Για εσένα ήμουν πάντοτε λίγη και σε κούραζα με την αγάπη και το ενδιαφέρον μου. Για εσένα πάντοτε τα φαγητά που έφτιαχνα δεν ήτανε καλά και τα χαρακτήριζες άνοστα και άγευστα.

Advertisement

Για εσένα ποτέ δεν ήμουν αρκετά όμορφη και ας προσπαθούσα διαρκώς για να σου αρέσω. Για εσένα ήμουν η αδύναμη που δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου επειδή ήθελα να βρίσκομαι στην αγκαλιά σου και το χέρι μου να αγγίζει το δικό σου. Για εσένα ήμουν πάντοτε μία φοβισμένη που ήθελε να σε έχει δίπλα της για να επιβεβαιώνεται. Δεν μπόρεσες ποτέ σου να καταλάβεις πόσο σε αγαπούσα…

Για εσένα ήμουν πάντοτε η αδύναμη επειδή παρέβλεπα τις ατέλειες και τα λάθη σου και συνέχιζα να σε αγαπώ αγόγγυστα. Ήμουν πάντοτε εκείνη στην οποία θα μπορούσες να γυρίζεις μετά τις βόλτες σου σα να μην τρέχει τίποτα.

Μήν χάσετε:

Για εσένα όμως..

Για εκείνον τώρα όμως είμαι σημαντική και με θεωρεί την ωραιότερη γυναίκα που υπάρχει. Ό,τι και να κάνω ακόμα και αν καταλήξει σε αποτυχία, για εκείνον είναι ένας λόγος να αισθάνεται υπερήφανος για εμένα επειδή προσπάθησα. Για εκείνον είμαι δυνατή επειδή δε φοβάμαι να του δείξω τη δύναμη της αγάπης μου και αγωνίζομαι καθημερινά για να υπάρχει στη ζωή μου.

Για εκείνον είμαι όμορφη και όταν δεν έχω βαφτεί και όταν είμαι ντυμένη εντελώς απλά και πρόχειρα. Για εκείνον είναι η μεγαλύτερη του χαρά να με κρατάει στα χέρια του.

Για εσένα ήμουν λίγη για προσοχή, εκείνος όμως μου είπε πως είμαι όλος του ο κόσμος.

Μαρία Σκαμπαρδώνη – healingeffect.gr

Μην Χάσετε! Ακολουθήστε μας!