Το 2018 παρόλο που θα είναι μια απαιτητική χρονιά και πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι ,προσφέρει λόγω των σχηματισμών των πλανητών απλόχερα τύχη στα ζώδια σε διάφορους τομείς. Ας το παρακολουθήσουμε.

Advertisement

ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Από 1/1 έως 30/4/2018 ο Δίας από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνουν όψη εξαγώνου. Αυτό επαναλαμβάνεται και από 15/8 έως 30/9. Αυτή η όψη φέρνει πλούτο και υλική επιτυχία. Τα ζώδια του νερού και της γης θα πάρουν πλούσια δώρα με την παρακάτω σειρά.

Σκορπιός: Πρωταθλητής στη τύχη θα είναι ο Σκορπιός με το Δία στο ζώδιο του. Όσοι ασχολούνται με επικοινωνίες ,μετακινήσεις, διδασκαλία ,τα χρήματα τους θα αυξηθούν πολύ.

Ιχθύς: Δεύτερος σε οικονομική τύχη θα είναι ο Ιχθύς. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πάρετε μεγάλη οικονομική αναβάθμιση ή με καλύτερο μισθό ή αύξηση της δουλειάς ή τυχερό παιχνίδι.

Καρκίνος: Τρίτος σε τύχη στο χρήμα θα είναι ο Καρκίνος. Τα χρήματα θα έρθουν ή από τυχερό παιχνίδι ή από κερδοφόρα συνεργασία.

Παρθένος: Οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε εύνοια στο χρήμα από τυχερά παιχνίδια και από δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δουλειές.

Αιγόκερως: Τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο αγαπητοί Αιγόκεροι , καλό είναι να ποντάρετε σε τυχερό παιχνίδι γιατί η τύχη σας χαμογελά.

Ζυγός: Ο Δίας στο δεύτερο οίκο σας υπόσχεται οικονομική άνοδο και κέρδη από ακίνητα ή οικογενειακές επιχειρήσεις.

Κριός: Φίλοι μου Κριοί ο Δίας υπόσχεται κάποιο κληροδότημα ,ελάφρυνση χρεών και κέρδη από στοιχήματα.

Όλα τα υπόλοιπα ζώδια θα έχουν κάποια εύνοια άλλα όχι τόσο μεγάλη όσο τα παραπάνω. Συγκεκριμένα οι Ταύροι θα έχουν εύνοια από 31/3 έως 24/4. Οι Δίδυμοι από 25/4 έως και 17/5. Οι Λέοντες από 14/6 έως και 9/7. Οι Τοξότες τον Απρίλιο . Τέλος οι Υδροχόοι όλο τον Ιανουάριο.

astranews.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!