα χαιρέκακα βλέμματά σας όχι μόνο δε με αποθαρρύνουν αλλά, τουναντίον, με πεισμώνουν.

Δείξτε υπομονή, έχετε τόσα να δείτε από εμένα! Δε θα λυγίσετε τη θέλησή μου, εγώ θα οδηγήσω σε αποτυχία τις κακές σας βλέψεις. Υπομονή, έχετε ακόμα τόσα να δείτε από εμένα!

Μαρία Σκαμπαρδώνη – healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!